mozijiku yalnız sen ve ben erkek tahmin etmişiz ben cin takviminde yapmıştım erkek çıkmıştı sonra rüyalarımda hep erkek çocuk görüyorum...sen nasıl hissetinn cinsiyetini...
Bengicim bilgilerin için teşekkürler listeye benide ekleyebilirmisin sat 4 aralık tahmini doğum tarihi 9 eylül eklersebn sevinirim..
canım hiç dert etme eminim 10 da duyarsınn.. alttan muayene olamamn ii olmuşş..rahat ol canım..asoscum burdayım cnm:)))
dün 6+3 olmuş daha ses falan yok ortada kese oluşmuş...
sanırım benim geç döllenme..
kalp atışı için 10 şubatta çağırdı tekrar..
ben hep karından baktırıyorum vajinal baktırsam belki duyardım ama ben çok kasılıyorum ondan cnm...
benimde 3 gündür midem fena özellikle akşamları kokular geliyo burnuma eşim bile kokuyo sanki:) iştahsızımsen nasılsın sormayı unuttum bende az az başladı gibi mide kalkmaları...
Cnm ben test yapmadan 1 gece önce rüyamda tostoparlak mor tulumlu sarı kafa bir erkek çocuğu görmüştüm. Hatta kokusu bile burnuma gelmişti. Bilmiyorum o yüzden hep içime erkek doğuyor. Ama geçen haftada rüyama bir kız çocuğu geldi. Annecim ben Arya dedi gitti. Kafam karıştı. Artık hayırlısı bakalım. Ama içimden hala erkek geçiyor
herkese slm nasılsınız bakalım keyifler yerindedir umarım:sm_cool::sm_cool:
bulantısı olan arkadaşlar hiç dert etmeyin bulantı olması çok çok iyiymiş sağlıklı bi gebeliğin belirtisiymiş ben devam etsin diye dua ediyom zaten bebişlerimizi kucağımıza aldığımız anda bunların hepsini unutucaz napalım keyfini çıkarmaya bakalım artıksırnaşık şeysırnaşık şey
cinsiyet konusunda tabiki ilk önce sağlıklı olsun ama gönlümden hep kız geçiyo ya hayırlısı bakalım allahım herkesin gönlüne göre versina.s.a.s.
Mozijiku canım nbr
canım geçmiş olsun ada çayını demle ılık ılık gargara yap çok iyi geliyor.İçebilirsin ama ben içemedim.
kızlar benim iştahım iyice azaldı bugün 7+6 günlük sizin iştahınız nasıl....
Merhaba kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl? Akşam çok kötü sancım oldu sabah doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını yine gördüm. Fazla ani hareketlerden olduğunu ağır hareket etmem gerektiğini söyledi. Yanlız sağ yumurtalığımda kis varmış korktum ama gebelikte küçülüceğini birşey olmuyacağını söyledi doktor ama aklım takıldı yine?
Merhaba kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl? Akşam çok kötü sancım oldu sabah doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını yine gördüm. Fazla ani hareketlerden olduğunu ağır hareket etmem gerektiğini söyledi. Yanlız sağ yumurtalığımda kis varmış korktum ama gebelikte küçülüceğini birşey olmuyacağını söyledi doktor ama aklım takıldı yine?
merhaba canım bebişte iyi bende iyiyim çok şükür:)) kist bendede göründü dün ama dr um korkulacak bişey olmadığını hamileliğe bağlı olduğunu söyledi...sende aklına takma canım...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?