2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

doktorum bana folik asit dışnda bişiy alma dedi onu içiyorum ben tigerboxer onun dışında düzenli beslenmeye çalışıyorum

evet canım sabahları oluyor bende özellikle normal hayatta çok iyiyimiş kaslar açmak için ama gebelikte nedir bilmiyorum açıkcası ama ilk aylarda uzanma derler ya belki burdan bir çıkarım yapabiliriz gene çok aşırıya kaçmamakta fayda var

benimde çok oluyor ama sakıncalı tatlım yapma yatakta değil sadece her zaman gerilmek yok dedi doktor

bende hiç olmuyor.. ya ben bebeği ultrasonda görmesem hamile olduğumada inanamicam :)

arkadaşlar günaydın hepinize umarım herkes iyidir tabi bebişlerde...ben bu gün dr a gidiyorum kalp atışları için dün kanamam oldu biraz çok endişeliyim kanaması olan var mı?

cenım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için şükür kanama falan yok ..evet canım moral çok önemli :)))

Günaydın canım. Öncellikle gözünaydın. Kendi kendine hiç canını sıkma. Sonuçta bak herşey yolunda kesesi ve kalp atışıyla ilgili. Doktor kaç mm dedi ki , sen küçük diyorsun?

teşekkür ederim dilekciğim ..inan aklıma bile gelmedi kaç mm olduğunu sormak ...ben demiyorum canım dr kendi dedi haftasına göre küçük diye (

doktorum bana folik asit dışnda bişiy alma dedi onu içiyorum ben tigerboxer onun dışında düzenli beslenmeye çalışıyorum

bende beslenemiyorum dedim dr uma iştahsızlığım fazla dedim ilk 3 ay normal dedi yiyememn ve okadar sorun yapma dedi fasulye kadar bişey o senden besenir dedi...vitamin ve kan ilaçlarınıda bulantıları arttırıyor ilk 3 ay ondan vermiyoruz dedi...

günaydın kısslar:asigim: bugün nasılsınız bakalım bebişler nasıl biz 8+1 olduk bugün tam 2 haftam var dr gitmeye çok sabırsızlanıyorum......şimdi test filan olucakmı acaba nette baktığıma göre cvs diye bişi var ama???:1shok:

dün arkadaşlarla konuştuk da hamileyken dikkat ediyoruz ama doğumdan sonra dikkat etmiyoruz dediler aslında loğusalık dönemi çok önemli kan hapı gibi bazı takviyere devam etmek gerekiyormuş şimdi dikkat ettiğimiz gibi o zamanda dikkat edelim şimdiden aklımızda olsun hayırlısıyla o döneme erişelim

dr mu vericek ki o ilaçları biz kafamızagöre alamıcamıza göre...daha 1-2 ay özel dr gitmeli o zmn...dimi

Kızlar birşey sorucam size. Ben bazen maden suyu içiyorum midemi rahatlatmak için. Ve kolonyadan ayrılamıyorum resmen. Sürekli kullanıyorum. Sizce bunların bir zararı varmıdır?

dr mu vericek ki o ilaçları biz kafamızagöre alamıcamıza göre...daha 1-2 ay özel dr gitmeli o zmn...dimi

evet canım doktor yönlendiriyor ve kontrole çağırıyor kendinizi hiç bir zaman ihmal etmeyin siz sağlıklı olursanız bebeğinizde sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…