2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar herkeze günaydın yasemin içini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun ... edanazcım karından görünüceğini tahmin ediyorum herşeyin hayırlısı umarım herşey yolunda gider. rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın. amin. benimde dün çok miğdem bulandı çok kötüydüm... kızlar ben hamiş pantolonu aldım bitane çok rahatmış diğerleri sıkıyordu sıkı giymek iyi değil.... şimdi çok rahatladım benim gibi pantolonu sıkı olanlara tavsiye ederim ......

yasemincim benide ilk zaman öyle korkuttular bide benim düşük tehlikem vardı halada devam ediyor... bence herşeyin başı morel biz morelimizi yüksek tutalım elimizden geleni yapalım gerisini Allaha bırakalım. İnşallah herşey iyi olur... ben ilk bebeğimi kaybetmiştim ama şimdi çok umutluyum.. güzel şeyler düşün ah şu 3 ayı bi atlatsak hem düşük tehlikesi azalıcak hemde biz rahatlıycaz.... a.s.

Günaydın canım. Öncellikle gözünaydın. Kendi kendine hiç canını sıkma. Sonuçta bak herşey yolunda kesesi ve kalp atışıyla ilgili. Doktor kaç mm dedi ki , sen küçük diyorsun?

günaydın herkese.. güzel anneler bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz... ben bugün çok şükür iyyim .. midem şimdilik iyi Allahım ne olur bulanmasın.....

güzel anneler günaydın cumartesi çok şükür bebeğimin :ecrin_bebek:kesesini gördüm 10 şubatta gideceğim tekrar çok mutluyum :teytey:
sizler nasılsınız nasıl gidiyor akşam pek uyuyamadım karnım ağrıdı bulantım yok hala çok şükür halsizim biraz

evet canım doktorum banada sıkı ve topuklu ayakkabı giyme dedi...

kızlar benim öyle pek midem bulanmıyor arada biraz ağrım oluyor o kadar korkuyorum bazen

ne güzel işte, mide bulantısı çok kötü canım herkezin bir olmaz.. korkma herşey yolundadır... biz şimdi bebiş hareketlerini duyamadığımız için endişelleniyoruz. bir an önce bebişlerimiz güzelce büyüsede hereketlerini hissedip içimiz rahatlasa......

Kızlar hiç kilo veren oldu mu? Ben iki kilo verdim bu süreçte... 12. hafta dolana kadar artık ne olur hiç bilmiyorum(((

Günaydın fıstıklarrrrhihoyyythihoyyyt Nabersiniz? Bende aynen bulantılar devam etmekte ama artık düşünmemeye çalışıyorum. Kafayı taktıkça sanki dahada bir artıyo.

Cnm bnm üzülme lütfen. Bak ne güzel duymuşsun meleğinin sesini. Allaha emanetler hepsi. Sen içini ferah tut :1hug:

Çok sevindim canım. :sm_cool:

Allah razı olsun canım

Ben 1 kilo vermişim ama dikkat et çok vermek iyi değilmiş bir - iki kilo normalmiş ilk aylarda

merhaba arkadaşlar muhtemelen ağustos sonu eylül bası doğumum olucak benimde.. daha önce neler yazdıklarınıza göz atmadım şu an ama.. benim hamileliğim rahat geçiyor doktorumdan pek memnun değilim ilgisiz olduğunu düşünüyorum..göğüs ağrılarım azalmaya basladı akıntım olmuyor bulantım kusmam yok allaha şükür aşermiyorum iştahım pek yok arada baş ağrılarım oluyor sadece idrar sedimentimde lökosit yassı epitel hücre bakteri görüldü yazıyor anlamını bilmiyorum yeni bir dr ye geçtiğimde öğrencem umarım sakıncası yoktur ARANIZDA ÖYLE YAZANLAR VARMI? şu an sadece folik asit kullanıyorum 21 şubatta kontrole gitçem
hamilelğimin 10. haftasının özeti:))

Tebrik ederim cnm. Hoşgeldin aramıza a.s.

hoş geldin aramıza canım benimkindede öyle birşeyler yazıyordu akıntı karışmıştır önemli bir şey değil dedi. çeşme suyu içme dedi normalde ben iş yerinde arıtma içiyordum o yüzden olabilir sanırım artık içmiyorum

TŞtşk ederim hoşbulucam umarım:) bu ana kadar kaçırdığım püf noktası gibi birseyler oldumu ? :) hani dr lerin tavsiyeleri yenmesi içilmesi gerekenler vs vs gibi?

günaydın hamişlerrr nasılsınız bebişlerinizde iyidir inş.ya bişey sormak istiyom ben yatağa yattığım zaman hep gerinesim geliyo ama korkuyom da bebişime bişey olursa diye sizde de oluyomu çok gerinme isteği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…