2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

[/QUOTE][/QUOTE]

mersiii şekerkaydirigubbakcemile3

iSiM LiSTEMiZ
Dilek akal kiz Defne Eylul:ecrin_bebek:
5848bl(demet) erkek Erdenaygamyoncuiremsu
Mozijiku kiz Ezgi Naz:ecrin_bebek:
Petibör erkek Eymengamyoncuiremsu
Nevestebircan erkek Poyrazgamyoncuiremsu
Aussie(betul) kiz Ela:ecrin_bebek:
Emsalll35 kiz Eylul:ecrin_bebek:
Fussilet(tulay) erkek Halil ibrahimgamyoncuiremsu
Zeytin gozlu erkek Efegamyoncuiremsu
Yume erkek Erengamyoncuiremsu
Gamma kiz Almina:ecrin_bebek:
Sad kiz Nisa:ecrin_bebek:
Msms erkek Ali Tuna gamyoncuiremsu
Fatosgul erkek Mehmet Yigitgamyoncuiremsu
Begüm84 kiz Defne:ecrin_bebek:
Cntz_06 kiz Elif Eylul:ecrin_bebek:
allah nazardan korusun bebislerimizzzzzziiiiiiiiiiiiiiii

kizlar fark ettiniz mi hyaklasin bircogumuzun bebeklerinin ismi e harfiyle basliyor ve kizlarda cogunlukle eylulllllllllhihoyyythihoyyyt

Bu arada benim saçlarım inanılmaz kötüleşti , yani dökülme yok ama cansız ve kırılgan oldu , uyguladığınız bakımlar var mı ?

merhaba size daha öncede mrb demiştim ama daha sonra işlerin yoğunluğundan katılamadım aranıza benide alırmısınız yolu baya yarıladık allah sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah

Haklısın canım , benim kız olsaydı Eylül olacaktı takıntılıyım Nisanda olsaydı kız olsaydı Nisan olacaktı kısmet değilmiş kaydirigubbakcemile3

isimler birbirinden güzel isimleriyle yaşasınlar bebişlerimiz kaderleri güzel olsun isimleri gibi :Saruboceq:

allah bunlara akıl fıkır versın.o cocouk ıstıcekmı babasız buyumeyı hıc dusunmuyolar sırf kendı egolarını tatmın etmek ıcın gunaha gırıyolar.allah ıslah etsın ne dıyelım

canim onlarda namus kavrami kaldimi diye dusun benceeeeeeemirmirmirmir ve onun ^hamileligi zurafanin hamile olmasi gibi olur herhalde veyada baskettopu yutmus gibi gorunurrrrrrrrrrrrrrrrrsırnaşık şey:roflol:

bizde oğlumla mısır carsısına gittik. anneye kremler aldık. donerkende oğlumun sebamed sampuanını pişik kremını ve yagını aldık teyzelerı

Sabah Boncux isimli bir arkadaşımız ikili test sonucu ile ilgili bazı endişelerini dile getirmişti şimdi forumlarda gezerken aynı durumu yaşayan birinin mesajını okudum ve belki okur da içi rahatlar diye burda paylaşmak istedim.

merhabalar senin sorununu bende yaşadım benimde ikili tarama testim yaşıtlarıma göre (167de1)riskli çıktı daha ozamandan dr amniyosentez önerdi ama 3lü test yapalım dedi 3lü testte 409da1 çıktı ama genede yaş grubuna göre riskli dedi ayrıca barsakta parlama böbrekte genişlik gibi bişiler daha çıktı ki bunlar down sendromlu çocuklarda olurmuş o yüzden bende içim rahatlasın die amniyo yaptırdım Allaha şükürler olsun sonuçlarım NORMAL çıktı

sende önemli olan ense kalınlığı ölçümü normal mi??

göbek kordonu normalmi fıtık gibi bişey gözüküyormu ??

kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama a.s 16.18haftalar arasında yapılabiliyor vede 3 hafta kadar bekliyorsun

eğer yaptırmayı düşünürsen bende yaptıran biri olarak sana yardımcı olmaya çalışırım ayrıca özel muayenehane düşünme 1milyardan aşağı yapmıyorlar

ayrıca bence a.s korkulacak bişey yok %100 sonuç veriyor korkulacak bişey
yok

isimler birbirinden güzel isimleriyle yaşasınlar bebişlerimiz kaderleri güzel olsun isimleri gibi :Saruboceq:
aminnnnnnnnnnn canimmmmmmm aminnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
eeeeeeee hadi merveeeeeeeeeeee sensiz olmaz sende kocisini sik bogaz yap benim gibi ŞenizŞenizogren hemen adini:roflol::roflol:
[/QUOTE]

mersiii şekerkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
ne demek sekerrrrrrrrrrrrrrrrrrr gorevimmmmmmmmhihoyyyt
Haklısın canım , benim kız olsaydı Eylül olacaktı takıntılıyım Nisanda olsaydı kız olsaydı Nisan olacaktı kısmet değilmiş kaydirigubbakcemile3

guzel isim benim kizim olsa evelline ebrar koyacakdim oda eeeeeee harfiyle basliyorrrrrrrrrkafamçokkarıştı:lepi:

Kızlar içtiğimiz demir hapları kilo yapıyor mu acaba? Ben birkaç yerden öyle duydum da doğruluğunu merak ediyorum.

dılekcım demır hapları dogrudan kılo yapmıo.ama iştah actıgı için dolaylı yoldan kılo aldırmıs oluo

ben 21. haftaya girecem neredeyse ama hiç kilo almadım normalmi varmı benim gibi olanlar

Kızlar içtiğimiz demir hapları kilo yapıyor mu acaba? Ben birkaç yerden öyle duydum da doğruluğunu merak ediyorum.

Demir hapları iştah açar kilo alımı bu sebepten olabilir canım yıllardır kullandığım için biliyorum:1rolleyes:

Demir hapı kilo yapar mı?
Sizlerden demir hakkında sıkça gelen sorulardan biri de demir haplarının kilo yapıp yapmadığı, iştahı açıp açmadığı yönündedir. Öncelikle belirtmek isterim ki demir hapını doktor kontrolünde almanız gerekmektedir. Eğer sizde kansızlık mevcut ise mutlaka bu hastalığınızı tedavi ettirmelisiniz. Demir haplarının iştah açıp açmadığı kişiden kişiye göre değişmektedir, bazı kişilerde iştahsızlığa bile neden olabilmektedir. Ancak her ne kadar iştah açıcı özelliği bulunsa da kilo alıp almamak sizin elinizde. ıradenize hakim olduğunuz, dengeli ve yeterli beslenme ilkelerine uygun olarak beslendiğinizde kilo almanız pek de mümkün değildir.

Valla uzman bööle demiş ama ben multi vitaminimi kullandığım günden beri aç kurt gibiyim , demir hapına başladığım süre içinde yani 10 günde 3 kilo aldım bence iştah açıyor bu haplar kim ne derse desin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…