Mozijiku iyi olmaya çalışıyorum ama sabah kalkar kalkmaz mideyi boşalttım
hoş hiçbişeyde yoktu ama
baya kötü oldum
neyse şimdi iyiyim ekmek arası çayla yiyorum
ev hanımı olmanın güzel yanları galiba, ELHAMDÜLİLLAH
Allahım size sabır, güç kuvvet versin, çalışırken zor olabilir
ancak benimde iyi olmayan yanım var
evde saatlerce yanlızım, kendimi dinliyorum
"ay başım dönüyo, midem bulanıyor, yok buram ağırıyor"
hastalık hastası olcam hehe
merhaba arkadaslar benide araniza alirmisiniz ? daha dr gitmedim yarin icin randevu aldim cok heyecanliyim.insallah hamileyimdir bi aksilik cikmaza 4+6 gunluk hamileyim SAT 25 Aralik tahmini dogumda 1 Ekim...herkeze guzel hamilelikler ve dogumlar diliyorum....
çok sağol canım. hepinizin hamileliği hayırlı olsun.msms hayırlı olsun canım hamileliğin
keseyi görebilir belki ama bebek için daha erken yerimseniben
tesekkur ediyorum :1hug:a.s.:ecrin_bebek:a.s.merhaba canım aramıza hosgeldin :1hug:hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
arkadaşlar kese oluşunca bebek yüzde yüz oluşur mu
yüzde yüz değil belki ancak mikroskopla görülebilecek kadar küçük bir bileşendir belki
arkadaşlar kese oluşunca bebek yüzde yüz oluşur mu
doğru canım haklısın neyse biz varız ne güzel burda bir araya geliyoruz :1hug:
bengii arkadaşımın verdiği cevap çok mantıklı
malesef ki hayır canım kesenin olması içinde bebegin de oldugu anlamına gelmez . . .boş gebelikler vardır kese gelisir ama içinde emriyo gelismez tum hamilelik belirtileri aynıdır hatta karnın bile siser ....boyle bir olayı cok yakın bir arkadasım yasamıstı ordan biliyorum sonrasında bu konuyu arastırmıstım internettn
dr umda böyle söyledi internetede baktım ama insan aksine inanmak istiyor canım keseyi gördük ama 2 şubatta netleşecek embriyonun oluşup oluşmadığı hayırlısı artık zor günler geçiriyorum kanamam vardı şimdi geçti ama dr dinlenme verdi yatıp duruyorum çok sıkıcı:1no2:
hayırlısı olsun canım aramıza hosgeldin sende :1hug: cogu arkadasların bulantıları var bi coguda istahsız . . .benim her hangi bi bulantım olmadı simdiye kadar biraz miskinlestim o kadar kaydirigubbakcemile3 seninki kaç haftalık canım doktora falan gittin mi
sadece sağlık ocağına gittim 6 haftalık dedi doktora 7. haftada gidersen daha iyi olur en azından kalp atışlarını görebilirsin dedi bi de 2 li tarama testi yapılır dedi bekliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?