Aynı şey bende de oluyor canım özellikle karnımın sol tarafından. Ama hemen geçiyor o şiddetli acı...
Artık herşeyden kıllanır oldum gerçekten. En ufak bir ağrıda çok tedirgin oluyorum.
Canım sen şu bulantıların için hap kullanıyormusun?
Bende aynı durumdayım canım , hep aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Rabbim hiçbirimize yaşatmasın inşall o kötü durumu :Saruboceq:
Bulantılarım berbat şekilde devam ediyor ama aslında memnunum da :))) Çünkü bulantılar kesilse daha endişeli olurum acaba bir sorun mu var diye. Hap falan kullanmıyorum pek çok yerde iyi olmadığını okudum. Sen kullanıyor musun?
Bende aynı durumdayım canım , hep aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Rabbim hiçbirimize yaşatmasın inşall o kötü durumu :Saruboceq:
Bulantılarım berbat şekilde devam ediyor ama aslında memnunum da :))) Çünkü bulantılar kesilse daha endişeli olurum acaba bir sorun mu var diye. Hap falan kullanmıyorum pek çok yerde iyi olmadığını okudum. Sen kullanıyor musun?
gunaydın eylul ayının en guzel annelerı:sm_cool:
ben bıraz cok uyorumda sızler kalkmısınız..kaydirigubbakcemile3
gunaydın eylul ayının en guzel annelerı:sm_cool:
ben bıraz cok uyorumda sızler kalkmısınız..kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım. Seni uykucu seni :jeyyar:
uyu canım fırsatın varken uyu biz işe gelmek zorunda olduğumuz için erken kalkıyoruz.sen bizim yerimizede uyu canım
uyu canım fırsatın varken uyu biz işe gelmek zorunda olduğumuz için erken kalkıyoruz.sen bizim yerimizede uyu canım
ama ben hala yokum listede geç geldim diye mi acaba
teşekkür ederim canım...
dünya gözüme çok güzle görünüyor iki gündür ...mucize bu gerçekten....:asigim:
ikisinde de yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?