canım once son adet tarihini ve tahmini dogum tarihini ver ekliyeyim sonra da hamile kaldıgın kilonu ve içinden gecen cinsiyeti soyle :)
selam benide eklermisiniz aranıza sat tarihi:07 aralık tahmini doğum tarihimiz 13 eylül Allah nasip eder inş.güzel paylaşımlar olsun inş.
2 ay once bende sabah 8 lerde yollarda oolurdum...cok zor..calısmak...
bebk ıcın ısden cıkmak zorunda kaldım...bebgımde benı bekletmedı..
eylul ayından sonra uykumuz olmayacak nede olsakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
gecmıs okudum bu arada bende ıstıyorum yaa belırtı yaa...kafamda :uhm:
kalıyor..bugunlerde hıc bır yerım agrımıyor..sanırm bu ıyı bırsey..
ama azcuk da hıssettırse...hıc fena olmaz..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
persembe gelseydıde gorseydım bebegımı yenıden en azından gorunce hamıs olduıgumu anlıyorum:CüvCüv:
EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ
A. adayı.....................ocak...............Cins Tah
1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49.................... ..Kız
3-((eslem))....................48.5................. ..Kız
3-Ultlar.........................75................. .....Kız
4-rapunzell_82.............63......................K ız
5-desire1983.................68..................... .Kız
6-Mozijiku....................67.................... ..Erkek
7-emrelebisemre.........72.......................Kız
8-bengiii......................49................... ...Kız
9-flower_85..................64..................... ..Kız
10-burko......................76..................... ...Kız
11-asos1980.................64....................... .Erkek
12-dilekakal................53....................... .Kız
13-yasemin-66.............58..........................Kız
14-gamma....................65..........................Kız
Anne Adayımız......................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi
1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
3- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
4- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
5- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
6- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
7- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
8- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
9- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
10- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
11- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
12- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
13- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
14- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
15- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
16- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
17- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
18- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
19- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
20- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
21- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
22- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
23- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
24- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
25- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
26- Yasemin-66.........................7 Aralık...............................13 Eylül
27-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
28-fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
29- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
30- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
31- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
32- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
33- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
34- özge_844..........................12 Aralık.................................15 Eylül
35- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
36- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
37- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
38- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
39-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
40-guluncani...........................14 Aralık...............................20 Eylül
41-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
42 ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
43-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
44-rapunzell_85........................20 Aralık...............................26 Eylül
45- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
45-gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül
Belirtilerin yokken sen içinden ne geliyorsa yap canım. Sevdiğin yiyecekleri ye, yapmak istediğin şeyleri yap. Çoğu hamilede 6. haftada başlıyor bulantılar. En ağır olduğu zaman da 8-9-10. haftalarmış:bbooktorum öyle söyledi. Ben şimdi 9+1'im ve bebişim sağolsun sürekli hatırlatıyor bana kendini-tatlicadiarzu-:sm_cool:
canım benimde sat 7 aralık --- 14 eylül teşekkür ediyorum.
İlk sayfadaki listemize ekledim canım seni de.
Kızlar 46 kişi olmuşuz bendeki listeye görehihoyyyt
MAŞALLAH GÜZEL ANNİŞLERE
iLK SAYFADAKİ LİSTEYE BİR BAKIN DA ORADA ADI OLMAYAN VARSA SÖYLESİN BANA EKLEYEYİM. Sayımız artsın eksilmesin inşallah:Saruboceq:
MAŞALLAH GÜZEL ANNİŞLERE
iLK SAYFADAKİ LİSTEYE BİR BAKIN DA ORADA ADI OLMAYAN VARSA SÖYLESİN BANA EKLEYEYİM. Sayımız artsın eksilmesin inşallah:Saruboceq:
MAŞALLAH GÜZEL ANNİŞLERE
öğle yemeği vakit geliyor hamile olduğumu öğrenmeden önce kahve içip kek yemeden bitirmezdim günü 3 gündür daha sağlıklı yiyecekler yiyorum inşallah bu durum hep devam eder hiç kahve-cola içmedim kek türü şeylerde yemedim bakayım ne kadar gidecek bu durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?