2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım haklısın tekmeliyor ya canım kuzum benim

kızlar pazartesi resmini koyduğum bebek bu 3 . günlükken çekmişler baksanız ya ne tatlı maşallah deyin ama

bizde sana bayılıyoruz demet:):)
:CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama ben siskoyummmmmmmmmmmmmm:asigim:

ayyyyyyyyyy kizlar bu uyku sureci beni sasirti eskiden yan traflara yattiyordum simdi sirt ustu yatmazsam eger uyuyamiyorum ne yapicam bennnnnnnnnnnnnnnn fisfisfisCADIARZU

evet gece solda yatıyorum genelde dogru tespit:)
ben bır muayenemde oğluma çok şaşırmıstım. ayaklarını duvara dayıyo hopp yukarı deyıp assagıya ınıyo sonra yıne ayakları dayayıp yukarı cıkıyordu:) eymende belkı oyle oynuyordur bır tarafta kafasını bır tarafta ayaklarını hıssedıyorsundur

tülay şimdi baktım canım halıl ıbrahım paşaya büyümüş valla yesın onu teyzesı ayy sızlerın göbeklerı gördükçe mutlu oluyorum büyütüruyoruz hep bırlıkte...

yasemincim şimdi okudum geçmişi, gözün aydın..... çok sevindimmmmmmmmmmmm.
aman hıc ugrasmayın ya ben kapı susu aldım 17 lıra hem de cok gusel.malzemeyı kendın alsan da zaten o kadara mal olucak

canım ankarada beğendiğim kapı süsleri 35 ytl den başlıyo... bence yapmak daha ucuza geliyo.....

canım çok güzeller. ben de şekerlerimi kendim yapcam... benimkide biraz değişik, kalpli çubuklardan ama görümceme hazırlarken içlerine lavanta hem de badem şekeri değilde, dışı renkli olan çikolatalı bon bonlardan koydum, ayrı ayrı bağladım onları. süper oldular. resmi var ama yükleyemedim.

Kızlar merhaba 4 boyutlu ultrasona girdim, her şey normal şükür, ama beni kendi doktorum meğer hep 4 boyutlu ultrasona sokuyomuş zaten :) Hiç beklediğimi bulamadım, hemde sadece 15 dakika.

hayırlı olsun canım, darısı bize artık.

neren şişko bee... alışmadfıgımızdan bıze çok gelıyor aslına bakarsanız öyle kılolu kımse yok bızde kızlar. bende çok aldım off suram buram dıyordum. eşim gecen dıyokı neren aldı bacaklara bak ınce hala:) sustum sustum sustummm:)

napıyım canım. eşim bıraklıyo o alıyo. ee işimde rahat. erkenden bırakıp bebekle az zaman gecırmıyım dıyorum

Eğer benimde bu iş yerine dönme mecburiyetim olursa ben de son zamana kadar çalışmak istiyorum , ama kısmet .

poyraz kıpırdanıyo şuan karnı doydu paşamın

Ay yeyim ben onu benim kide ona el sallıyor , kımıldadıkları anları çok seviyorum ama sornalara artık sık sık kımıldıyor demiyorum , daha yeni yeni diyorum ya da pek hissetmiyorum diyorum ... Şu son haftada çok tırstım , herşey mükemmel dedim ve başıma böyle bir iş geldi nazardan korktum :çok üzgünüm:

Evet takip etmek lazım , devlet işleri savsaklamaya gelmez , mesela bende özel sektördeyim , sigortadan paramı ne zaman alırım ya da iş yerim bana maaşımı verir mi bu süre zarfında hiç bilmiyorum ... Zaten asgari yatırıyolar sigortamı o yüzden asgari üzerinden alacakmışım doğum paramı .

ay alısmısım annemlerle sabah ayrı oglen ayrı aksam ayrı gezzmeye buraya geldım gene gtcek bıyer yapacak bısey yok.bosluga dustum:))

Vah vah canım benim , Allah kavuştursun ... İşte sen evdesin gidecek yerin yok , biz de iş yerindeyiz gidecek yer çok vakit yok akşamlarıda yorucu oluyor artık çıkmak ...

evet dogru canım çok değişik yerde hıssedebılırz hatta dr um bana rahımın sınılrarını gösterdi bu aralıklarda hıssedebılırsın demişti kocaman olmuş rahım ya göbek deliğin üstüne dogru çıkıyodu...

20. haftada gobekte olurmus sonra her hafta 1 cm kadar yukarı cıkarmıs:) nette okuya okuya prof olduk :)

arkadaslar ya gobeklerı tamam face inıze koyun yıne ama gobek topiğine de koyun lutfen bız goremıoruz yoksa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…