canım kardelen yapıyodu onu burda kimse bilmiyo galiba ne kadar önce gidiyo sen kaç haftalıkdın
hatasonu telaşı şekerim bütün gün mutfaktaydım eşimle ben varım ama sabah kahvaltısı öğle yemeği akşam yemeği 3 çeşit ayrı ayrı yapınca malum mutfaktan çıkamıosun eşim braz cinstir aynı yemeği asla ikinci defa yemez :) ama yemek yapmayı seviorum :) bide ne zaman bilgisayrı elime alsam dizime koyduğumda sağ kasığım sancıo acaba bişimi oluo anlamdım ondan alamadım da diyebilirzi amma uzun yazdım hı hı sen nasılsın naptın ?
galiba canım benden daha tecrübelilerde var ama burcu dilek filan :) benim mide bulantım 7 . haftada azmıştı bir hafta annemde kaldım hiç bişi yiyemedim :) daha sonra bi pazar kalktım rahatım şimdi sadece sabahları midemdeki sarı suyu aç karnına çıkarıorum daha sonra kahvaltımı yapıorum 1 e 2 ye kadar oturp yatıorum daha sonra rahatım :) inşallah sizinde b,ir an önce geçer karındaki sertleşme bendede var ve sancı da var herhalde karnımız büyüyo ya ondan benim jkarnım hafif çıktı kilo gibi değil çok sert özellikle aşağı kısımlar napıcaz bebiş için katlanıcaz doktora ne zaman gidiceksin ben bu perşembe son kontrole gidicem ondan sonra aylık çağırıcak :)şakkıdı
arkadaşlar aşırı derecede baş ağrısı çekiyorum 2 gün üsüste boğazım dişlerim ve gözlerime vuruyor doktorum boşuna çekme parol içebilirsin demişti ama ben vücüda bebek varken farklı kimyasal sokmak istemiyorum.anne karnında bünyesinin ilaca alışkın olmasını istemiyorum.olurda ilerde ilaç içmesi gerekirse bağısıklıktan etkisi çok olmaz diye düşünüyorum.SİZLERİN YAPABİLECEĞİM BİR ÖNERİNİZ VARMI?
arkadaşlar aşırı derecede baş ağrısı çekiyorum 2 gün üsüste boğazım dişlerim ve gözlerime vuruyor doktorum boşuna çekme parol içebilirsin demişti ama ben vücüda bebek varken farklı kimyasal sokmak istemiyorum.anne karnında bünyesinin ilaca alışkın olmasını istemiyorum.olurda ilerde ilaç içmesi gerekirse bağısıklıktan etkisi çok olmaz diye düşünüyorum.SİZLERİN YAPABİLECEĞİM BİR ÖNERİNİZ VARMI?
canım oncelikle aramıza hosgeldin :1hug: bende bi sure once boyun agrısı çekmistim çok zor oluyo bilirim yatmakla bile gecmemisti agrı ama yine de bisey kullanmadım ne kadar da doktorlar dese falanca ilacı alabilirsin diye yine de bebek için iyi olmayacagını dusunurum hep....................eger imkanın varsa biraz dısarıya cık temiz hava al o iyi gelir
eee daga ne istiosun şekerim böle koca herkesin başına geçtiğimiz sayfalarda arkadaşalr dan biri kocaından acaip derecede tiksin miş eşide yanından ayrılmıomuş veryensın ediodu okuyunca allahım dedim arayan bulamz bulan da kıymet bilmez kimse yanlış anlamasın ama ben eşimden böle şeyler duymayı o kadar çok istiorum ki onun duygularını belli etme problemi var biraz ve olgun olunca insan :) napalım bizimkide böle işte :) ev hanımıyım demin gazetede iş ilanlarına baktım dedimki kendi kendime çalışmak zorunda kalsam yapabilcek bi işim varmı mesleğim varmı malesef yok
bende iiyim hamdolsun.sanırım sen evhanımısın ben de dünde çalıştım.ben yeni yeni mutfağa rahat giriyom dün kahvaltıyı hazırlayabildim bulantılarım biraz hafifledi çok şükür.3ayı da atlatırız sağ salim.benim eşim çok anlayışlı kendi yapıp yiyo ben iyi değilsem Allah razı olsun eşimden....böyle işte ne olsun:asigim:
eee daga ne istiosun şekerim böle koca herkesin başına geçtiğimiz sayfalarda arkadaşalr dan biri kocaından acaip derecede tiksin miş eşide yanından ayrılmıomuş veryensın ediodu okuyunca allahım dedim arayan bulamz bulan da kıymet bilmez kimse yanlış anlamasın ama ben eşimden böle şeyler duymayı o kadar çok istiorum ki onun duygularını belli etme problemi var biraz ve olgun olunca insan :) napalım bizimkide böle işte :) ev hanımıyım demin gazetede iş ilanlarına baktım dedimki kendi kendime çalışmak zorunda kalsam yapabilcek bi işim varmı mesleğim varmı malesef yokmoralim bozuldu annem babam durumu ii ama insan kendi ayakları üzerinde durabilse daha farklı tabi
haftasına göre boyu iyimiş nşallah bi problem yoktur kafaya takmamak lazımdoktora en son 29 ocakta gittim iyisiniz dedi ve 20 gün sonra çağırdı benim düşük tehlikem olduğu için biraz korkuyorum .. zaten bana herşey yasak.... ama çalışıyorum 20 gün raporluydum 1 hafta oldu başlıyalı yani sen diyosunki o sol taraftaki ağrıdan korkma? sağol ya teşekkür edrim . umarım hiçbirimizin bebeğine bişey olmaz... ben en son gittiğimde bebeğimin boyunu ölçmediler halbüki 6+4 ken ölçmüşlerdi 7,5mm idi . şimdi heycandan sormayı unuttum oda söylemedi....:uhm:
özgecim soda bebişe zarar vermez hatta sağlıklı çünkü içinde mineraller var :) hatta sarılık olmasını engellermiş die duydum doğruluğunu bilemicem ama bi sakıncası olduğunu sanmıorum hatta doktorlar önerio :) rahatlıkla içebilirsin :)
maden suyunun içinde nitratın olmamasına dikkat edin yüksek
bengı cım mrb canım nasılsın
herkese merhaba arkadaslar yenı yenı arkadaslar gelıyor ne guzel eylül lıstesı kabarık
benımde bugun ılk defa bulantım vardı hayırlsı olsun dyelim :))))
sabah tartındım 1 kılo almışım ınanmıyorum yememde eskıye göre fazla değil ama bu progestan yaptı şişirdi kullananlar dıkkat etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?