kizlar ucak veya araba yolculugu yapacaksaniz
ben 5. ayin basinda tam 11 saat gidis 11 saat gelis olmak uzere toplam 22 saat uctum.
doktorun tavsiyesiyle dize kadar varis corabi giydim ve normalde ayaklari sisen ben bu sefer o kadar rahat ettim ki anlatamam.
yolculuk yaparken sizde ihmal etmeyin bence, tabi sicaklarda zor ama nolur nolmaz yaneeee
kızlar bu resim arkadaşımın diktirdiği yan kenarlıklar. 15 tl ye diktirmiş, biraz daha pahalı da olabilir belki. kendi de tam hatırlayamadı, nevresim takımını da mothercare den çok uyguna almış
ben de diktirircem, uyku seti almıcam, dikilene bayıldım çünkü..... daha çok dolgulu, uyku setindekiler bu kadar dolgun olmuyo.
yaa bu pofuduk işini abartmayalım minnicik bebe dönemezki ilk etapta bide afakanlar basar bana yafff heryer yastık
yaa bu pofuduk işini abartmayalım minnicik bebe dönemezki ilk etapta bide afakanlar basar bana yafff heryer yastık
kızlar şimdi öğrendiğim şey çok canımı sıktı. malesef sitedeki bilgilerimiz isteyen dr larla paylaşılabılıyormus. yanı burada nicklermizin arkasına saklanan kimliklerimiz dr lar istediği takdirde bunu adı su soy adı bu vs vs diye bilgi gecılıyormus. düşiünsenıze dr larda okuyor. bir arkadasıma dr u resmen hesap sormus. neden boyle yazdın dıe
kızlar şimdi öğrendiğim şey çok canımı sıktı. malesef sitedeki bilgilerimiz isteyen dr larla paylaşılabılıyormus. yanı burada nicklermizin arkasına saklanan kimliklerimiz dr lar istediği takdirde bunu adı su soy adı bu vs vs diye bilgi gecılıyormus. düşiünsenıze dr larda okuyor. bir arkadasıma dr u resmen hesap sormus. neden boyle yazdın dıe
yaa nolur kızma meryemcim ama......
:roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ya nedense gülesim geldi, yapılıyorsa öyle bişey, tamamen saçmalık, bunu da okusunlar o zaman :roflol: :roflol: :roflol:
komedi bence :roflol: :roflol:
kizlar ucak veya araba yolculugu yapacaksaniz
ben 5. ayin basinda tam 11 saat gidis 11 saat gelis olmak uzere toplam 22 saat uctum.
doktorun tavsiyesiyle dize kadar varis corabi giydim ve normalde ayaklari sisen ben bu sefer o kadar rahat ettim ki anlatamam.
yolculuk yaparken sizde ihmal etmeyin bence, tabi sicaklarda zor ama nolur nolmaz yaneeee
alemsin haaaaaaa :)))
senin bu poztifliğine bayılıyorum canımm a.s.
yaaa oyle yaptim ama nedense cikmiyor. neyse tesekkur ederim dilekcim benimki de cikmayiversin napiiim.
bi de bilgisayar muhendisi olcem valla cakmadim bu isten :)
ben size artik her gun yazdiklarimin altina not duserim ayni bunda oldugu gibi kaydirigubbakcemile3
alis bebek 22+0 laelaelaelaelae
yaa nolur kızma meryemcim ama......
:roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ya nedense gülesim geldi, yapılıyorsa öyle bişey, tamamen saçmalık, bunu da okusunlar o zaman :roflol: :roflol: :roflol:
komedi bence :roflol: :roflol:
o doktorun hastası yok heralde buralara vakit ayırabildiğine göre amaaaan okusunlar kardeşim belki azıcık anlarlar bizi (ama benim doktorum bitanedir biiiiiir canım benim muahhh) kaydirigubbakcemile3
canım göremedim mesajını. hangi dükkanda ucuzmuş yataklar istanbul da dediğin alışveriş merkezinde....
sağol hayatım, genelde pozitifimdir gerçi ama bi çok zamanda etraftaki negatif enerji dağılsın diye böyle konuştuğum da olur :1hug: :1hug: :1hug:
Alemsin valla :roflol:
Bilmiyorum canım bende neden olmadığını benimki de çok zor olmuştu...ve sinir etmişti beni.
Yoktur canım öyle şey... Doğum doktorlarının işi zaten başından aşkın birde burdakileri adıyla soyadıyla okuyup bilip ne yapıcaklar..Ne işlerine yarayacak kimse uğraşmaz böyle şeylere. Takma sen kafana.. Kolay mı yaaa biz bile bazen 20 sy okuyoruz da geçmişten afakanlar basıyor, ki birbirimizi bu kadar iyi tanımamıza rağmen. Tanımadıkları insanların yaşadıklarını ne yapsın elalemin adamları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?