demi bende hep şaşırırım okadar bebekten o ses nasıl cıkıyo diyeee:roflol::roflol:
ya kızın göüsleri büyük ama bebek tutamıyor ben eve geldim kendiminkilere baktım ne uç bile yok nerdesye bende nasıl tutcak bebekim ya. bebekte tutamayınca sinir oluyo ağlıyo
Çok teşekkür ederim canım :)) Ama işte ne bileyim tartı ööle demiyor 21 haftamdayım ve 7 kilo aldım :çok üzgünüm: ... Valla görüşelim ya , ama bana iş çıkışı uyar bir gün ayarlayalım , çünkü hafta sonu zor olur gelmem buralara :)) Önümüzde ki haftalarda bir gün olur yani ...
Ayrıca şunu anladım ki ben annemle çok iyi geçinirim ama yokkkkk hamilelikte onun lafları bile batıyor bana :) Ki kadın yakınımda bile değil haziran gibi gelmeyi düşünüyolar , bakalım o zaman ne dicek ben heralde biraz daha şişerim sürekli telde bana şunu yap bunu yap şööle kıyafet al böyle giyin şunu yeme bunu ye diyip duruyor ...Ama geldiğinde konuşucam , anne senin sözlerin bile bana batıyor ne olur fazla konuşma dicem a.s.
tadı balık tadı canım. ben kumkapıdan alıyorum balıkları. denizin fiyatı ayrı çiftlik balıgının ayrı fıyatı var. tabı bıze oyle soylenıyor. ama ben tavuk tuketmedıgımden tavuktan farkı t-yoksada zararı yok yanı. tavuklara antıbıyotık verıldıgınden çok tercıh etmıyorum tavugu.
benim ki göbek deliğimin 3-4 parmak aşşaüısında hep oralarda hissediyorum aşağıdamı benimki?
masallah subhanallah ne gusel bebek.kılosu yerınde bı bebek olmasına ragmen bakın ellerı ıcerde kalmıs gydıgı seyın:)))
canım bızde ayırt edemyız işte adam soluyo abla bu çiftlik 15 tl deniz 25 tl diyo:) yalansada gunahları boynuna:) zaten 2 seferdır çipura yıyoruz oncesınde levrek ıstavrıt hele mevsımınde hamsi yıyorduk. ama levrekın kılcıkları sınır edıyo benı:)valla benle annemle iyi geçinirim, birşeyime de karışmaz... ama kilo almadığımdan kadın panik vaziyette. kocamla iş birliği verdiler helke dün. sürekli laf sokuyolar. çocuğa annem bakacak, zayıf doğarsa kendin bakarsın diye. tabi ciddi değil, yemem için diyo ama usandım artık. sürekli örnek veriyo, onun kızı, bunun gelini. ay delirtti beni....
canım kırkbir kere maşallah hem sana hem bebişe. ne güzel kolsuzları da giymeye başlamışsınız.... ankarada hala üşüyorum ben , hele de işyerinde....
canım benim tadı açısından değil de balığın vitaminsel değeri çok düşük oluyo çiftlik olanlar da... bir de ankara da çok zor deniz balığı bulmak. iyi bir balıkçı bulmak gerekiyo....
eşim herkese çipura almayın diyo çünkü ayırtedemezsiniz diyo, aklında bulunsun deniz olanının siyahı daha az ve daha parlak renklidir. ben sana levrek öneririm süper bence, çipuradan da iyi....
benim de oralarda, daha göbeğe çıkmayı başaramadı... valla şimdi yine hareket etti, hatta göbek deliğimin oldukça aşağısında valla....
kız bircan ne g üzel olmuşsun sen öleee
kız bircan ne g üzel olmuşsun sen öleee
ya kızın göüsleri büyük ama bebek tutamıyor ben eve geldim kendiminkilere baktım ne uç bile yok nerdesye bende nasıl tutcak bebekim ya. bebekte tutamayınca sinir oluyo ağlıyo
3kilo 300 gram doğdu ama ne giyse tam gelmiyor o akdar tatlı bir bebek ki
hiç merak etme tutuyormar. Ablamaın hiç yoktu dumduz ama tutuyordu. Hele hemsıreler çok kolay tutturuyordu:) benım var umarım buyudukce yok olmaz
bırcancım sen bakma sımdı mılletın memıslerıne onlarınkı emzırdıklerı ıcın buymus.bebek emdıkce buyuyo o uclar.hem acıkınca oyle bı yapısır kı:))
kızlar lohusa şerbetini hiç duydunuz mu. eşim mersinli onlarda adet. şimdi görümcem de doğurdu ya. sürekli lohusa şerbeti yapılıyo evde.... görümcem de süper diyo, deli gibi süt yapıyormuşşş ... gece kalkmış sütü gelmemiş il gün, sonra lohusa şerbetinden içimiş, hemen sütü akmaya başlamış.... o çok içiyo hergün ve deli gibi de sütü geliyo...
diğer ismi de kaynar... hoş bir tadı var....
valla benle annemle iyi geçinirim, birşeyime de karışmaz... Ama kilo almadığımdan kadın panik vaziyette. Kocamla iş birliği verdiler helke dün. Sürekli laf sokuyolar. çocuğa annem bakacak, zayıf doğarsa kendin bakarsın diye. Tabi ciddi değil, yemem için diyo ama usandım artık. Sürekli örnek veriyo, onun kızı, bunun gelini. Ay delirtti beni....
Canım kırkbir kere maşallah hem sana hem bebişe. Ne güzel kolsuzları da giymeye başlamışsınız.... Ankarada hala üşüyorum ben , hele de işyerinde....
Canım benim tadı açısından değil de balığın vitaminsel değeri çok düşük oluyo çiftlik olanlar da... Bir de ankara da çok zor deniz balığı bulmak. Iyi bir balıkçı bulmak gerekiyo....
Eşim herkese çipura almayın diyo çünkü ayırtedemezsiniz diyo, aklında bulunsun deniz olanının siyahı daha az ve daha parlak renklidir. Ben sana levrek öneririm süper bence, çipuradan da iyi....
Benim de oralarda, daha göbeğe çıkmayı başaramadı... Valla şimdi yine hareket etti, hatta göbek deliğimin oldukça aşağısında valla....
ay bircan bebiş çok tatlı maaşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?