Kızlar birşey sorucam size. Ben bazen maden suyu içiyorum midemi rahatlatmak için. Ve kolonyadan ayrılamıyorum resmen. Sürekli kullanıyorum. Sizce bunların bir zararı varmıdır?
canım bende bi gebelik dergisi var ondada yazıyor mide bulantıları için soda içebilirsiniz diye bende arada doğal maden suyu içiyorum.... sakıncası yok sanırım...
ay evet....adlarımızı yaz bi kağıda tek tek tamammıııı???Şeniz
Saol cnm bnm a.s.
CANIM BOL BOL TÜM HAMİŞLERE hepinize dua edicem biraz rahatlarım
ay ne güzel dokuz haftayı tamamladın darısı bizlerin başına Rabbim sağ saplim yavrularımızı kucağımıza almayı nasib etsin.....amin.
selam eylül ayının en güzel anneleri :) aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş tıgerboxer ,beten,zeytingözlü aramıza hoşgeldiniz allah tamamına erdirsin sağlıklı güzel bi hamilelik geçirisiniz inşallah :) eeeee bayanlar nasılsınız nası gidio hamilelik ? :)
Amin cnm. Allah hepimize 9 ayı tamamlamayı nasip etsin inşallah sağ salim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Merhaba Allah kısmet ederse ben de eylül annesi olucam :)
selam eylül ayının en güzel anneleri :) aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş tıgerboxer ,beten,zeytingözlü aramıza hoşgeldiniz allah tamamına erdirsin sağlıklı güzel bi hamilelik geçirisiniz inşallah :) eeeee bayanlar nasılsınız nası gidio hamilelik ? :)
canım aramızda en büyük bebeği olan en kidemli sensin galiba ,,,, nasıl gitsin işte mide bulantıları devam ediyor ve kasığımın bir tarafı sol taraf kasılı vaziyette sertleşti biraz ağrı var....a.s.
pushıng nerlerdesin sen bakem yoksun 1-2 gündür???? heee
ya ben su tablomu bir turlu ayarlayamadım onden onden gidiyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?