2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende ayın 6.da samsuna ordan da orduya geçicez ama 1,5 saat uçakla doktor bol bol su dedi birde ayakalrını hareket ettir dedi inince yürü biraz dedi

yaa bu pofuduk işini abartmayalım minnicik bebe dönemezki ilk etapta bide afakanlar basar bana yafff heryer yastık

canım çok güzel bence

yaa bu pofuduk işini abartmayalım minnicik bebe dönemezki ilk etapta bide afakanlar basar bana yafff heryer yastık

canım tabi beşiğe göre bence benim koyduğum resimde ideal kenarlar. çünkü beşik geniş. yoksa küçüçük beşiğe yaptıramazsın bu kadar pofuduk....

ay şimdi muhabbet üstüne evhamlandım valla küçükken kımıldamaz çok ama büyünce ne yapcaz

kızlar şimdi öğrendiğim şey çok canımı sıktı. malesef sitedeki bilgilerimiz isteyen dr larla paylaşılabılıyormus. yanı burada nicklermizin arkasına saklanan kimliklerimiz dr lar istediği takdirde bunu adı su soy adı bu vs vs diye bilgi gecılıyormus. düşiünsenıze dr larda okuyor. bir arkadasıma dr u resmen hesap sormus. neden boyle yazdın dıe

yaa nolur kızma meryemcim ama......

:roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ya nedense gülesim geldi, yapılıyorsa öyle bişey, tamamen saçmalık, bunu da okusunlar o zaman :roflol: :roflol: :roflol:
komedi bence :roflol: :roflol:

aaaaaaa olur mu hiç öyle şey canım neden veriyorlarmış nerde kaldı gizlilik politikası üye olurken böyle bir şey yer almıyordu
benim için sakıncalı bir durum yok ama herkez herşeyin bilinmesini isteseydi kimse nick almaz adını soyadını alenen verirdi siteye üye olurken

alemsin haaaaaaa :)))
senin bu poztifliğine bayılıyorum canımm a.s.

canım göremedim mesajını. hangi dükkanda ucuzmuş yataklar istanbul da dediğin alışveriş merkezinde....

haftaya cumartesi kontrolüm var ya kızlar, bi gidiyormuşum doktor cetvel elinde bekliyormuş :roflol:
sen nasıl yazarsın öyle falan diyr parmak uçlarıma bi de :roflol: :roflol:

o kadar saçma ki yapılan sinirden gülesim geliyor valla!!!

o doktorun hastası yok heralde buralara vakit ayırabildiğine göre amaaaan okusunlar kardeşim belki azıcık anlarlar bizi (ama benim doktorum bitanedir biiiiiir canım benim muahhh) kaydirigubbakcemile3

Alemsin valla :roflol:
Bilmiyorum canım bende neden olmadığını benimki de çok zor olmuştu...ve sinir etmişti beni.

Yoktur canım öyle şey... Doğum doktorlarının işi zaten başından aşkın birde burdakileri adıyla soyadıyla okuyup bilip ne yapıcaklar..Ne işlerine yarayacak kimse uğraşmaz böyle şeylere. Takma sen kafana.. Kolay mı yaaa biz bile bazen 20 sy okuyoruz da geçmişten afakanlar basıyor, ki birbirimizi bu kadar iyi tanımamıza rağmen. Tanımadıkları insanların yaşadıklarını ne yapsın elalemin adamları.

canım öyle deme. sinir bozucu. eger ben bılgılerım alani ortada olsun ıstesem nıck kullanmam. ben zaman zaman ailemle paylaşmadıgım seylerı burada paylaştım. tedavı gorurken ablamın bıle bılmedıklerını buraya yazdım. ama her isteyene aha bu meryem sıyadıda şu kişisel bılgılerde bu denirse hoş ve etik değil

o doktorun hastası yok heralde buralara vakit ayırabildiğine göre amaaaan okusunlar kardeşim belki azıcık anlarlar bizi (ama benim doktorum bitanedir biiiiiir canım benim muahhh) kaydirigubbakcemile3

glnz bu ayki muayeneyi bedavaya getirecek :tomato: :tomato: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

var canım. arkadasım şimdi soyledı. bılgın olsun dedı. ona dr u neden hastanemız hakkındab oyle dedın şöyle dedın dıye hesap sormus. kız tup bebekle hamıle kalmıstı. kendısı ıle alakalı kısımları okur bu sureklı okumak gıbı değiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…