2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım hamilelikte sık rastlanırmıs bas agrıları umarım geçer bir an once

kızlar hiç takmayın kafanıza iş konusunu cunku ben hepiniden yaralıyım bu konuda elımde meslegım var ama ış yok ızmırde çalıştım doguda ucretlı ögretmenlık yaptım ama burası küçük bi yer iş yok cocuk yaptım

canım hamilelikte sık rastlanırmıs bas agrıları umarım geçer bir an once

Kızlar bendede migren var. Benim uyguladığım bir yöntemi size anlatayım. Belki işinize yarar baş ağrısı için. Ki ben onunla geçiriyorum başağrımı.

Öncelikle üç tane makyaj pamuğu alıyorsunuz. Bunları ortadan ikiye ayırıp içlerine karabiber ekiyorsunuz. Tekrar kapatıp üzerine kolonya döküyosunuz. Birini sağ şakağa, birini sol şakağa diğerinide 3. göz dediğimiz yere yani alnınızın ortasına yerleştiriyorsunuz. Ve sıkıca bir tülbentle bağlıyorsunuz. Uzanıyorsunuz. Zaten uykunuz gelmeye başlıyor o kolonya yaktıkça. 15 dk uyuyduktan sonra farkı sizde görüceksiniz. İnanılmaz rahatlatıyor. Denemenizi tavsiye ederim :CüvCüv:

alllalaaaa çok ilginç gerçekten canım aklımızda olsun a.s

ılk gebelıkler daha rahat geçiyomuş galıba ablamda öle dedi 2.ler nazlı oluyo galıba

canım kaç gunluk verdi progestan benım p.be bitiyo ınş vermez bıdaha sersemleştırıyo ınsanı

ılk gebelıkler daha rahat geçiyomuş galıba ablamda öle dedi 2.ler nazlı oluyo galıba

canım kaç gunluk verdi progestan benım p.be bitiyo ınş vermez bıdaha sersemleştırıyo ınsanı

canım kisiye gore degisiyo heralde benim ilk hamileligimde de sorunlar olmustu . . . . . progestan kullandım 4 ay kadar ....6 aylıkken 3 santim acıgım vardı canım bu progestanın daha etkilisi serumu vardı onu kullandım bi sure hastanede yattım tabiiii zaten erken dogdu kızım 3 hafta enfeksiyon da vardı bende 3 santım acık olunca beklemedik daha fazla bebegin ciger gelisimi tamamlanınca sezeryanla dogumu gerceklestirdim ama oncesinde bi 15 gun hastane yattım ne zor gunlerdi yaaaa . . . . . . . . . . . . . . . doktor 3 ay kullan dedi bana progestanı

canım gerçekten zor gunler geçirmişin ınş. bu bebişinde yaşamazsın böle sorunlar allah yardımcın olsun canım
ben 15 gunde bıktım progestandan 4 ay düşünemiyorum
gerçi her gebelık bir olmuyomuş sag selım geçirirsin inş.

ilerleyen zamanlarda migren ataklarımız çoğalacakmış kafamçokkarıştı
not alayım bari bunu, ilaç alamayınca işe yarar:1rolleyes:
ama kolonya kokusundan tıkanıyorum ben yaa nefes alamıyorum kafamçokkarıştı
pffff... ne zor bi durumkafamçokkarıştı

ya kızlar bıde bişey dıcam dun bı akrabamız aradı hayırlı olsun dıye
kadın ya allah kurtarsın dedi bu kadar zor bişeymi üzüldün valla kurtarsın falan ne :1no2:

kadın ya allah kurtarsın dedi bu kadar zor bişeymi üzüldün valla kurtarsın falan ne :1no2:

bi yerde okumuştum canım, diyordu ki;
insanlar hamile kadını korkutmayı ve tedirgin etmeyi severler çünkü kendileri de birileri tarafından korkutulup tedirgin edilmiştir...
üzülme sen bakma ona...

sagol canım benim insallah bunda rahat ederim . . . . . ..yok canım takma kafana oyle derler hamile olana allah kurtarsın diye zorlugundan degilde simdi karın sisecek rahat uyuyamayacaksın istedigin gibi yuz ustu mesela onun için yani zorlugundan degil :1rolleyes:

allah kurtarsın derken tabi kurtarılcak bi durumumuz yok ama hani kolay doğum anlamındada söylenir mesela allah bi avaz da kurtarsın gibi kolay olsun anlamında emelcim hassas olmuşsın herhalde takma bunları kafana aman hamileleri tedirgin etmek isteyenler yazını bende okudum dr kaan kocatepenin mükemmel hamilelik yazında haklı bence insanlar başkalarını endişenlendirmekten garip bi haz alıolar halbuki yetıştırmaları lazım ama bişi itiraf adiim benim etrafımdakiler tam tersi bi prob lemim olsa hemen mantıklı bi açıklama getiriolar :) bence öteki türlü davranan insanların vesvese üretme gibi problemleri var bence böle arkadaşlar :)

pardon emel değil gülüncani hassas olmuş :) olur böle şeyler herkesin dediğiyle hareket edicek olsam valla yönümü bulamam :)

offff ya sizde de istahsızlık var mı canım bisey istiyo ama ne istiyo bilmiyorum . . . .aksam için ne yapmayı dusunuyosunuz

ben de nerde okudum diye hatırlamaya çalışıyordum kaydirigubbakcemile3 sağol canım a.s.

sakura önemli değil canım bu arada yaş kaç ? emel cim ben ne yedim biliomusun bi tabağa soğuk soğuk domates salatalık doğradım üzerine tuz azıcık ekmekle onu yedim canım çekti evde zaten bişi yok gerçi mevsimi değil am napıım canım çekti istersen sende bi dene

haklısınız arkadaslar suan cok hasas zor bı dönemdeyım eşim yok kımsem yok herşeyi kafaya takıp takıp aglıyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…