deniz akkaya o boyuyla ölee tuhaf bişi olur son ayların da herhaldee demi:roflol:
dılekcım demır hapları dogrudan kılo yapmıo.ama iştah actıgı için dolaylı yoldan kılo aldırmıs oluo
Eriğin Faydaları: Erik vücuda güç ve enerji verir. Beden ve zihin yorgunluğunu giderir. Sinirleri sakinleştirir. Kansızlığa iyi gelir. Erik sindirim sistemine de faydalıdır. İştah açıcıdır. Hazmı kolaylaştırır. İdrar söktürücüdür ve kabızlığı giderir. Vücuttaki zararlı maddeleri dışarı atmaya yardımcı olarak böbrekleri dinlendirir. Romatizmaya iyi gelir. Östrojen seviyesini dengelediği için özellikle Menopoz dönemindeki kadınlar için faydalıdır.
kızlar bana doktor multivitamin vermedi, sadece demir ve kalsiyum içiyorum. SİZZZ??
sız kalsıyum ıcıomusunuz ben ıcmıorum.her gun sut ıcıorum.kan hapı ve magnezyum ılacı ıcıorum sadece.
Ben sadece demir içiyorum...
Ben bir türlü kuru meyveleri yiyemiyorum aslında tatlı niyetine onları yesem ne güzel olur , bir de muz yemiyorum kabızlık problemim var hemoroidim var benim
ben aksamdan berı ne cekıorum o hemoroıdden bı bılsen.hamılelıgın bana kattıgı seylerden bırı de bu hemoroıd.aksamdan berı agrı cekıorum
Benim hamilelikten önce vardı canım , bana meslek hayatı kattı :))) Bu arada geçen gittiğimde bir krem verdi dr. çok faydasını gördüm bir de çok zor durumda kalırsam diye fitil verdi ama onu çok zor zor zor zor bir zamana kadar kullanmayacağım delikafaduldenKabız olmamam lazım o zmaan çok kötü oluyorum ve gebeliğin sonlarında kabızlık pek iyi değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?