2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım o kremide ihmal etmemek lazım

dün sormuştum ama daha ayrıntılı bilgi için soruyorum, krem deyince aklıma geldi kaydirigubbakcemile3

hani çizgiler kalmasın falan diye kremlenicez ya, ne kullanıyorsunuuuz, hangi markanın hangi ürünü_?
ben kapalıyım sadece el ve yüz için kullanıcam kızlar ona göre yardımcı olur musunuz banaa

senin adına sevindim canım :))
bu arada uyku seti almışsın nerden ve kaç paraya aldın canım bende istiyorum bir tane uyku bir tane nevresim takımı ama aldıgımız yada alacagımız beşiklere uyarmıki

Sağol güzelim. Uyku setine gelince de ben almadım hediye..

Elacım şimdi ben tam anlayamadım bebek 1 yaşından sonra da zaten kullanmayack mı alınan uyku setlerini tahminimce en az 3 yaşına kadar çok rahat yatar. Ben zaten ilk yıl kullanmayacağım onu odasındaki karyolasına görünüş bakımından güzel olması için sericem belki bir misafir geldiğinde yatar içine, onun dışında zaten odamiza da ayriyeten beşik almayı düşünüyorz.

canım evde benimki ismini unuttum yarın yazarım sana

selam annişler derse gittim dışarı çok sıcak piştim valla iyi ki bitiyor dersler gidilmez artık öğrencileri büt e bırakmıyım bari az sınavım olsun kaydirigubbakcemile3

anladım canım aslında benim bebek yorganım var rahmetli annem yaptırmıştı uyku seti almasam nevresim takımı alıp geçirsem olur değilmi hem daha ucuza gelir sanırım
petibör ün de dediği gibi kullanmayacagız ev sıcak olacak bakalım.

kızlar bende uyku seti almayı düşünmüyorum..zaten beşikle birlikle kenarlıkları yastığı falan hediye ediyorlar...annemde bebek yorganı diktiricek..2 tanede nevresim takımı dikicek..1 kalın battaniye 1 de ince battaniye yeter bence...eşimin annesi eşimin ilk bebeklik nevresim takımını ve örgü battaiyesini saklamış hepsi yeni duruyolar:) onlarda var...
Kızlar birde babannesi battaniye örücek beyaz kenarları gümüş renkli kurdelelerle süslü bişe bitince resmini yollarım.onuda mevlütünde üstüne örtücekmişiz birde gezmelik battaniye olarak güzel duruyormuş...iyi fikir dedim...

Kızlar hepiniz çok seviyoz ve kocaman öpüyouz. Ela bebekle şimdi çıkıp pazara gidcez biraz meyve almak lazım. Kendinize ve bebişlere çok çok iyi bakın. İyi hafta sonları

bencede uyku setinin yorganı pek kullanışlı olmuyor. elyaf olduğu içinde pek sağlıklı bulmuyorum ben bebiş için... ben ilk oğluma hediye gelen pamuklu yorganı kullanmayı düşünüyorum. gerçi o bile kalın olur ama beşikte görüntü olur en azından kaydirigubbakcemile3

selam afet anneler nasılsınız? biz acık babaya kızdık üstüne gidip ona bide babalar günü hediyesi aldım bune yaman çelişkidir neyse
o yastıktan ben aldım msms cim bilmem kullanışlımıdırki
dilekcim aynen bende yatak odasına ayrıca beşik düşünüyorum sırf oda yarım olmasın diye mothercarede acayip tatlı yatak kenarları var bitanede onlardan alıcam gündüz yatar miniğim yatağında gögüs ucu için de krem aldım şu en meşhurundan lanisoh mu ne haltsa 10 gr lıklar yetiyo dediler bir aya kala süreriz bide ayva çekirdeği attık buzdolabına oda çok işe yararmış böyle işte arkadaşlar pek keyifli diilim bugün

Son düzenleme:

Olur tabi canım neden olmasın boşu boşuna para vermezsin...Üstüne güzel bir nevresim takımı da aldın mı tamamdır...

simdi oldu mu acaba :sm_confused:

Olmamış canım o linki kilo-doğum takip çizelgesine yapıştırdın di mi?

haklısın galiba canım senin gibi tecrubeli anneler bizlere anlatsın söylesin gerekli ve gereksiz olan şeyleri ona göre alışveriş yapalım bari :)))

Kızlar hepiniz çok seviyoz ve kocaman öpüyouz. Ela bebekle şimdi çıkıp pazara gidcez biraz meyve almak lazım. Kendinize ve bebişlere çok çok iyi bakın. İyi hafta sonları

canım iyi bakın kendinize dikkatli olun taze meyveleri alın bakalım yarasın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…