canım benim bozma moralını insallah oyle birsey yoktur . . . . .insan kalp atıslarını gormeden rahat etmiyor biliyorum herseyin hayırlısı olsun bizi haber et bak tamam mı
ben hazırlanıp çıkıyorum
akşama inşallah görüşürüz
uzun zamandır toplantılarıma katılmadım
bugün katılacağım kısmetse
herkesi melekleriyle öptüm
çok sağol canım gerçekten kalp atışlarını duymadan rahat etmiycem inşallah herşey yolunda gider tabi bunu herkes için diliyorum:1hug:
insallah canım rahat ol olumlu dusun ki kotu bisey olmasın illa ki senin de basına gelecek diye birsey yok tamam mı :))
herkeze guzel gunler diliyorum arkadaslar kaydirigubbakcemile3 ben de cikiyorum gorusmek uzere
canım arkadaşının da bulantıları oluyormuydu ne kadar sürede anlaşıldı
evet canım epey agırdı onun bulantıları rapor almak zorunda kalmıstı evde yatıodu hep hıç bisey yiyemiyordu oguruyordu surekli.....doktor 7 haftada bellir olur demisti o zaman gittiklerinde yuzde 90 boş gebelik demisti ve kurtaj oldu arkadasım
evet canım epey agırdı onun bulantıları rapor almak zorunda kalmıstı evde yatıodu hep hıç bisey yiyemiyordu oguruyordu surekli.....doktor 7 haftada bellir olur demisti o zaman gittiklerinde yuzde 90 boş gebelik demisti ve kurtaj oldu arkadasım
sağol canım gerçektende öyle sen ne kadarlıksın canımcanım erken teshis her zaman çok onemlidir yanı geç farketmek senin için çok daha zor olurdu hakkında hersey hayırlısı
sağol canım gerçektende öyle sen ne kadarlıksın canım
canım ben 6+6 yım
selam kızlar ne olur cevap verin bugün 8 haftalık oldum kasıklarımda aşırı ağrı var korkuyorum.... acaba normalmi... hiç bukadar ağrımamıştı benim düşük tehlikemde var korktym iyice...... benim gibi ağrı yaşayan varmı
Etrafımdaki herkes aynı şeyi söylüyor canım, kız bebek yakıştırıyorlar.Bende fazlasıyla öyle hissediyorum. Bir de bugün canım acayip sıcak suya sıkılmış limon çekti. Hemen yaptım ama yetmedi annemlerden istedim şimdi işyerime 2 tane limon getirecekler, sağolsunlar:)) Dediğin gibi önemli olan sağlıklı olmaları bebişlerimizin
selam kızlar ne olur cevap verin bugün 8 haftalık oldum kasıklarımda aşırı ağrı var korkuyorum.... acaba normalmi... hiç bukadar ağrımamıştı benim düşük tehlikemde var korktym iyice...... benim gibi ağrı yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?