evet canım kalp atışlarını duyduğumda 6:+0 dım
ne güzel erken duymuşun inş. hayırlsı ile bizde duyarız o pıt pıt ları
canım bizim satımız aynı seninle galiba ben 6+3 de duydumsırnaşık şeyeğer gidersen sende duyabilirsin karından:1hug:
canım bizim satımız aynı seninle galiba ben 6+3 de duydumsırnaşık şeyeğer gidersen sende duyabilirsin karından:1hug:
ayyyyy ne güzel cuma günü gitcam duyarız hayrılsı ile ınş.
benım sat 17 aralık eşimın dogum gunu ne üzülmüştüm ama o gun hayallerım vardı
unutulmucak bı tarıh
ayyyyy ne güzel cuma günü gitcam duyarız hayrılsı ile ınş.
benım sat 17 aralık eşimın dogum gunu ne üzülmüştüm ama o gun hayallerım vardı
unutulmucak bı tarıh
yok cnm ya benim sat 15 aralık o zaman benim takvim doğru ben seni neden öle hatırladım ki
CADIARZUbenneyaptımki
haha ha ne güzelişte bak son reglin olaylı olmuş:) kızlar ben eşimden tiksiniyorumm çok kötü yaa adam her işi yapıyor.. resmen önümde köle gibi... yüzünü görmek istemiyorum bu ne biçim piskolojiiçok kötüyümm yaa...senağlama
canım ben lıstede 14 aralık olarak gözüküyom ondandır ılk 17aralıktı listede yenı kışıler eklendıkce kaymış galıba 14 olmuş
söleyım düzeltsın kafanızı karıştıdım sızınde
canım ben yarın gidicem doktora inşallah bir aksilik yoksa duyabilirmiyim .karındanmı yoksa vajinal ultrasonlamı duydunuz.
haha ha ne güzelişte bak son reglin olaylı olmuş:) kızlar ben eşimden tiksiniyorumm çok kötü yaa adam her işi yapıyor.. resmen önümde köle gibi... yüzünü görmek istemiyorum bu ne biçim piskolojiiçok kötüyümm yaa...senağlama
günaydın hepinize güzel eylül anneleri...c.tesi dr a gittik...karından baktı göremedi yine kalp sesini vajinal baktı biraz küçük buldu haftasına göre ve dehşet kafamı karıştırdı...kalbi atıyordu minik kuzumun ve kesesi herşeyi çok güzel dedi...10 gün sonra tekrar gel bakalım bu arada kanaman olursa hemen gel dedi...buğün başka bir dr la tanışmaya gideceğim bakalım o ne diyecek...duanızı esirgemeyin benden ve meleğimden iyi haberler vereyim size kızlar...rabbim hepimizin meleklerini korusun ve sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin....AMİİİİİN....:çok üzgünüm:
AMİN tatlım sen için ferah tut dualarım seninle hiç endişelenme olurmu bak atıyormuş kalbi kuzunun. iyi haberlerini bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?