2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar nisan bebeklerinin fotoğraflarına bakıyorum da, maşallah ne kadar tatlılar yaaaaa... Allah bize de o günleri sağlıklıca görmeyi nasip etsin inşallah.... :Saruboceq:

Eriğin Faydaları: Erik vücuda güç ve enerji verir. Beden ve zihin yorgunluğunu giderir. Sinirleri sakinleştirir. Kansızlığa iyi gelir. Erik sindirim sistemine de faydalıdır. ıştah açıcıdır. Hazmı kolaylaştırır. ıdrar söktürücüdür ve kabızlığı giderir. Vücuttaki zararlı maddeleri dışarı atmaya yardımcı olarak böbrekleri dinlendirir. Romatizmaya iyi gelir. Östrojen seviyesini dengelediği için özellikle Menopoz dönemindeki kadınlar için faydalıdır.

yas veya kuru fark etmiyor demi seker bariiiiiii hep erik yiyelim faydali olarkkkkk:CüvCüv: buarada muz ve elmayi ihmal etmiyorsunuz demi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrcokacimcoook

sız kalsıyum ıcıomusunuz ben ıcmıorum.her gun sut ıcıorum.kan hapı ve magnezyum ılacı ıcıorum sadece.

ama mıde eksımem 2 gundur o kadar arttı kı.sırtım agrıo bı yere yaslanmadan durunca.napıcam bılmıorum.daha sımdıden boyleyız ben son ayları hayal edemıorum allahım sen guc ver

mide ekşimesine süt için kızlar 1 bardakta süt dursun ara sıra yudumlayarak için çok faydası var

valla bn vıtamın ıcmıorum artık herseyı yıyorum nasılsa doktorum yıyemezsen ıcersın demıstı.iştehım normale donunce bıraktım vıtamını.

Ben bir türlü kuru meyveleri yiyemiyorum aslında tatlı niyetine onları yesem ne güzel olur , bir de muz yemiyorum kabızlık problemim var hemoroidim var benim

Ben bir türlü kuru meyveleri yiyemiyorum aslında tatlı niyetine onları yesem ne güzel olur , bir de muz yemiyorum kabızlık problemim var hemoroidim var benim

ben aksamdan berı ne cekıorum o hemoroıdden bı bılsen.hamılelıgın bana kattıgı seylerden bırı de bu hemoroıd.aksamdan berı agrı cekıorum

ben aksamdan berı ne cekıorum o hemoroıdden bı bılsen.hamılelıgın bana kattıgı seylerden bırı de bu hemoroıd.aksamdan berı agrı cekıorum

Benim hamilelikten önce vardı canım , bana meslek hayatı kattı :))) Bu arada geçen gittiğimde bir krem verdi dr. çok faydasını gördüm bir de çok zor durumda kalırsam diye fitil verdi ama onu çok zor zor zor zor bir zamana kadar kullanmayacağım delikafaduldenKabız olmamam lazım o zmaan çok kötü oluyorum ve gebeliğin sonlarında kabızlık pek iyi değilmiş

kızlar normal doğumda bazı kişelerde çok oluyormuş hemoroıd diyorlar inşallah hiç birimizde olmaz

kremın adı ne canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…