2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi

1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
3- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
4- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
5- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
6- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
7- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
8- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
9- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
10- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
11- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
12- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
13- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
14- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
15- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
16- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
17- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
18- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
19- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
20- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
21- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
22- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
23- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
24- serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül

25-serdi....................................4 Aralık.................................9 Eylül
26- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
27- Yasemin-66.........................7 Aralık...............................13 Eylül
28-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
29- fussilet................................7 Aralık................................13 Eylül
30- m.reyyan.........................................................................13 Eylül
31-emrelebisemre.....................7 Aralık................................14 Eylül
32- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
33- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
34- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
35- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
36- özge_844..........................12 Aralık.................................15 Eylül
37- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
38- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
39- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
40- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
41-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
42-guluncani...........................14 Aralık...............................20 Eylül
43-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
44- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
45- fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
46-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
47-rapunzell_85........................20 Aralık...............................26 Eylül
48- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
49-gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül

mozijiku yalnız sen ve ben erkek tahmin etmişiz ben cin takviminde yapmıştım erkek çıkmıştı sonra rüyalarımda hep erkek çocuk görüyorum...sen nasıl hissetinn cinsiyetini...

Cnm ben test yapmadan 1 gece önce rüyamda tostoparlak mor tulumlu sarı kafa bir erkek çocuğu görmüştüm. Hatta kokusu bile burnuma gelmişti. Bilmiyorum o yüzden hep içime erkek doğuyor. Ama geçen haftada rüyama bir kız çocuğu geldi. Annecim ben Arya dedi gitti. Kafam karıştı. Artık hayırlısı bakalım. Ama içimden hala erkek geçiyor

canım hiç dert etme eminim 10 da duyarsınn.. alttan muayene olamamn ii olmuşş..rahat ol canım..
sen nasılsın sormayı unuttum bende az az başladı gibi mide kalkmaları...
benimde 3 gündür midem fena özellikle akşamları kokular geliyo burnuma eşim bile kokuyo sanki:) iştahsızım

çok güzel Rabbim hayırlara çevirsin..hayırlısı olsun ..gönlünden ne geçiyosa o olsun...sositososito

çok güzel Rabbim hayırlara çevirsin..hayırlısı olsun ..gönlünden ne geçiyosa o olsun...sositososito[/QUOTE]

Saol cnm tşk ederim. Allah hepimize nasip etsin:Saruboceq:

herkese slm nasılsınız bakalım keyifler yerindedir umarım:sm_cool::sm_cool:

bulantısı olan arkadaşlar hiç dert etmeyin bulantı olması çok çok iyiymiş sağlıklı bi gebeliğin belirtisiymiş ben devam etsin diye dua ediyom zaten bebişlerimizi kucağımıza aldığımız anda bunların hepsini unutucaz napalım keyfini çıkarmaya bakalım artıksırnaşık şeysırnaşık şey

cinsiyet konusunda tabiki ilk önce sağlıklı olsun ama gönlümden hep kız geçiyo ya hayırlısı bakalım allahım herkesin gönlüne göre versina.s.a.s.

İyiyiz canım çok şükür teşekkür ederiz sen nasılsın nasıl gidiyor bulantın,öğlen oluyor benimde bulantım özellikle yemekhanede çok oluyor.

aynen ya benimde bulantılarım yemekhanede çok oluyor inanın şimdi sırf cacık yedim geldim midem almıyor hiçbirşeyi

kızlar benim iştahım iyice azaldı bugün 7+6 günlük sizin iştahınız nasıl....

Merhaba kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl? Akşam çok kötü sancım oldu sabah doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını yine gördüm. Fazla ani hareketlerden olduğunu ağır hareket etmem gerektiğini söyledi. Yanlız sağ yumurtalığımda kis varmış korktum ama gebelikte küçülüceğini birşey olmuyacağını söyledi doktor ama aklım takıldı yine?

kızlar benim iştahım iyice azaldı bugün 7+6 günlük sizin iştahınız nasıl....

Benimde hiç iştahım yok cnm :1no2:

Selam cnm. Geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Kistler doktorun dediği gibi küçülüyormuş cnm. Hiçbir zararı yokmuş. Endişelenme sen a.s.

merhaba canım bebişte iyi bende iyiyim çok şükür:)) kist bendede göründü dün ama dr um korkulacak bişey olmadığını hamileliğe bağlı olduğunu söyledi...Sende aklına takma canım...:1hug:

ben kistimle kaldım hamile üstelik kısırlık yapma olasılığı yüksekti ama çok şükür tedaviye gerek kalmadı

Canım geçmiş olsun kisler önemli değil özellikle normal doğumda kendiliğinden yok olabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…