2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah ona göre bi takım bulurum canım
bu arada yarın şu bizim sepet beşiğin yapıldıgı yere tekrar gideceğim bakalım inşallah bu sefer fiyatını falan öğrenebilirim :)))

Yanıyorum yanıyorum dostlaaaaaaaaaar ne sıcak Allahım çoraplar fora çıkardım ayakkabıları yarım giydim ne bunaldım anlatamammirmirmirmir

kızlar bu resim arkadaşımın diktirdiği yan kenarlıklar. 15 tl ye diktirmiş, biraz daha pahalı da olabilir belki. kendi de tam hatırlayamadı, nevresim takımını da mothercare den çok uyguna almış
ben de diktirircem, uyku seti almıcam, dikilene bayıldım çünkü..... daha çok dolgulu, uyku setindekiler bu kadar dolgun olmuyo.

Eklentiler

• $DSCN9664.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 28

İyiyiz tatlım sağol sen nasılsın diyicem ama maalesef iyi olmadığını okudum. Takma kafana o kadar dün gece çok küçük bizde tartıştık ama hiç uzatmadık sonuçta aynı evde yaşayan iki ayrı bireyiz ve elbette olacak anlaşmazlıklar uzatıpta keyfini kaçırmanın anlamı yok. Çok iyi yapmışsınız hediyenizi de almışsınız, merak etme eşinde seni üzdüğü için pişmandır zaten...Ohhh mis gibi yatsın gündüz bebişin içinde, bol sütünü emip mışıl mışıl uyusun inşallah...

Yanıyorum yanıyorum dostlaaaaaaaaaar ne sıcak Allahım çoraplar fora çıkardım ayakkabıları yarım giydim ne bunaldım anlatamammirmirmirmir

dehşet sıcak değil mi ??
biz ne yapacağız bilmiyorum bu yaz bu halde yandık yandık
daha mayıs ayında bu kadar sıcak hava temmuz ağustos ta nasıl olacak acaba ??

ya kızlar zaten artık o nevresim takımları ve pofuduk yatak kenarları yasaklanmaya başladı ki...
ani bebek ölümü sendromu var ya, ona sebep oluyormuş..
bi çok vaka olmuş o yüzden, ben de ondan sonra daha da kararlıyım, uyku seti almıyorum..
zaten taa benden kalan üç kardeş kullandığımız, battaniye kalınlığında yün bi yorgan var, hem doğal hem sağlıklı :) :) :)
ona nevresim takımı diktiririm annecime, glnz'ın dediği yatak kenarlarından da aldık mı tamamdır :)
o yatak kenarları hem güzel oluyor hem de öyle pofuduk olmuyor tehlikeli değil yani :)

valla dün gece atıştık yerde yattı eşşek gibi pişman ama neyse oluyo arada olmasa tadı çıkmaz zaten okudum geçmişi herkezler iyiymiş şükür iyi haberler var ohhh allah daha iyi etsin hepimizi

inşallah ona göre bi takım bulurum canım
bu arada yarın şu bizim sepet beşiğin yapıldıgı yere tekrar gideceğim bakalım inşallah bu sefer fiyatını falan öğrenebilirim :)))

Tamam canım beni de haberdar et.

Çok güzel olmuş gülaycım bu yaaa. Valla harika gözüküyor...

niye pofuduk olanlar daha koruyucu olmuyor mu sence. ben pofuduk diktiriyim diyordum kafası mobilyaya çarparsa korusun diye. ama doğal incecik bir yün yorgan diktircem, evdeki yünleri kullanırız. bir yastığı bozsam bile olur valla....

yaaa oyle yaptim ama nedense cikmiyor. neyse tesekkur ederim dilekcim benimki de cikmayiversin napiiim.
bi de bilgisayar muhendisi olcem valla cakmadim bu isten :)

ben size artik her gun yazdiklarimin altina not duserim ayni bunda oldugu gibi kaydirigubbakcemile3

alis bebek 22+0 laelaelaelaelae

valla dün gece atıştık yerde yattı eşşek gibi pişman ama neyse oluyo arada olmasa tadı çıkmaz zaten okudum geçmişi herkezler iyiymiş şükür iyi haberler var ohhh allah daha iyi etsin hepimizi

ayyy ben de atışayım bu akşam da gitsin nerde yatıyorsa yatsın yatak bana kalsın :roflol: :roflol: :roflol:
ya adam sinir ediyor beni yaa, gecenin bi yarısı "canım canım düşeceksiiiiin" çığlıklarııı (sanki ben yatakta dönmeyi bilmiyorum), sıcaklıyorum doğal olarak üzerimi örtmeler açtırmamalar.... sığamıyoruz zaten kızımla..
kovayım biraz yaaa :roflol: :roflol:

gülay çok güzel görünüyor canım ama beşik çok büyük o beşiğe göre çok çok iyi bu kenarlar...

yün yorganı öneriyolar hakkaten bende yün yorgan yaptırırım acık kendine gelince onu kullanır

bi çok doktorun yazısını okudum canım, elyaf battaniye ve kenarlıklar uyku setleri yerine daha az yer kaplayan, bebek için daha az tehlikeli şeyler tercih edin diyordu...

yün yorganı öneriyolar hakkaten bende yün yorgan yaptırırım acık kendine gelince onu kullanır

kendine gelene kadar zaten battaniyeleri var, pikeleri var, yetiyor onalr küçücük bebiş sonuçta...
oyyy yavruşlarım yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kizlar ucak veya araba yolculugu yapacaksaniz
ben 5. ayin basinda tam 11 saat gidis 11 saat gelis olmak uzere toplam 22 saat uctum.
doktorun tavsiyesiyle dize kadar varis corabi giydim ve normalde ayaklari sisen ben bu sefer o kadar rahat ettim ki anlatamam.

yolculuk yaparken sizde ihmal etmeyin bence, tabi sicaklarda zor ama nolur nolmaz yaneeee

allah canını almasın deli şu halimle kopardın beni vallaa :roflol: aman işin salakçası koca yatak boş kaldı ben tekkişilik yatakta yattım o da yerde ne kadar salaaz yaaaa allaaam

tabikiii canım vermezmiyim hiçç
bu arada gülay ın koydugu resim güzel ama bence pek sağlıklı değil bir kere otuduğun yerden bebeğini ögremezsin beşiğin içinde
her yeri kapalı yarım olsa o korumalar belki daha iyi

evet canım ben de renklerine bayıldım. ben bir de toplu nevresim kumaşları satan ankarada bir yer var, ç.ıkrıkçılar yokuşu diye geçiyor. oradan nevresimlerim diktircem... hepsi birbirine uysun istiyorum renleri... çünkü markalı ürünlerden daha beğendiğim yok. kumaşı onlardan çarşafı ve yastık kılıfına 12 ytl dediler. çok ucuz bence....

allah canını almasın deli şu halimle kopardın beni vallaa :roflol: aman işin salakçası koca yatak boş kaldı ben tekkişilik yatakta yattım o da yerde ne kadar salaaz yaaaa allaaam

-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
nooldu olan morallerinize oldu değil mi -tatlicadiarzu-
aaahhh ah biz yok muyuz biz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…