2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Mozijiku iyi olmaya çalışıyorum ama sabah kalkar kalkmaz mideyi boşalttım
hoş hiçbişeyde yoktu ama
baya kötü oldum
neyse şimdi iyiyim ekmek arası çayla yiyorum

msms hayırlı olsun canım hamileliğin
keseyi görebilir belki ama bebek için daha erken yerimseniben

Mozijiku iyi olmaya çalışıyorum ama sabah kalkar kalkmaz mideyi boşalttım
hoş hiçbişeyde yoktu ama
baya kötü oldum
neyse şimdi iyiyim ekmek arası çayla yiyorum

Ayy cnm. İnş. sağ salim atlatıcaz bu bulantıları, çıkartmaları. :Saruboceq::Saruboceq: Sabır sabır

doğru canım haklısın neyse biz varız ne güzel burda bir araya geliyoruz :1hug:

merhaba canım aramıza hosgeldin :1hug:hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

bu arada herkese guzel bir gun diliyoruma.s.a.s.a.s.a.s. canım hiç bisey istemiyo benim simdi zorla ekmek arası peynir yicem

arkadaşlar kese oluşunca bebek yüzde yüz oluşur mu

malesef ki hayır canım kesenin olması içinde bebegin de oldugu anlamına gelmez . . .boş gebelikler vardır kese gelisir ama içinde emriyo gelismez tum hamilelik belirtileri aynıdır hatta karnın bile siser ....boyle bir olayı cok yakın bir arkadasım yasamıstı ordan biliyorum sonrasında bu konuyu arastırmıstım internettn

dr umda böyle söyledi internetede baktım ama insan aksine inanmak istiyor canım keseyi gördük ama 2 şubatta netleşecek embriyonun oluşup oluşmadığı hayırlısı artık zor günler geçiriyorum kanamam vardı şimdi geçti ama dr dinlenme verdi yatıp duruyorum çok sıkıcı:1no2:

canım benim bozma moralını insallah oyle birsey yoktur . . . . .insan kalp atıslarını gormeden rahat etmiyor biliyorum herseyin hayırlısı olsun bizi haber et bak tamam mı

sadece sağlık ocağına gittim 6 haftalık dedi doktora 7. haftada gidersen daha iyi olur en azından kalp atışlarını görebilirsin dedi bi de 2 li tarama testi yapılır dedi bekliyorum bakalım

ben hazırlanıp çıkıyorum
akşama inşallah görüşürüz
uzun zamandır toplantılarıma katılmadım
bugün katılacağım kısmetse
herkesi melekleriyle öptüm

sadece sağlık ocağına gittim 6 haftalık dedi doktora 7. haftada gidersen daha iyi olur en azından kalp atışlarını görebilirsin dedi bi de 2 li tarama testi yapılır dedi bekliyorum bakalım

evet canım ancak 6 haftadan sonra tam net gorulebiliyor bebegin kalp atısları 11. haftada 2 li tarama testi var muhakkak yaptırılması gereken bunun dısında folik asite baslamıs olman gekeriyor canım basladın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…