2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

flower iyiyim canım sen nasılsın mide bulantım çok şükür iyi idare ediorum sakız ve bol limonlu çayla :) yalnız limon acaip derecede midemi rahatlıo bence bi deneyin :) ama ben napıotum çayıma limonu katıorum sonra bi kaba limonu sıkıorum kesme şekeri çaya atmadan limonsuyu dolu kaba değdirip limonlayıp ağzıma atıp ardından çayı içiorum acaip hoşuma gidio doğulu oln varsa bilir gıtlama da derler erzurumda bu içiş şekline :) bugun yazı yama havamdayım :) belli olu dimi kızlar ?

arkadaşlar aşırı derecede baş ağrısı çekiyorum 2 gün üsüste boğazım dişlerim ve gözlerime vuruyor doktorum boşuna çekme parol içebilirsin demişti ama ben vücüda bebek varken farklı kimyasal sokmak istemiyorum.anne karnında bünyesinin ilaca alışkın olmasını istemiyorum.olurda ilerde ilaç içmesi gerekirse bağısıklıktan etkisi çok olmaz diye düşünüyorum.SİZLERİN YAPABİLECEĞİM BİR ÖNERİNİZ VARMI?

bende iiyim hamdolsun.sanırım sen evhanımısın ben de dünde çalıştım.ben yeni yeni mutfağa rahat giriyom dün kahvaltıyı hazırlayabildim bulantılarım biraz hafifledi çok şükür.3ayı da atlatırız sağ salim.benim eşim çok anlayışlı kendi yapıp yiyo ben iyi değilsem Allah razı olsun eşimden....böyle işte ne olsun
:asigim:

doktora en son 29 ocakta gittim iyisiniz dedi ve 20 gün sonra çağırdı benim düşük tehlikem olduğu için biraz korkuyorum .. zaten bana herşey yasak.... ama çalışıyorum 20 gün raporluydum 1 hafta oldu başlıyalı yani sen diyosunki o sol taraftaki ağrıdan korkma? sağol ya teşekkür edrim . umarım hiçbirimizin bebeğine bişey olmaz... ben en son gittiğimde bebeğimin boyunu ölçmediler halbüki 6+4 ken ölçmüşlerdi 7,5mm idi . şimdi heycandan sormayı unuttum oda söylemedi....:uhm:

canım oncelikle aramıza hosgeldin :1hug: bende bi sure once boyun agrısı çekmistim çok zor oluyo bilirim yatmakla bile gecmemisti agrı ama yine de bisey kullanmadım ne kadar da doktorlar dese falanca ilacı alabilirsin diye yine de bebek için iyi olmayacagını dusunurum hep....................eger imkanın varsa biraz dısarıya cık temiz hava al o iyi gelir

canım benim şahsen bi bilgim yok bence dr una danış derim...
kaydirigubbakcemile

evde toz zencefil varsa meyve suyunun içine bi tatlı kaşığı at içine iç müthiş bi ağrı kesici :) tadı biraz acı olur ama içersen ağrının kesildiğini görürsün :) annemin migreni var içmediği ağrı kesici yoktur bikisel tedavi olarak bunu sölediler o günden beri annem rahat :) sonuçta ağrı kesicilerde bunlardan yapılıo en azından katkı maddesi yok bunda ama ben bunu içemem dersen ağrı kesici olarak minoset ,içebilirsin annem bana hamileyken migreninden dolayı çok ağrı çekermiş ve doktor vermiş ilaç ve sonuçta ben sağlıklıyım kolay kolay allaha şükür hastalanmam inşallah yardımcı olmuşumdur canım geçmiş olsun kendine ii bak Şeniz

kızlar 2009 ağustos anneleri göbüşlerini çekip koymuşlar darısı bizim başımıza yakında bizimkilerde şişer ben şimdiden bi fark hissediyorum..... yuppy :dance::sm_cool:

herkese merhaba arkadaslar yenı yenı arkadaslar gelıyor ne guzel eylül lıstesı kabarık
benımde bugun ılk defa bulantım vardı hayırlsı olsun dyelim :))))
sabah tartındım 1 kılo almışım ınanmıyorum yememde eskıye göre fazla değil ama bu progestan yaptı şişirdi kullananlar dıkkat etsın

Hoşbuldum yerimseniben .bir köpeğim var mecburen onu çıkarmak için çıkıyorum dışarıya etkiside olmuyor temiz havanın peynir baş ağrısı yapar ama onuda çok yemiyorumki neden oluyor bilmiyorum hamilelikten önce olmuyordu..

eee daga ne istiosun şekerim böle koca herkesin başına geçtiğimiz sayfalarda arkadaşalr dan biri kocaından acaip derecede tiksin miş eşide yanından ayrılmıomuş veryensın ediodu okuyunca allahım dedim arayan bulamz bulan da kıymet bilmez kimse yanlış anlamasın ama ben eşimden böle şeyler duymayı o kadar çok istiorum ki onun duygularını belli etme problemi var biraz ve olgun olunca insan :) napalım bizimkide böle işte :) ev hanımıyım demin gazetede iş ilanlarına baktım dedimki kendi kendime çalışmak zorunda kalsam yapabilcek bi işim varmı mesleğim varmı malesef yok moralim bozuldu annem babam durumu ii ama insan kendi ayakları üzerinde durabilse daha farklı tabi

ben Allah nasip ederse bebişim doğduktan sonra çalışmamayı düşünüyorum.bebeişime ben bakmak istiyorum.eşimin geliriyle de geçincez artık kanaat etcez ne yapcen...Rabbim evladıma sağlık versinde ,hepimizin kine inş. gerisi kolay bence...önce sağlık...

ŞenizŞenizŞeniz

haftasına göre boyu iyimiş nşallah bi problem yoktur kafaya takmamak lazım
ben boyunu internetten takip edio en son gittiğimde 2 hafta önce aşağı yukarı 10 mm idi bakalım şimdi nasıl aşkım :? biz ultrason fotolarını saklıoruz albüm yapıcam sizde yapın çok zevkli :) ağrı konusunda hiç kafana takma aşırı şiddetli olmadığı sürece bi problem yok şekerim :)

Saol cnm. Doğal maden suyu yararlıdır diye biliyorum bende.

maden suyunun içinde nitratın olmamasına dikkat edin yüksek

Dikkat edicem cnm. Saol

bengı cım mrb canım nasılsın

merhaba canım sana da yazdıgım gibi sanırım bu ilk bebegim gibi olacak nazlı biraz:) bu haftasonu gitmistim doktora progestan verdi biraz bende uyku yapıo . . . .istahımda hiç yok bugunlerde onun dısında iyiyim canım

canım senin eşin yok ya sana herşey iki kat daha zordur benim eşimde iş gereği yurdışına filan çıkıo az çok anlayabiliorum seni :) progestanı bende kullandım kanamam yoktu ama doktorum önlem olarak verdi :) dedğin gibi çok şişirio :) ama bende hiç uyku yapmadı biliomusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…