inşallah tutar ya birazda büyüsn benimkiler ya bebekim emsin annem bizi hiç emzirememiş kuvezde kalmışız 20 gün sonra hastanede kalmışız 1,5 ay annemde süt kalmamış annem hep özenir emzirenlere içinde kalmış
canım şimdiden onları düşünme , bir şekilde tutar olmadı bunun için yapılmış silikon başlıklar var , ben dün arkadaşımın yanına gittiğimde kızı emiyordu yarım saat kadar kaldım hep emdi , yara yapmış bir de süt az gelmiş mama takviyesi de yapıyolardı ay çok şekerdi , kucağıma aldım minnacık sonra yine gevelenmeye başladı verdik annesine emzirmeye devam etti ....allah bize de hayırlısıyla yaşatsın o günleri , şimdiden düşünmeyelim nasıl yaparız diye , doğumdan sonra anneler hemen öğreniyor her şeyi ...
Evet kollar hep uzun duruyor kıyafetlerde , bence aldığımız kıyafetler ancak tosun olursa tam olur :roflol:
kızlar lohusa şerbetini hiç duydunuz mu. eşim mersinli onlarda adet. şimdi görümcem de doğurdu ya. sürekli lohusa şerbeti yapılıyo evde.... görümcem de süper diyo, deli gibi süt yapıyormuşşş ... gece kalkmış sütü gelmemiş il gün, sonra lohusa şerbetinden içimiş, hemen sütü akmaya başlamış.... o çok içiyo hergün ve deli gibi de sütü geliyo...
diğer ismi de kaynar... hoş bir tadı var....
kızlar lohusa şerbetini hiç duydunuz mu. eşim mersinli onlarda adet. şimdi görümcem de doğurdu ya. sürekli lohusa şerbeti yapılıyo evde.... görümcem de süper diyo, deli gibi süt yapıyormuşşş ... gece kalkmış sütü gelmemiş il gün, sonra lohusa şerbetinden içimiş, hemen sütü akmaya başlamış.... o çok içiyo hergün ve deli gibi de sütü geliyo...
kızlar selam,
geçmişi okuyamadım. Birden zeytingözlünün mesajlarına baktım. Birazdan da çıkacağım.
Zeytingözlüm çok geçmiş olsun. Haberler iyi görünüyor :)
ama sımdı eskısı gıbı değil.bebek kuvezde kalsa bıle sagıp ona ıcırıyorsun. sonra zaten sutun gelmeye devam edıyor
bende eylül annesiyim hemde en gencinizim minik anneyim ben :)
masallah bircan gobisine, cok guzel. benimde erkek oldugu icin one dogru sivri bir gobegim var cok komik duruyor naniknanik
bizlerde de yaparlar lohusa serbeti icinde tarcin leblebi felan oluyor ama benim bildigim baya bir kilo yapiyor kendisi cok tuketmemek lazim.
hoşgeldin biraz elimi çabuk tutsam senin kadar kzıım olurdu benim de. ben de buranın en yaşlısıyım merhaba burda ben ne dersem o olur ha ha şaka şaka :)
kızlar o serbet tarcınla yapılıo galıba.sız hastanedeyken buyukler evde yapıo sen eve bı gelıosun mıs gıbı serbet kokusu evı doldurmus anlıosun kı yenı bebek var o evde :))
kızlar selam,
geçmişi okuyamadım. birden zeytingözlünün mesajlarına baktım. birazdan da çıkacağım.
zeytingözlüm çok geçmiş olsun. haberler iyi görünüyor :)
inşallah tutar ya birazda büyüsn benimkiler ya bebekim emsin annem bizi hiç emzirememiş kuvezde kalmışız 20 gün sonra hastanede kalmışız 1,5 ay annemde süt kalmamış annem hep özenir emzirenlere içinde kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?