2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hııımmm anladım iyiymiş ama yavas yavas herkes ögrenıyo şimdi 7 yım haftaya 8
oh oh 2 aylık mıllet soruyo kaç aylık 6 haftalık demek bı garip oluyodu
haftaya 2 aylıgız ne guzel aylara giriyoz ozaman sevdım ben bunu:CüvCüv:

canım ben yarın gidicem doktora inşallah bir aksilik yoksa duyabilirmiyim .karındanmı yoksa vajinal ultrasonlamı duydunuz.

canım karnımdan bakmıştı.. idrarada sıkışıktım iç karnımda genişmiş galiba rahatça duyduk sizede nasip olur inşllh.. güzel haberlerinizi bekliyorum..

bugun arkadasım söledi bol bol kıvı ye çocugun zekı olsun dedi baktım sütle aynı degerde kalsıyum
bide bebek ılk dogdugu ozaman hastanede emmeye gelınce 1-2 çay kaşıgı şekerli su içir bi defa sarılık olmasın dedi malum şimdı bütün bebekler hastenede kapıyo sarılıgı
aklınızda bulunsun sizinde nekadar dogru bılmıyorum ama

canım bizim satımız aynı seninle galiba ben 6+3 de duydumsırnaşık şey eğer gidersen sende duyabilirsin karından:1hug:

ayyyyy ne güzel cuma günü gitcam duyarız hayrılsı ile ınş.
benım sat 17 aralık eşimın dogum gunu ne üzülmüştüm ama o gun hayallerım vardı
unutulmucak bı tarıh

gerçektenmi yaa son zamanlarda bütün yeni doğan bebekler sarılık oluyor yaa... çok kötüü

unutulmucak bı tarıh

haha ha ne güzelişte bak son reglin olaylı olmuş:) kızlar ben eşimden tiksiniyorumm çok kötü yaa adam her işi yapıyor.. resmen önümde köle gibi... yüzünü görmek istemiyorum bu ne biçim piskolojii çok kötüyümm yaa...senağlama

unutulmucak bı tarıh

yok cnm ya benim sat 15 aralık o zaman benim takvim doğru ben seni neden öle hatırladım ki
CADIARZUbenneyaptımki

bebeşinin babasına nıye öle dıyosun bak senın ıcın neler yapıyomuş yerimseniben
ya herkeste farklı oluyo galıba ya bendede bı aglama durup durup aglıyom
ahhh bu hormonlar mahvedıyo bızısenağlamasenağlamasenağlama

yok cnm ya benim sat 15 aralık o zaman benim takvim doğru ben seni neden öle hatırladım ki
CADIARZUbenneyaptımki

canım ben lıstede 14 aralık olarak gözüküyom ondandır ılk 17aralıktı listede yenı kışıler eklendıkce kaymış galıba 14 olmuş
söleyım düzeltsın kafanızı karıştıdım sızınde

ya ne kötü kokusundan di mi :1shok: valla ne diyim yazık ya koçişine:1no2: az kaldı ama asoscuğum sen bizden öndesin 3. yadan sonra bitio inşallahyerimseniben bak dileğin bile azalmaya başlamış allah kolaylık versin valla benim çok rahattı sadece burnum hassastı . son 3-4 gündür benimde bayağı midem bulanmaya başladı gerçekten çok kötü sürekli hastaymışsın gibi aşırısını düşünemiyorum bile:1no2:

yok canım ne önemi var ama karından baktırırsan duyarsın pıt pıtları hadi bakalım inşşallah :ecrin_bebek:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden canım yaa benim teyzemde öyleymiş hamileyken.. bense daha bi içine giresim giio kocişimin.. daha bi sever oldum keratayı sanki gerçekten herkez farklı farklı..

günaydın hepinize güzel eylül anneleri...c.tesi dr a gittik...karından baktı göremedi yine kalp sesini vajinal baktı biraz küçük buldu haftasına göre ve dehşet kafamı karıştırdı...kalbi atıyordu minik kuzumun ve kesesi herşeyi çok güzel dedi...10 gün sonra tekrar gel bakalım bu arada kanaman olursa hemen gel dedi...buğün başka bir dr la tanışmaya gideceğim bakalım o ne diyecek...duanızı esirgemeyin benden ve meleğimden iyi haberler vereyim size kızlar...rabbim hepimizin meleklerini korusun ve sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin....AMİİİİİN....:çok üzgünüm:

AMİN tatlım sen için ferah tut dualarım seninle hiç endişelenme olurmu bak atıyormuş kalbi kuzunun. iyi haberlerini bekliyorum canım

AMİN tatlım sen için ferah tut dualarım seninle hiç endişelenme olurmu bak atıyormuş kalbi kuzunun. iyi haberlerini bekliyorum canım

çok teşekkür ederim canımevet rabbime binlerce kez şükür atıyor kalbi ama dr okadar olumsuz konuşunca kafam karıştı..yapı olarakta öyle adam birz garantici ve ilk olumsuzlukları söyleyen bir insan ...hakkımızda hayırlısı olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…