çok teşekkür ederim canımevet rabbime binlerce kez şükür atıyor kalbi ama dr okadar olumsuz konuşunca kafam karıştı..yapı olarakta öyle adam birz garantici ve ilk olumsuzlukları söyleyen bir insan ...hakkımızda hayırlısı olsun canım...
günaydın hepinize güzel eylül anneleri...c.tesi dr a gittik...karından baktı göremedi yine kalp sesini vajinal baktı biraz küçük buldu haftasına göre ve dehşet kafamı karıştırdı...kalbi atıyordu minik kuzumun ve kesesi herşeyi çok güzel dedi...10 gün sonra tekrar gel bakalım bu arada kanaman olursa hemen gel dedi...buğün başka bir dr la tanışmaya gideceğim bakalım o ne diyecek...duanızı esirgemeyin benden ve meleğimden iyi haberler vereyim size kızlar...rabbim hepimizin meleklerini korusun ve sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin....AMİİİİİN....:çok üzgünüm:
selam kızlar herkeze günaydın yasemin içini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun ... edanazcım karından görünüceğini tahmin ediyorum herşeyin hayırlısı umarım herşey yolunda gider. rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın. amin. benimde dün çok miğdem bulandı çok kötüydüm... kızlar ben hamiş pantolonu aldım bitane çok rahatmış diğerleri sıkıyordu sıkı giymek iyi değil.... şimdi çok rahatladım benim gibi pantolonu sıkı olanlara tavsiye ederim ......
kızlar benim öyle pek midem bulanmıyor arada biraz ağrım oluyor o kadar korkuyorum bazen
günaydın hepinize güzel eylül anneleri...c.tesi dr a gittik...karından baktı göremedi yine kalp sesini vajinal baktı biraz küçük buldu haftasına göre ve dehşet kafamı karıştırdı...kalbi atıyordu minik kuzumun ve kesesi herşeyi çok güzel dedi...10 gün sonra tekrar gel bakalım bu arada kanaman olursa hemen gel dedi...buğün başka bir dr la tanışmaya gideceğim bakalım o ne diyecek...duanızı esirgemeyin benden ve meleğimden iyi haberler vereyim size kızlar...rabbim hepimizin meleklerini korusun ve sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin....AMİİİİİN....:çok üzgünüm:
güzel anneler günaydın cumartesi çok şükür bebeğimin :ecrin_bebek:kesesini gördüm 10 şubatta gideceğim tekrar çok mutluyum:teytey:
sizler nasılsınız nasıl gidiyor akşam pek uyuyamadım karnım ağrıdı bulantım yok hala çok şükür halsizim biraz
kızlar benim öyle pek midem bulanmıyor arada biraz ağrım oluyor o kadar korkuyorum bazen
Günaydın fıstıklarrrrhihoyyythihoyyyt Nabersiniz? Bende aynen bulantılar devam etmekte ama artık düşünmemeye çalışıyorum. Kafayı taktıkça sanki dahada bir artıyo.
Cnm bnm üzülme lütfen. Bak ne güzel duymuşsun meleğinin sesini. Allaha emanetler hepsi. Sen içini ferah tut :1hug:
Çok sevindim canım. :sm_cool:
Ben 1 kilo vermişim ama dikkat et çok vermek iyi değilmiş bir - iki kilo normalmiş ilk aylarda
merhaba arkadaşlar muhtemelen ağustos sonu eylül bası doğumum olucak benimde.. daha önce neler yazdıklarınıza göz atmadım şu an ama.. benim hamileliğim rahat geçiyor doktorumdan pek memnun değilim ilgisiz olduğunu düşünüyorum..göğüs ağrılarım azalmaya basladı akıntım olmuyor bulantım kusmam yok allaha şükür aşermiyorum iştahım pek yok arada baş ağrılarım oluyor sadece idrar sedimentimde lökosit yassı epitel hücre bakteri görüldü yazıyor anlamını bilmiyorum yeni bir dr ye geçtiğimde öğrencem umarım sakıncası yoktur ARANIZDA ÖYLE YAZANLAR VARMI? şu an sadece folik asit kullanıyorum 21 şubatta kontrole gitçem
hamilelğimin 10. haftasının özeti:))
merhaba arkadaşlar muhtemelen ağustos sonu eylül bası doğumum olucak benimde.. Daha önce neler yazdıklarınıza göz atmadım şu an ama.. Benim hamileliğim rahat geçiyor doktorumdan pek memnun değilim ilgisiz olduğunu düşünüyorum..göğüs ağrılarım azalmaya basladı akıntım olmuyor bulantım kusmam yok allaha şükür aşermiyorum iştahım pek yok arada baş ağrılarım oluyor sadece idrar sedimentimde lökosit yassı epitel hücre bakteri görüldü yazıyor anlamını bilmiyorum yeni bir dr ye geçtiğimde öğrencem umarım sakıncası yoktur aranızda öyle yazanlar varmı? şu an sadece folik asit kullanıyorum 21 şubatta kontrole gitçem
hamilelğimin 10. Haftasının özeti:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?