2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar birşey sorucam size. Ben bazen maden suyu içiyorum midemi rahatlatmak için. Ve kolonyadan ayrılamıyorum resmen. Sürekli kullanıyorum. Sizce bunların bir zararı varmıdır?

canım bende bi gebelik dergisi var ondada yazıyor mide bulantıları için soda içebilirsiniz diye bende arada doğal maden suyu içiyorum.... sakıncası yok sanırım...

selam eylül ayının en güzel anneleri :) aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş tıgerboxer ,beten,zeytingözlü aramıza hoşgeldiniz allah tamamına erdirsin sağlıklı güzel bi hamilelik geçirisiniz inşallah :) eeeee bayanlar nasılsınız nası gidio hamilelik ? :)

ay ne güzel dokuz haftayı tamamladın darısı bizlerin başına Rabbim sağ saplim yavrularımızı kucağımıza almayı nasib etsin.....amin.

Amin cnm. Allah hepimize 9 ayı tamamlamayı nasip etsin inşallah sağ salim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

özgecim soda bebişe zarar vermez hatta sağlıklı çünkü içinde mineraller var :) hatta sarılık olmasını engellermiş die duydum doğruluğunu bilemicem ama bi sakıncası olduğunu sanmıorum hatta doktorlar önerio :) rahatlıkla içebilirsin :)

canım aramızda en büyük bebeği olan en kidemli sensin galiba ,,,, nasıl gitsin işte mide bulantıları devam ediyor ve kasığımın bir tarafı sol taraf kasılı vaziyette sertleşti biraz ağrı var....a.s. normalmi sizce?*

Son düzenleyen: Moderatör:
flower dualarını eksik etme bende aziz mahmut hüdai hazretlerine gidiyim diyorum bana yakın sayılır :) bende dua ediyim hepimiz için allahım bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin :)

çok teşekkür ederim hihoyyyt hamileliğimi zaten regl olduğum için 1 ay geç farkettim geri kalan dönemlerdede bu sitenin varlığından haberim yoktu o yüzden geç oldu malesef isterdimki muhabbetleri en başından takip edebilmek.artık bundan sonraları bende varım hep :lepi:

a.s. bu çiçek benden herkese gelsin :teytey:

galiba canım benden daha tecrübelilerde var ama burcu dilek filan :) benim mide bulantım 7 . haftada azmıştı bir hafta annemde kaldım hiç bişi yiyemedim :) daha sonra bi pazar kalktım rahatım şimdi sadece sabahları midemdeki sarı suyu aç karnına çıkarıorum daha sonra kahvaltımı yapıorum 1 e 2 ye kadar oturp yatıorum daha sonra rahatım :) inşallah sizinde b,ir an önce geçer karındaki sertleşme bendede var ve sancı da var herhalde karnımız büyüyo ya ondan benim jkarnım hafif çıktı kilo gibi değil çok sert özellikle aşağı kısımlar napıcaz bebiş için katlanıcaz doktora ne zaman gidiceksin ben bu perşembe son kontrole gidicem ondan sonra aylık çağırıcak :)şakkıdı

pushıng nerlerdesin sen bakem yoksun 1-2 gündür???? heee

hatasonu telaşı şekerim bütün gün mutfaktaydım eşimle ben varım ama sabah kahvaltısı öğle yemeği akşam yemeği 3 çeşit ayrı ayrı yapınca malum mutfaktan çıkamıosun eşim braz cinstir aynı yemeği asla ikinci defa yemez :) ama yemek yapmayı seviorum :) bide ne zaman bilgisayrı elime alsam dizime koyduğumda sağ kasığım sancıo acaba bişimi oluo anlamdım ondan alamadım da diyebilirzi amma uzun yazdım hı hı sen nasılsın naptın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…