Hoşbuldum yerimseniben .bir köpeğim var mecburen onu çıkarmak için çıkıyorum dışarıya etkiside olmuyor temiz havanın peynir baş ağrısı yapar ama onuda çok yemiyorumki neden oluyor bilmiyorum hamilelikten önce olmuyordu..
eee daga ne istiosun şekerim böle koca herkesin başına geçtiğimiz sayfalarda arkadaşalr dan biri kocaından acaip derecede tiksin miş eşide yanından ayrılmıomuş veryensın ediodu okuyunca allahım dedim arayan bulamz bulan da kıymet bilmez kimse yanlış anlamasın ama ben eşimden böle şeyler duymayı o kadar çok istiorum ki onun duygularını belli etme problemi var biraz ve olgun olunca insan :) napalım bizimkide böle işte :) ev hanımıyım demin gazetede iş ilanlarına baktım dedimki kendi kendime çalışmak zorunda kalsam yapabilcek bi işim varmı mesleğim varmı malesef yokmoralim bozuldu annem babam durumu ii ama insan kendi ayakları üzerinde durabilse daha farklı tabi
canım hamilelikte sık rastlanırmıs bas agrıları umarım geçer bir an once
Kızlar bendede migren var. Benim uyguladığım bir yöntemi size anlatayım. Belki işinize yarar baş ağrısı için. Ki ben onunla geçiriyorum başağrımı.
Öncelikle üç tane makyaj pamuğu alıyorsunuz. Bunları ortadan ikiye ayırıp içlerine karabiber ekiyorsunuz. Tekrar kapatıp üzerine kolonya döküyosunuz. Birini sağ şakağa, birini sol şakağa diğerinide 3. göz dediğimiz yere yani alnınızın ortasına yerleştiriyorsunuz. Ve sıkıca bir tülbentle bağlıyorsunuz. Uzanıyorsunuz. Zaten uykunuz gelmeye başlıyor o kolonya yaktıkça. 15 dk uyuyduktan sonra farkı sizde görüceksiniz. İnanılmaz rahatlatıyor. Denemenizi tavsiye ederim :CüvCüv:
merhaba canım sana da yazdıgım gibi sanırım bu ilk bebegim gibi olacak nazlı biraz:) bu haftasonu gitmistim doktora progestan verdi biraz bende uyku yapıo . . . .istahımda hiç yok bugunlerde onun dısında iyiyim canım
ılk gebelıkler daha rahat geçiyomuş galıba ablamda öle dedi 2.ler nazlı oluyo galıba
canım kaç gunluk verdi progestan benım p.be bitiyo ınş vermez bıdaha sersemleştırıyo ınsanı
Kızlar bendede migren var. Benim uyguladığım bir yöntemi size anlatayım. Belki işinize yarar baş ağrısı için. Ki ben onunla geçiriyorum başağrımı.
Öncelikle üç tane makyaj pamuğu alıyorsunuz. Bunları ortadan ikiye ayırıp içlerine karabiber ekiyorsunuz. Tekrar kapatıp üzerine kolonya döküyosunuz. Birini sağ şakağa, birini sol şakağa diğerinide 3. göz dediğimiz yere yani alnınızın ortasına yerleştiriyorsunuz. Ve sıkıca bir tülbentle bağlıyorsunuz. Uzanıyorsunuz. Zaten uykunuz gelmeye başlıyor o kolonya yaktıkça. 15 dk uyuyduktan sonra farkı sizde görüceksiniz. İnanılmaz rahatlatıyor. Denemenizi tavsiye ederim :CüvCüv:
ya kızlar bıde bişey dıcam dun bı akrabamız aradı hayırlı olsun dıye
kadın ya allah kurtarsın dedi bu kadar zor bişeymi üzüldün valla kurtarsın falan ne :1no2:
ya kızlar bıde bişey dıcam dun bı akrabamız aradı hayırlı olsun dıye
kadın ya allah kurtarsın dedi bu kadar zor bişeymi üzüldün valla kurtarsın falan ne :1no2:
allah kurtarsın derken tabi kurtarılcak bi durumumuz yok ama hani kolay doğum anlamındada söylenir mesela allah bi avaz da kurtarsın gibi kolay olsun anlamında emelcim hassas olmuşsın herhalde takma bunları kafana aman hamileleri tedirgin etmek isteyenler yazını bende okudum dr kaan kocatepenin mükemmel hamilelik yazında haklı bence insanlar başkalarını endişenlendirmekten garip bi haz alıolar halbuki yetıştırmaları lazım ama bişi itiraf adiim benim etrafımdakiler tam tersi bi prob lemim olsa hemen mantıklı bi açıklama getiriolar :) bence öteki türlü davranan insanların vesvese üretme gibi problemleri var bence böle arkadaşlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?