2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sakura önemli değil canım bu arada yaş kaç ?

yaşım 21 canım a.s

haklısınız arkadaslar suan cok hasas zor bı dönemdeyım eşim yok kımsem yok herşeyi kafaya takıp takıp aglıyorumsenağlama

benim herkes yanımda olduğum halde öyleyim canım :roflol:
çizgifilmde tomla jerrye bile ağlar oldum ki zaten hep sulugözlü bi insandım :roflol:

ben gayet iyi yiyorum maşallah diyim :)))
daha hamileliğin çok başındasın bende senin zamanında öle idim hatta görümcem ye kendini toparla sonra kiloları verirsin dedi gerçekten öle oldu 6 ve 7 haftalarda mide bulantısından aldığım 2 kiloyu geri verdim :) bence seninkide böle olabilir canım o yüzden şimdi keyfini çıkar :)

işte aradığım bu tür çarelerdi ama ben kolonya kullanamıyorumkiiiii :1no2:

iyi fikir canım dur yapayım tuzlu tuzlu iyi gelir bana :)

yaşım 21 canım a.s

benim herkes yanımda olduğum halde öyleyim canım :roflol:
çizgifilmde tomla jerrye bile ağlar oldum ki zaten hep sulugözlü bi insandım :roflol:

benim yaşıma en yakın sensin galiba bende 19 yaşındayım bölümün en küçüğü benim en küçük anne :) emelcim akşama sebze mi baklagilmi yoksa et türübişimi yapcan önce göz gezdir eve ona göre ben sana seçenekleri sunarım bayılıom bu işe :)delikafadulden

e hadi soyleyin ne yemek yapalım aksama :)

benim canım akşama sevdiğim bir resturantta bir yemek çekti eşimi aradım çıkışta buluşacağız ama eve gitsem karnıbahar yemeği yapacaktım bu arada sağlıklı besleneyim derken sebze yemekten bıktım öğlende mevsim salatası yedim çünkü -tatlicadiarzu-

bide eğer yiyebiliyorsanız yeşil mercimek yemeği çok faydalı tavsiye edebilirim hem kolayda bir yemek

ohhhh en küçük ben değilmişim :roflol: :roflol:
sevindim valla canım yaaa çok ciddiyim bak çünkü hep "küçük anneeeee küçük anneeee" oluyordum sana devretmiş oldum :roflol:

kızlar buğün 16,00 da yeni dr umla tanışmaya gidiyorum inşallah gönlüme göre olur ve yavrumun güzel haberlerini duyarım...

ohhhh en küçük ben değilmişim :roflol: :roflol:
sevindim valla canım yaaa çok ciddiyim bak çünkü hep "küçük anneeeee küçük anneeee" oluyordum sana devretmiş oldum :roflol:

küçük anne olmak beni sevindirio ama aynı zamanda korkutuo senide ölemi bana devrettin ama yinede sayılırsın sadece bi numara büyüdün :) delikafadulden

canım sanırm bklagi yaparım epeydr yapmadım :) yardımcı olusan sevinirim

baklagil olarak şekerim yeşilmercimek acaip faydalı kıymalı hafif suşu yemeğini pişirisen yanınada patates salatası yaparsan sağlıklı bi akşam menüsü olur kolayda onun dışında baklagil olarak
nohut -pilav -salata
kurufasulye -pilav -salata
bulgurpilavı patatesli -çorba -salata
varsa bakla barbunyada olabilir pişirebilirsin
bezelye -pilav -salata ( konserve kullanabilirsin patateste katarsan içine sağlıklı bi yemek olur )
patates yemeği -pilav -salata
aklıma şu an bukadar geldi daha gelince haber veririm umarım yardımcı olmuşumdur hem zaten baklagiller bu kadar değilmi :)

evet arkadaşalr yemek danışmanı olarak hizmet veriorum artık :) herkes evine bi göz gezdirsin hangi çeşit yemek yapıcaksa sölesin yardımcı olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…