günaydın hamişlerrr nasılsınız bebişlerinizde iyidir inş.ya bişey sormak istiyom ben yatağa yattığım zaman hep gerinesim geliyo ama korkuyom da bebişime bişey olursa diye sizde de oluyomu çok gerinme isteği
günaydın hamişlerrr nasılsınız bebişlerinizde iyidir inş.ya bişey sormak istiyom ben yatağa yattığım zaman hep gerinesim geliyo ama korkuyom da bebişime bişey olursa diye sizde de oluyomu çok gerinme isteği
benimde çok oluyor ama sakıncalı tatlım yapma yatakta değil sadece her zaman gerilmek yok dedi doktor
yasemincim benide ilk zaman öyle korkuttular bide benim düşük tehlikem vardı halada devam ediyor... bence herşeyin başı morel biz morelimizi yüksek tutalım elimizden geleni yapalım gerisini Allaha bırakalım. İnşallah herşey iyi olur... ben ilk bebeğimi kaybetmiştim ama şimdi çok umutluyum.. güzel şeyler düşün ah şu 3 ayı bi atlatsak hem düşük tehlikesi azalıcak hemde biz rahatlıycaz.... a.s.
Günaydın canım. Öncellikle gözünaydın. Kendi kendine hiç canını sıkma. Sonuçta bak herşey yolunda kesesi ve kalp atışıyla ilgili. Doktor kaç mm dedi ki , sen küçük diyorsun?
doktorum bana folik asit dışnda bişiy alma dedi onu içiyorum ben tigerboxer onun dışında düzenli beslenmeye çalışıyorum
dün arkadaşlarla konuştuk da hamileyken dikkat ediyoruz ama doğumdan sonra dikkat etmiyoruz dediler aslında loğusalık dönemi çok önemli kan hapı gibi bazı takviyere devam etmek gerekiyormuş şimdi dikkat ettiğimiz gibi o zamanda dikkat edelim şimdiden aklımızda olsun hayırlısıyla o döneme erişelim
günaydın güzel anneler
hepiniz iyisinizdir inş.
fussilet SENİNLE AYNIYIZ 8+1 BENDE
dr mu vericek ki o ilaçları biz kafamızagöre alamıcamıza göre...daha 1-2 ay özel dr gitmeli o zmn...dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?