2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim bozma moralını insallah oyle birsey yoktur . . . . .insan kalp atıslarını gormeden rahat etmiyor biliyorum herseyin hayırlısı olsun bizi haber et bak tamam mı

çok sağol canım gerçekten kalp atışlarını duymadan rahat etmiycem inşallah herşey yolunda gider tabi bunu herkes için diliyorum:1hug:

çok sağol canım gerçekten kalp atışlarını duymadan rahat etmiycem inşallah herşey yolunda gider tabi bunu herkes için diliyorum:1hug:

insallah canım rahat ol olumlu dusun ki kotu bisey olmasın illa ki senin de basına gelecek diye birsey yok tamam mı :))

canım arkadaşının da bulantıları oluyormuydu ne kadar sürede anlaşıldı

evet canım epey agırdı onun bulantıları rapor almak zorunda kalmıstı evde yatıodu hep hıç bisey yiyemiyordu oguruyordu surekli.....doktor 7 haftada bellir olur demisti o zaman gittiklerinde yuzde 90 boş gebelik demisti ve kurtaj oldu arkadasım

Allah korusun çok zor bir durum ya :1no2:

evet canım Allah kimsenin basına vermesin bende o olaydan etkenmistim hamile oldugumu ogrendikten sonra ya benimde basıma gelirse diye neler kurdum kafamda kalp atıslarını duyana kadar rahat edemedi içim

böyle bir durumu allah kimseye yaşatmasın 2 şubat gelsede bizde rahatlasak çok endişeliyim erken dr a gitmekte ii bişey değilmiş böyle beklemede kalmak çok zor

canım erken teshis her zaman çok onemlidir yanı geç farketmek senin için çok daha zor olurdu hakkında hersey hayırlısı

Merhaba arkadaslar. Benim gibi myomlu gebelik gecirmekte olan var mi aramizda? Merak ettim de....

selam kızlar ne olur cevap verin bugün 8 haftalık oldum kasıklarımda aşırı ağrı var korkuyorum.... acaba normalmi... hiç bukadar ağrımamıştı benim düşük tehlikemde var korktym iyice...... benim gibi ağrı yaşayan varmı

Cnm benimde arada oluyor kasık ağrım ama çok şiddetliyse bi doktorunu arasaydın

aynen banada herkes kız diyor ama sağlıklı olsun bana yeter. ama bende kız hissediyorum (ya benimde canımı çektirdin. limonlu su)

benimde gün içinde hep ağrım oluyor ama sanırım sağ yumurtalığımdaki kistte neden oluyormuş bence korkma. canım iyi düşün ki iyi şeyler olsun

Kanaman var mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…