2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canlar ben öyle oturmuş forumu izlerken bebişi 2 gündür hissetmiyorum diye sağlık ocağına gittim. Eh cahil ben ilk defa gidiyorum sağlık ocağına, ultrason yokmuş ama bi alet var el kadar bebişin kalp sesini dinleyebiliyorsun eh benimki bayağı uğraştırdı, ses hep derinden geldi ama duyduk sonunda:)) Of valla içim rahatladı sabahtan beri ne iş yapabiliyordum ne de başka birşey

sağol canım büyüyor paşam.
ya gögüsler büyüsün uçları çıksın bebişlerimizin karnı doysun

kizlar su gogus ucu kremlerini hamileligin 7. ayindan itibaren kullanmak gerekiyormus emzirmeye basladigimizda catlamamasi yara olmamasi icin.

gulaycim tepe nautilius icinde tepe home magazasi.

yaaa benim takvimim niye gorunmuyor halbuki Kiilo ve ve doğum tarihi takip çizelgesine kopyaladim da. ayri bir yerden gorunmesi icin birsey mi secmek gerekiyor acaba?

ben yediklerime cok dikkat ediyorum, oyle bebege faydasi olmicak sirf bana kilo olarak gelecek seyleri yemiyorum ama su dondurma olayi beni bitiriyor. dayanamiyorum.
simdi yine yuvarladim mideye bi tane :icecream:

gülaycım bende facedeki gruba üye olamk için başvuru yolladım da bir zahmet kabul ediver..hüsniye yıldız ay

Öğleden sonra biraz daha rahatladım canımcım.

senin adına sevindim canım :))
bu arada uyku seti almışsın nerden ve kaç paraya aldın canım bende istiyorum bir tane uyku bir tane nevresim takımı ama aldıgımız yada alacagımız beşiklere uyarmıki

yaa bende doğuma alırım diyodum çatlak kremini... yağ sürüyom şimdi ama krem dah kullanmadım.. yavaş yavaş alayımm

kızlar uyku setı cok gereksız bısey.hıcbır bebek o kadar kalın bır yorganı yasına kadar örtemez.yıne de sız kendınız bılırsınız.kı zaten bıcogumuzun evı kalorıferlı ısı hep aynı kalıo.o yuzden battanıyenın bıle kalınını ortsenız boncuk boncuk terledıgını goruceksınız.ama uyku setı almayı dusunmuorum ben

kıymam canım ama bak kalp atışlarını duymuşsun elham yapma iyi düşün iyi olsun

ben haftalara göre hesaplıyorum demek ki yanlış yapıyorum :))
yada zaman geçsin isitiyorum bir an önce ondan

Önceden bende öyle hesaplıyordum ama pek doğru olmuyordu gibime geliyordu böyle çok daha iyi oldu 26.sı gelince ohhh dolu dolu 6 ayı bitirdim diyicem :sm_cool:
Darısı sizin başınıza... Elacım aynı günde doldurucaz yaa bir kutlama yapalım o gün bari..
26'sı saliya geliyor... :içelim:

Salı günü canım bende aynı şekilde merak ettim gittim bebişimi dinledim geldim insanın içi daha bir rahat oluyor.

Canım sen satını söyle istersen ben sana yardımcı olayım.

gülaycım bende facedeki gruba üye olamk için başvuru yolladım da bir zahmet kabul ediver..hüsniye yıldız ay

Canım ben seni kabul ettim hatta arkadaş olarak bile teklif yolladım. Az önce bununla ilgili yazdım ama görmedin galiba.

kızlar 4 gün evde olmak nasıl olcak bakalım uzun zamandır evde kalmadım böyle uzun süre :))) kızlar ben son adet tarihim 20 kasım her ayın 20'den hesaplıyorum 6 ayım biticek 7 aya başlıcam ben en doğrusu öyle oluyor hesaplayın 9 ay 10 gün ediyor

evet canım o kremide ihmal etmemek lazım

offf çok sıcak yaa, klima açtım valla inşallah bişey olmaz -tatlicadiarzu-
genelde olmuyor ama olacağı tutar falan şimdi -tatlicadiarzu-
huysuz valla ben ne bulursam yiyorum :roflol: :roflol:
onun için sebze meyve bol bulunduruyorum evde ama dediğin gibi dondurmaya dayanamıyorum...
normalde hiiiç aklıma gelmezdi bu sene her gün 1'er 2'şer gidiyor valla :roflol:

bu durumda satı kasım sonu gibi olanlar 5,5 aylık hamile oluyor galiba. ben öle sölüyorum soranlara... bide doğum tarihi 1 eylül gibi olursa zati 3,5 ay kalmış oluyo ....

evet tatlım deidğin gibi en mantıklı hesaplama

bu arada 4 gün bende evde olsam keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…