tamam tulaycım bakarım ordan.
bırcancım herkesın aynı olmuo.kımının daha asagıda duruo ama farketmez nerde durdugu kıprasssın da.hem bıraz daha buyusun o cıkar zaten yukarı
meryemcım sen gece sola yatıon hep demekkı cocouk uyanıo solda,sonra gun ıcınde yer degstırıo sıkıldıgı ıcın herhalde:)bazen benımkı hem sagı hem solu aynı anda tekmelıo sasırıom ama gerınıo sanırım o zaman yoksa nası olcak
Bircan maşallah çok tatlı duruyor göbişin:)
:CüvCüv::CüvCüv:bizde sana bayılıyoruz demet:):)
bırcancım herkesın aynı olmuo.kımının daha asagıda duruo ama farketmez nerde durdugu kıprasssın da.hem bıraz daha buyusun o cıkar zaten yukarı
meryemcım sen gece sola yatıon hep demekkı cocouk uyanıo solda,sonra gun ıcınde yer degstırıo sıkıldıgı ıcın herhalde:)bazen benımkı hem sagı hem solu aynı anda tekmelıo sasırıom ama gerınıo sanırım o zaman yoksa nası olcak
aman hıc ugrasmayın ya ben kapı susu aldım 17 lıra hem de cok gusel.malzemeyı kendın alsan da zaten o kadara mal olucak
teşekürler.. Bende eminönünden aldım mazemeleri...5-6 katlı kocaman pasaj gibi bir yerdi.İsmini bilmiyorum..ama kayınbabamdan öğrenirim istersen...Fiyatlar uygun geldi..mesela 12 tane kalpli çubuk 3 tl idi....
Kapı süsüne gelince fiyatları çok uygun...gerçekten..eminönünde baktım çok güzeller vardı fiyatları 20-30 arası değişiyordu...ama alamadım..Çünkü benim odam lila olucağı için kapı süsünüde lila yapmam gerekiyor...lilada yoktu hiç.ya pembe ya mavi vardı...Simitide tek satılmıyor dediler.yüzerken kullanılan boru şeklindeki süngerler varya hani işte onları kesip öyle yapıyorlarmış..şekerleri aldığım adam öyle dedi...
Kızlar merhaba 4 boyutlu ultrasona girdim, her şey normal şükür, ama beni kendi doktorum meğer hep 4 boyutlu ultrasona sokuyomuş zaten :) Hiç beklediğimi bulamadım, hemde sadece 15 dakika.
:CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama ben siskoyummmmmmmmmmmmmm:asigim:
ayyyyyyyyyy kizlar bu uyku sureci beni sasirti eskiden yan traflara yattiyordum simdi sirt ustu yatmazsam eger uyuyamiyorum ne yapicam bennnnnnnnnnnnnnnn fisfisfisCADIARZU
napıyım canım. eşim bıraklıyo o alıyo. ee işimde rahat. erkenden bırakıp bebekle az zaman gecırmıyım dıyorum
poyraz kıpırdanıyo şuan karnı doydu paşamın
msms,
dogumdan once 8 hafta iznimiz var ama calisabiir raporu alinca 5 hafta daha calisabiliyorsun. son 3 hafta ise zorunlu izne ayiriyorlar sen istemesende.
hatta sen calismaya gitsen bile yasal iznin baslatiliyor benim bildigim.
bosuna iznin yanmasin?
ay alısmısım annemlerle sabah ayrı oglen ayrı aksam ayrı gezzmeye buraya geldım gene gtcek bıyer yapacak bısey yok.bosluga dustum:))
evet gece solda yatıyorum genelde dogru tespit:)
ben bır muayenemde oğluma çok şaşırmıstım. ayaklarını duvara dayıyo hopp yukarı deyıp assagıya ınıyo sonra yıne ayakları dayayıp yukarı cıkıyordu:) eymende belkı oyle oynuyordur bır tarafta kafasını bır tarafta ayaklarını hıssedıyorsundur
41kere masallahhhhhhh bebise erkekmine guzel yaaaaaaaaaaaaa allah bizede kucagimiza alacagimiz gunu saglikli sihatlice gostersin :CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:
evet dogru canım çok değişik yerde hıssedebılırz hatta dr um bana rahımın sınılrarını gösterdi bu aralıklarda hıssedebılırsın demişti kocaman olmuş rahım ya göbek deliğin üstüne dogru çıkıyodu...
Bircancım hem senin göbüşe kocaman bir maşallah hem de fotosunu koyduğun bebişe :)
çok tatlı dimi bebek o kadarcık ama bir ses çıkıyor bir sinirleniyor bir görsen maşallah kuzuya benim kuzumada
nekadar masumlar ya melek bunların hepsi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?