2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Artık herşeyden kıllanır oldum gerçekten. En ufak bir ağrıda çok tedirgin oluyorum.

Canım sen şu bulantıların için hap kullanıyormusun?

Bende aynı durumdayım canım , hep aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Rabbim hiçbirimize yaşatmasın inşall o kötü durumu :Saruboceq:
Bulantılarım berbat şekilde devam ediyor ama aslında memnunum da :))) Çünkü bulantılar kesilse daha endişeli olurum acaba bir sorun mu var diye. Hap falan kullanmıyorum pek çok yerde iyi olmadığını okudum. Sen kullanıyor musun?

Amin cnm. Allahım bebişlerimizi korusun :Saruboceq:

Benim geçen hafta çok şiddetli bulantılarım olmuştu. Bu hafta başından beri yok. İnş. bebeğim iyidir. Bende ilaç kullanmadım. Zaten doktorum izin vermedi ilaç kullanmama. Dişini sıkıcaksın demişti.

Aynen bende senin gibi düşünüyorum.Aklıma hep kötü şeyler geliyor.Her an karnım ağrıyormu diye dinliyorum kasılma varmı diye kendimi takip ediyorum.

Allahım hepimizin bebişlerini korusun sağlıklı sıhatli bir şekilde doğmalrını nasip etsin insallah.en anınınız mutlulukla geçsin insallah.

gunaydın eylul ayının en guzel annelerı:sm_cool:

ben bıraz cok uyorumda sızler kalkmısınız..kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım. Seni uykucu seni :jeyyar:

aksamda 11.30 da yattım... hala uyumak ıstıyorum..:1hug:
sanırım bendekı tek belırtı buukaydirigubbakcemile3
uyu canım fırsatın varken uyu biz işe gelmek zorunda olduğumuz için erken kalkıyoruz.sen bizim yerimizede uyu canım

2 ay once bende sabah 8 lerde yollarda oolurdum...cok zor..calısmak...
bebk ıcın ısden cıkmak zorunda kaldım...bebgımde benı bekletmedı..
eylul ayından sonra uykumuz olmayacak nede olsakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

gecmıs okudum bu arada bende ıstıyorum yaa belırtı yaa...kafamda :uhm:
kalıyor..bugunlerde hıc bır yerım agrımıyor..sanırm bu ıyı bırsey..
ama azcuk da hıssettırse...hıc fena olmaz..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
persembe gelseydıde gorseydım bebegımı yenıden en azından gorunce hamıs olduıgumu anlıyorum:CüvCüv:

EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ

A. adayı.....................ocak...............Cins Tah

1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49.................... ..Kız
3-((eslem))....................48.5................. ..Kız
3-Ultlar.........................75................. .....Kız
4-rapunzell_82.............63......................K ız
5-desire1983.................68..................... .Kız
6-Mozijiku....................67.................... ..Erkek
7-emrelebisemre.........72.......................Kız
8-bengiii......................49................... ...Kız
9-flower_85..................64..................... ..Kız
10-burko......................76..................... ...Kız
11-asos1980.................64....................... .Erkek
12-dilekakal................53....................... ...Kız

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi

1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
3- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
4- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
5- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
6- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
7- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
8- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
9- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
10- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
11- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
12- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
13- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
14- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
15- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
16- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
17- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
18- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
19- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
20- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
21- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
22- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
23- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
24- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
25- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
26- Yasemin-66.........................7 Aralık...............................13 Eylül
27-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
28- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
29- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
30- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
31- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
32- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
33- özge_844..........................12 Aralık.................................15 Eylül
34- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
35- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
36- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
37- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
38-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
39-guluncani...........................14 Aralık...............................20 Eylül
40-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
41- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
42-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
43-rapunzell_85........................20 Aralık...............................26 Eylül
44- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül

selam benide eklermisiniz aranıza sat tarihi:07 aralık tahmini doğum tarihimiz 13 eylül Allah nasip eder inş.güzel paylaşımlar olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…