Olur tabi canım neden olmasın boşu boşuna para vermezsin...Üstüne güzel bir nevresim takımı da aldın mı tamamdır...
Olmamış canım o linki kilo-doğum takip çizelgesine yapıştırdın di mi?
selam afet anneler nasılsınız? biz acık babaya kızdık üstüne gidip ona bide babalar günü hediyesi aldım bune yaman çelişkidir neyse
o yastıktan ben aldım msms cim bilmem kullanışlımıdırki
dilekcim aynen bende yatak odasına ayrıca beşik düşünüyorum sırf oda yarım olmasın diye mothercarede acayip tatlı yatak kenarları var bitanede onlardan alıcam gündüz yatar miniğim yatağında gögüs ucu için de krem aldım şu en meşhurundan lanisoh mu ne haltsa 10 gr lıklar yetiyo dediler bir aya kala süreriz bide ayva çekirdeği attık buzdolabına oda çok işe yararmış böyle işte arkadaşlar pek keyifli diilim bugün
Yanıyorum yanıyorum dostlaaaaaaaaaar ne sıcak Allahım çoraplar fora çıkardım ayakkabıları yarım giydim ne bunaldım anlatamammirmirmirmir
Yanıyorum yanıyorum dostlaaaaaaaaaar ne sıcak Allahım çoraplar fora çıkardım ayakkabıları yarım giydim ne bunaldım anlatamammirmirmirmir
İyiyiz tatlım sağol sen nasılsın diyicem ama maalesef iyi olmadığını okudum. Takma kafana o kadar dün gece çok küçük bizde tartıştık ama hiç uzatmadık sonuçta aynı evde yaşayan iki ayrı bireyiz ve elbette olacak anlaşmazlıklar uzatıpta keyfini kaçırmanın anlamı yok. Çok iyi yapmışsınız hediyenizi de almışsınız, merak etme eşinde seni üzdüğü için pişmandır zaten...Ohhh mis gibi yatsın gündüz bebişin içinde, bol sütünü emip mışıl mışıl uyusun inşallah...
inşallah ona göre bi takım bulurum canım
bu arada yarın şu bizim sepet beşiğin yapıldıgı yere tekrar gideceğim bakalım inşallah bu sefer fiyatını falan öğrenebilirim :)))
kızlar bu resim arkadaşımın diktirdiği yan kenarlıklar. 15 tl ye diktirmiş, biraz daha pahalı da olabilir belki. kendi de tam hatırlayamadı, nevresim takımını da mothercare den çok uyguna almış
ben de diktirircem, uyku seti almıcam, dikilene bayıldım çünkü..... daha çok dolgulu, uyku setindekiler bu kadar dolgun olmuyo.
kızlar uyku setı cok gereksız bısey.hıcbır bebek o kadar kalın bır yorganı yasına kadar örtemez.yıne de sız kendınız bılırsınız.kı zaten bıcogumuzun evı kalorıferlı ısı hep aynı kalıo.o yuzden battanıyenın bıle kalınını ortsenız boncuk boncuk terledıgını goruceksınız.ama uyku setı almayı dusunmuorum ben
ya kızlar zaten artık o nevresim takımları ve pofuduk yatak kenarları yasaklanmaya başladı ki...
ani bebek ölümü sendromu var ya, ona sebep oluyormuş..
bi çok vaka olmuş o yüzden, ben de ondan sonra daha da kararlıyım, uyku seti almıyorum..
zaten taa benden kalan üç kardeş kullandığımız, battaniye kalınlığında yün bi yorgan var, hem doğal hem sağlıklı :) :) :)
ona nevresim takımı diktiririm annecime, glnz'ın dediği yatak kenarlarından da aldık mı tamamdır :)
o yatak kenarları hem güzel oluyor hem de öyle pofuduk olmuyor tehlikeli değil yani :)
valla dün gece atıştık yerde yattı eşşek gibi pişman ama neyse oluyo arada olmasa tadı çıkmaz zaten okudum geçmişi herkezler iyiymiş şükür iyi haberler var ohhh allah daha iyi etsin hepimizi
ya kızlar zaten artık o nevresim takımları ve pofuduk yatak kenarları yasaklanmaya başladı ki...
ani bebek ölümü sendromu var ya, ona sebep oluyormuş..
bi çok vaka olmuş o yüzden, ben de ondan sonra daha da kararlıyım, uyku seti almıyorum..
zaten taa benden kalan üç kardeş kullandığımız, battaniye kalınlığında yün bi yorgan var, hem doğal hem sağlıklı :) :) :)
ona nevresim takımı diktiririm annecime, glnz'ın dediği yatak kenarlarından da aldık mı tamamdır :)
o yatak kenarları hem güzel oluyor hem de öyle pofuduk olmuyor tehlikeli değil yani :)
niye pofuduk olanlar daha koruyucu olmuyor mu sence. ben pofuduk diktiriyim diyordum kafası mobilyaya çarparsa korusun diye. ama doğal incecik bir yün yorgan diktircem, evdeki yünleri kullanırız. bir yastığı bozsam bile olur valla....
yün yorganı öneriyolar hakkaten bende yün yorgan yaptırırım acık kendine gelince onu kullanır
ayyy ben de atışayım bu akşam da gitsin nerde yatıyorsa yatsın yatak bana kalsın :roflol: :roflol: :roflol:
ya adam sinir ediyor beni yaa, gecenin bi yarısı "canım canım düşeceksiiiiin" çığlıklarııı (sanki ben yatakta dönmeyi bilmiyorum), sıcaklıyorum doğal olarak üzerimi örtmeler açtırmamalar.... sığamıyoruz zaten kızımla..
kovayım biraz yaaa :roflol: :roflol:
gülay çok güzel görünüyor canım ama beşik çok büyük o beşiğe göre çok çok iyi bu kenarlar...
Tamam canım beni de haberdar et.
Çok güzel olmuş gülaycım bu yaaa. Valla harika gözüküyor...
Tamam canım beni de haberdar et.
Çok güzel olmuş gülaycım bu yaaa. Valla harika gözüküyor...
allah canını almasın deli şu halimle kopardın beni vallaa :roflol: aman işin salakçası koca yatak boş kaldı ben tekkişilik yatakta yattım o da yerde ne kadar salaaz yaaaa allaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?