ben henuz 5 dıyorum canım. bugun unutmöazsam dr a sorcam. 22 aralık sat ım ona gore her ayın 22 sınde n1 ay atlatıcam artık:)
Bircancım maşallah çok güzel göbüşün... Benimki de aynı top gibi normalde kızların öyle olmaz derler ama demek ki vücut yapısı ile ilgili..Bebeğinizde çok tatlı maşallah , gelsin artık eylülde bizde bebeklerimizi kucaklarımıza alabilelim yaa.
Göğüs sorunu bende de var canım zaten çok küçüktü göğüslerim hamilelik dolayısıyla büyüdüler ama hala uçları yok. Hatta bu konudaki endişlerimi bir sonraki gidişimde sağlık ocağındaki hemşireye anlatayımda belki şimdiden önerisi olur diye düşünmüştüm..Bende çok istiyorum bebişim cak cuk emsin...
Gözdecim hoşgeldin aramıza... Bebeğini tebrik eder, sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim. Ayrıca İzmirli olduğun içinde çok memnun oldum. Hangi doktora gidiyorsun?
Çingenecim valla bende hiç içmedim o şerbetten hatta annemler biliyorlar mı ve yapacaklar mı onu bile bilmiyorum. Bu arada facedeki grup teklifini konfirme ettim bilgin olsun aynı zamanda arkadaşlık teklifide yolladım...
Demetcim sende iyi haberlerle dön inşallah. Umarım bebişimiz çok iyidir.. a.s.
bana en yakın arkadaşım aynısını söyledi, bebek 7 aylık falan bir kez kullanılmadı yorganı dedi. sakın alma diyor. almıcam ben de, nevresimlerini de diktircem. inanılmaz kumaşlar var. ben beğenemiyorum çünkü hazır olanlardan.
Ya zaten uyku setini kendi odasına geçince kullanacak ama ne bileyim uyku seti almazsak beşik kenarları için bişey düşündün mü canım sen , belki sadece bir takım alır , nevresimini 2 takım alırım , of ya alınacak o kadar çok şey var ki ...delikafadulden
gulaycim,
evet dedigim yer anadolu yakasinda internet adresinden de bakabilirsin Tepe Nautilus "Alışveriş Denizi"
ben ikeaya baktim ama oradaki yataklar yanlis hatirlamiyorsam buyumuyordu bir de bana cok dar geldiler sanki bebek icinde rahat edemezmis gibi. o yuzden almadik ama fiyatlarini da hatirlayamadim.
Ya zaten uyku setini kendi odasına geçince kullanacak ama ne bileyim uyku seti almazsak beşik kenarları için bişey düşündün mü canım sen , belki sadece bir takım alır , nevresimini 2 takım alırım , of ya alınacak o kadar çok şey var ki ...delikafadulden
sor bakalım.o zaman ben de 26sında 6yı bıtırıcem demektr satta ay atlıosak.ama sacma olmuo mu o zaman 9 ay bıtmeden dogum yapmıs sayılıoz
sor bakalım.o zaman ben de 26sında 6yı bıtırıcem demektr satta ay atlıosak.ama sacma olmuo mu o zaman 9 ay bıtmeden dogum yapmıs sayılıoz
26 mayısda 7. ayın
26hazıran 8. ayın
26temmuz 9. ayın
26 agustos 9. ayın bıtıyor.ç neden sacmakı. 9. ay bıtecek 7 gun sonra bebek gelecek:)
evet benimde aklıma geliyo.. bende bir tane uyku seti aldım ama yeter mi acaba??
yeter canım merak etme bende 1 tane alıcam
Canım ben bu ayın 26.sında 6'yı bitirip 7'ye gireceğim yani meryemin hesabı doğru.bız 7.aya gırdık mı gırcez mı?????
sağol canım büyüyor paşam.
ya gögüsler büyüsün uçları çıksın bebişlerimizin karnı doysun
dilek valla benim de minicik göğüsler oldu kocaman, eşim hala şokta :roflol: :roflol:
gel gelelim bi milim kadar ucu çıktı daha da yok -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
korkuyorum emzirememekten yaa..
Yok emsalcim ben satıma göre (ki satımı ben ultrason hesabına göre yaptım yani tam emin olmadığım için) 26 mayısta 6'yı doldurucamcanım sen ve DİLEK 6 yı bitirdiniz 7. ayın içindesiniz.
sanıyorum :)))
...
Aynen canım benimki de şokta.. Ama yazık sadece görmekle yetiniyor bir işe yaramıyor ki
....
doktorum muhtemel dogum tarıhını agustosun 20si gıbı dıo da ondan ole dedımCADIARZU
Bende tek uyku seti aldım ama yetmez diye düşünüyorum sonuçta kirlenince ne yapıcaz.
Onun yanında bir yorgan ve bir nevresim takımı da almayı planlıyorum ben.. Biraz daha büyünce bir nevresim takımı daha alırım.
Canım ben bu ayın 26.sında 6'yı bitirip 7'ye gireceğim yani meryemin hesabı doğru.
Aminnn. İnşallah tatlım yaaa...
Aynen canım benimki de şokta.. Ama yazık sadece görmekle yetiniyor bir işe yaramıyor ki
Yok emsalcim ben satıma göre (ki satımı ben ultrason hesabına göre yaptım yani tam emin olmadığım için) 26 mayısta 6'yı doldurucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?