2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benide ekleyin listeye boy; 167 kilo:58 cinsiyet tahmini benim değil ama babamızın ki kız :))))) ben bişey hissetmiyorum ama kız olmasını çok istiyorum....

2 ay once bende sabah 8 lerde yollarda oolurdum...cok zor..calısmak...
bebk ıcın ısden cıkmak zorunda kaldım...bebgımde benı bekletmedı..
eylul ayından sonra uykumuz olmayacak nede olsakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
[/QUOTE]

EVET CANIM GERÇEKTEN ZOR BİRDE UZUNSA BENİM GİBİ ÇOK ZOR,SANA ÇOK SEVİNDİM CANIM EVDE KEYFİNE BAK .......

selam benide eklermisiniz aranıza sat tarihi:07 aralık tahmini doğum tarihimiz 13 eylül Allah nasip eder inş.güzel paylaşımlar olsun inş.

merhaba canım tabii ekleriz hosgeldin aramıza :) :1hug:

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi

1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
3- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
4- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
5- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
6- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
7- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
8- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
9- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
10- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
11- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
12- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
13- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
14- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
15- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
16- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
17- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
18- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
19- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
20- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
21- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
22- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
23- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
24- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
25- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
26- Yasemin-66.........................7 Aralık...............................13 Eylül
27-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül

28-fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
29- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
30- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
31- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
32- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
33- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
34- özge_844..........................12 Aralık.................................15 Eylül
35- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
36- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
37- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
38- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
39-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
40-guluncani...........................14 Aralık...............................20 Eylül
41-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
42 ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
43-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
44-rapunzell_85........................20 Aralık...............................26 Eylül
45- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül

EVET CANIM GERÇEKTEN ZOR BİRDE UZUNSA BENİM GİBİ ÇOK ZOR,SANA ÇOK SEVİNDİM CANIM EVDE KEYFİNE BAK .......[/quote]

yok uzun degılde ama dısarda cok gezıyordum..satıs elemanı oolarak calısyordum..tedavıye baslayınca hareketlerımı kısıtlamam gerekıyordu..oyuzden cıkmak zorunda kaldım..am olsun evde keyıf yapmak guzelmıss:sm_cool:
senın ıcın azcık keyıf yapayımkaydirigubbakcemile5

Belirtilerin yokken sen içinden ne geliyorsa yap canım. Sevdiğin yiyecekleri ye, yapmak istediğin şeyleri yap. Çoğu hamilede 6. haftada başlıyor bulantılar. En ağır olduğu zaman da 8-9-10. haftalarmış:bbooktorum öyle söyledi. Ben şimdi 9+1'im ve bebişim sağolsun sürekli hatırlatıyor bana kendini-tatlicadiarzu-:sm_cool:

EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ

A. adayı.....................ocak...............Cins Tah

1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49.................... ..Kız
3-((eslem))....................48.5................. ..Kız
3-Ultlar.........................75................. .....Kız
4-rapunzell_82.............63......................K ız
5-desire1983.................68..................... .Kız
6-Mozijiku....................67.................... ..Erkek
7-emrelebisemre.........72.......................Kız
8-bengiii......................49................... ...Kız
9-flower_85..................64..................... ..Kız
10-burko......................76..................... ...Kız
11-asos1980.................64....................... .Erkek
12-dilekakal................53....................... .Kız
13-yasemin-66.............58..........................Kız
14-gamma....................65..........................Kız

1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
3- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
4- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
5- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
6- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
7- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
8- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
9- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
10- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
11- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
12- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
13- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
14- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
15- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
16- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
17- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
18- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
19- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
20- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
21- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
22- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
23- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
24- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
25- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
26- Yasemin-66.........................7 Aralık...............................13 Eylül
27-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
28-fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
29- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
30- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
31- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
32- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
33- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
34- özge_844..........................12 Aralık.................................15 Eylül
35- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
36- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
37- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
38- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
39-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
40-guluncani...........................14 Aralık...............................20 Eylül
41-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
42 ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
43-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
44-rapunzell_85........................20 Aralık...............................26 Eylül
45- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül

45-gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül

canım benimde sat 7 aralık --- 14 eylül teşekkür ediyorum.

ne guzel annesı hatırlatsın..bende unutuyorum zaten hamıs oldugumu..kaydirigubbakcemile3
hersey yıyorum hamıs olmanında guzel yanları buymus..kılo almaktan korkmuyosun..bebege yarasın dıye..:roflol:

sen en onemlı gunlerdesın..senın bebek bıze gore baya buyukmus...
bebeklerımız saglıklı bır sekılde kucagımza alsak bısey ıstemem

canım benimde sat 7 aralık --- 14 eylül teşekkür ediyorum.

İlk sayfadaki listemize ekledim canım seni de.
Kızlar 46 kişi olmuşuz bendeki listeye görehihoyyyt
MAŞALLAH GÜZEL ANNİŞLERE
iLK SAYFADAKİ LİSTEYE BİR BAKIN DA ORADA ADI OLMAYAN VARSA SÖYLESİN BANA EKLEYEYİM. Sayımız artsın eksilmesin inşallah:Saruboceq:

slm kızlar, benimde 5+5 oldu ve boğaz ağrısı çekiyorum birtürlü iyileşmedi ne yapıcağımı bilemiyorum.((

ınsallah sayımıız artsın ama eksılmeden hep boyle devam edelım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

29- emrelebisemre..................7 Aralık.................................13 Eylül
30- m.reyyan.......................................................................13 Eylül
31- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
32- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
33- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
34- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
35- özge_844..........................12 Aralık.................................15 Eylül
36- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
37- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
38- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
39- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
40-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
41-guluncani...........................14 Aralık...............................20 Eylül
42-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
43 ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
44-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
45-rapunzell_85........................20 Aralık...............................26 Eylül
46- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül

47-gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül

benide eklemeyi unutmayın olurmu?
sat:18 aralık tahmini d.t: 24 eylül
a.s.

canım simdi ekleme yapmıstım bende umarım karısmadı :) diger listeyi de en basa eklesene canım ordan alıp kopyalam daha rahat olacak

kızlar ben kactım..azcuk gıdeyımde bakım yaptırayım kendıme..kas bıyık zamanım gelşmıs..
kendınıze ve bebeklerınıze ıyı bakın..ŞenizŞeniz

öğle yemeği vakit geliyor hamile olduğumu öğrenmeden önce kahve içip kek yemeden bitirmezdim günü 3 gündür daha sağlıklı yiyecekler yiyorum inşallah bu durum hep devam eder hiç kahve-cola içmedim kek türü şeylerde yemedim bakayım ne kadar gidecek bu durum...

gule gule canım iyi yolunmalar :))) . . .ya yolunma demisken agda geldi aklıma ben duzenli agda yaptıran biriyim ama simdi korkuyorum yaptırmaya bebegime bisey olur diye agda sırasında kasıyoruz ya kendimizi biraz siz ne yapıosunuz kızlar

oyle canım bir çok alıskanlıklarımızdan bebegimiz için vazgeçtik hep . . . . çay içmiyorum artık genelde ya sut ya da portakal suyu sıkıp içiyorum sabah kahvaltıda 2-3 yemek kasıgı pekmez içiyorum eger pekmezimi aldıysam sutumu oglen içiyorum.......aksamada sut yine aralarda meyve falan......ekmek de cavdar ya da kepekli kullanıorum arada atıstırmalık olarak fındık kuru uzum kayısı yemegi de ihmal etmiyorum.........haftada iki kez balık yemek de sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…