2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

demi bende hep şaşırırım okadar bebekten o ses nasıl cıkıyo diyeee:roflol::roflol:

ya kızın göüsleri büyük ama bebek tutamıyor ben eve geldim kendiminkilere baktım ne uç bile yok nerdesye bende nasıl tutcak bebekim ya. bebekte tutamayınca sinir oluyo ağlıyo

masallah subhanallah ne gusel bebek.kılosu yerınde bı bebek olmasına ragmen bakın ellerı ıcerde kalmıs gydıgı seyın:)))

kızlar ben salı 19 Mayıs olduğu için pazarteside yokum yani 4 gün aranızda yokum ama kuzucuğumla dinlenicem ben :)))
dogum izninede nekadar geç çıkarsam okadar iyi olucak sonra bebeğimle daha fazla vakit geçirebilicem inşallah özel olduğumuz için rapor verirse dr son 3 haftaya kadar çalışabiliyoruz biz

ya kızın göüsleri büyük ama bebek tutamıyor ben eve geldim kendiminkilere baktım ne uç bile yok nerdesye bende nasıl tutcak bebekim ya. bebekte tutamayınca sinir oluyo ağlıyo

hiç merak etme tutuyormar. ablamaın hiç yoktu dumduz ama tutuyordu. hele hemsıreler çok kolay tutturuyordu:) benım var umarım buyudukce yok olmaz

bırcancım sen bakma sımdı mılletın memıslerıne onlarınkı emzırdıklerı ıcın buymus.bebek emdıkce buyuyo o uclar.hem acıkınca oyle bı yapısır kı:))

valla benle annemle iyi geçinirim, birşeyime de karışmaz... ama kilo almadığımdan kadın panik vaziyette. kocamla iş birliği verdiler helke dün. sürekli laf sokuyolar. çocuğa annem bakacak, zayıf doğarsa kendin bakarsın diye. tabi ciddi değil, yemem için diyo ama usandım artık. sürekli örnek veriyo, onun kızı, bunun gelini. ay delirtti beni....

22+5 göbişimiz açık

canım kırkbir kere maşallah hem sana hem bebişe. ne güzel kolsuzları da giymeye başlamışsınız.... ankarada hala üşüyorum ben , hele de işyerinde....

canım benim tadı açısından değil de balığın vitaminsel değeri çok düşük oluyo çiftlik olanlar da... bir de ankara da çok zor deniz balığı bulmak. iyi bir balıkçı bulmak gerekiyo....
eşim herkese çipura almayın diyo çünkü ayırtedemezsiniz diyo, aklında bulunsun deniz olanının siyahı daha az ve daha parlak renklidir. ben sana levrek öneririm süper bence, çipuradan da iyi....

benim ki göbek deliğimin 3-4 parmak aşşaüısında hep oralarda hissediyorum aşağıdamı benimki?

benim de oralarda, daha göbeğe çıkmayı başaramadı... valla şimdi yine hareket etti, hatta göbek deliğimin oldukça aşağısında valla....

canım bızde ayırt edemyız işte adam soluyo abla bu çiftlik 15 tl deniz 25 tl diyo:) yalansada gunahları boynuna:) zaten 2 seferdır çipura yıyoruz oncesınde levrek ıstavrıt hele mevsımınde hamsi yıyorduk. ama levrekın kılcıkları sınır edıyo benı:)
bizim taze balık sansımız yuksek. kumkapı malum yerı. hala legenlerde yuzen olta ıstavrıtlerı var. omega 3 için tek tutanagım balıkta olmafdıgından rahatım bıraz belkıde. cevız ve semızotu da çok tuketıyorum

Canım şimdiden onları düşünme , bir şekilde tutar olmadı bunun için yapılmış silikon başlıklar var , ben dün arkadaşımın yanına gittiğimde kızı emiyordu yarım saat kadar kaldım hep emdi , yara yapmış bir de süt az gelmiş mama takviyesi de yapıyolardı ay çok şekerdi , kucağıma aldım minnacık sonra yine gevelenmeye başladı verdik annesine emzirmeye devam etti ....Allah bize de hayırlısıyla yaşatsın o günleri , şimdiden düşünmeyelim nasıl yaparız diye , doğumdan sonra anneler hemen öğreniyor her şeyi ...

3kilo 300 gram doğdu ama ne giyse tam gelmiyor o akdar tatlı bir bebek ki

Evet kollar hep uzun duruyor kıyafetlerde , bence aldığımız kıyafetler ancak tosun olursa tam olur :roflol:

kızlar lohusa şerbetini hiç duydunuz mu. eşim mersinli onlarda adet. şimdi görümcem de doğurdu ya. sürekli lohusa şerbeti yapılıyo evde.... görümcem de süper diyo, deli gibi süt yapıyormuşşş ... gece kalkmış sütü gelmemiş il gün, sonra lohusa şerbetinden içimiş, hemen sütü akmaya başlamış.... o çok içiyo hergün ve deli gibi de sütü geliyo...

diğer ismi de kaynar... hoş bir tadı var....

bırcancım sen bakma sımdı mılletın memıslerıne onlarınkı emzırdıklerı ıcın buymus.bebek emdıkce buyuyo o uclar.hem acıkınca oyle bı yapısır kı:))

inşallah tutar ya birazda büyüsn benimkiler ya bebekim emsin annem bizi hiç emzirememiş kuvezde kalmışız 20 gün sonra hastanede kalmışız 1,5 ay annemde süt kalmamış annem hep özenir emzirenlere içinde kalmış

canım duymustum ama içinde ne var bılmıyorum tarıf versene bıze

canım izmir çok sıcak ve nem var şimdiden çatlancak hava var

kızlar selam,

geçmişi okuyamadım. birden zeytingözlünün mesajlarına baktım. birazdan da çıkacağım.

zeytingözlüm çok geçmiş olsun. haberler iyi görünüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…