evet canım o kremide ihmal etmemek lazım
Canım sen satını söyle istersen ben sana yardımcı olayım.
senin adına sevindim canım :))
bu arada uyku seti almışsın nerden ve kaç paraya aldın canım bende istiyorum bir tane uyku bir tane nevresim takımı ama aldıgımız yada alacagımız beşiklere uyarmıki
kızlar uyku setı cok gereksız bısey.hıcbır bebek o kadar kalın bır yorganı yasına kadar örtemez.yıne de sız kendınız bılırsınız.kı zaten bıcogumuzun evı kalorıferlı ısı hep aynı kalıo.o yuzden battanıyenın bıle kalınını ortsenız boncuk boncuk terledıgını goruceksınız.ama uyku setı almayı dusunmuorum ben
Ships Baby Güvenli Yatış Yastığı
bundanda alıcam ben kızlar
dün sormuştum ama daha ayrıntılı bilgi için soruyorum, krem deyince aklıma geldi kaydirigubbakcemile3
hani çizgiler kalmasın falan diye kremlenicez ya, ne kullanıyorsunuuuz, hangi markanın hangi ürünü_?
ben kapalıyım sadece el ve yüz için kullanıcam kızlar ona göre yardımcı olur musunuz banaa
canım evde benimki ismini unuttum yarın yazarım sana
tesekkurler dilekcim satim 12 Aralik
ben de düşünüyorum valla, 12 lira bişey değil zaten..
yaptıracaktım eşime ama yaptırmaya değmez...
Sağol güzelim. Uyku setine gelince de ben almadım hediye..
Elacım şimdi ben tam anlayamadım bebek 1 yaşından sonra da zaten kullanmayack mı alınan uyku setlerini tahminimce en az 3 yaşına kadar çok rahat yatar. Ben zaten ilk yıl kullanmayacağım onu odasındaki karyolasına görünüş bakımından güzel olması için sericem belki bir misafir geldiğinde yatar içine, onun dışında zaten odamiza da ayriyeten beşik almayı düşünüyorz.
anladım canım aslında benim bebek yorganım var rahmetli annem yaptırmıştı uyku seti almasam nevresim takımı alıp geçirsem olur değilmi hem daha ucuza gelir sanırım
petibör ün de dediği gibi kullanmayacagız ev sıcak olacak bakalım.
anladım canım aslında benim bebek yorganım var rahmetli annem yaptırmıştı uyku seti almasam nevresim takımı alıp geçirsem olur değilmi hem daha ucuza gelir sanırım
petibör ün de dediği gibi kullanmayacagız ev sıcak olacak bakalım.
simdi oldu mu acaba :sm_confused:
selam annişler derse gittim dışarı çok sıcak piştim valla iyi ki bitiyor dersler gidilmez artık öğrencileri büt e bırakmıyım bari az sınavım olsun kaydirigubbakcemile3
bencede uyku setinin yorganı pek kullanışlı olmuyor. elyaf olduğu içinde pek sağlıklı bulmuyorum ben bebiş için... ben ilk oğluma hediye gelen pamuklu yorganı kullanmayı düşünüyorum. gerçi o bile kalın olur ama beşikte görüntü olur en azından kaydirigubbakcemile3
Kızlar hepiniz çok seviyoz ve kocaman öpüyouz. Ela bebekle şimdi çıkıp pazara gidcez biraz meyve almak lazım. Kendinize ve bebişlere çok çok iyi bakın. İyi hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?