2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bunlarda benim kızımın cicileri:))
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

bizde varız teyzeleri..Zeynep Duru..:ecrin_bebek:

oy oy oy yesınler kucuk hanımın cicilerıni.allahım saglıkla gıysın ıns.kayra da abı olomus allahıım bak sen artık.

oy oy oy yesınler kucuk hanımın cicilerıni.allahım saglıkla gıysın ıns.kayra da abı olomus allahıım bak sen artık.

kayra bey abi olacak ama bu aralar nedense çok yaramaz oldu çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum zaten hormonlar altüst oldu sünnet yaramadı bizim oğlanakaydirigubbakcemile3

begüm canım resimleri Ela'nın gibi atarsanız görebilirim böyle göremiyorum kızlar
canım düzelir merak etme

kayra bey abi olacak ama bu aralar nedense çok yaramaz oldu çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum zaten hormonlar altüst oldu sünnet yaramadı bizim oğlanakaydirigubbakcemile3

sunnet olunca adam omus demekkı senın velet.hıssedıodur kardesının gelecegını de ondan yapıodur huysuzlugu.allah sana sabır ona da sakınlık versın ıns.

kızlar bunlarda benim kızımın cicileri:))
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

Hepsini güle güle giysin kuzun , çok güzeller ...

sandoz anestol 5 mi?yoksa droxin sandoz mu acaba ılacın adı

Hatırlamıyorum canım , akşam bakar yarın yazarım ...

slms kızlar nasılsınız oh oh nekadar güzel eksikler tamamlanmaya başlamış ben kıyafetten başka bişey almadım şuan daha çok eksiğimiz var
allah sağlıklı bişekilde giydirmeyi nasip etsin inş. ee siz nasılsınız güzel eylül anneleri

benim ablamda hamile kızlar Haziran 11 - 17 arası gibi olucak onunda kız 6 yaşında oğlu var ismi Gökay çocuk çıldırdı anlatamam nasıl yaramaz oldu kardeşi gelicek diye çıldırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…