sakura önemli değil canım bu arada yaş kaç ?
haklısınız arkadaslar suan cok hasas zor bı dönemdeyım eşim yok kımsem yok herşeyi kafaya takıp takıp aglıyorumsenağlama
daha hamileliğin çok başındasın bende senin zamanında öle idim hatta görümcem ye kendini toparla sonra kiloları verirsin dedi gerçekten öle oldu 6 ve 7 haftalarda mide bulantısından aldığım 2 kiloyu geri verdim :) bence seninkide böle olabilir canım o yüzden şimdi keyfini çıkar :)ben gayet iyi yiyorum maşallah diyim :)))
e hadi soyleyin ne yemek yapalım aksama :)
Kızlar bendede migren var. Benim uyguladığım bir yöntemi size anlatayım. Belki işinize yarar baş ağrısı için. Ki ben onunla geçiriyorum başağrımı.
Öncelikle üç tane makyaj pamuğu alıyorsunuz. Bunları ortadan ikiye ayırıp içlerine karabiber ekiyorsunuz. Tekrar kapatıp üzerine kolonya döküyosunuz. Birini sağ şakağa, birini sol şakağa diğerinide 3. göz dediğimiz yere yani alnınızın ortasına yerleştiriyorsunuz. Ve sıkıca bir tülbentle bağlıyorsunuz. Uzanıyorsunuz. Zaten uykunuz gelmeye başlıyor o kolonya yaktıkça. 15 dk uyuyduktan sonra farkı sizde görüceksiniz. İnanılmaz rahatlatıyor. Denemenizi tavsiye ederim :CüvCüv:
sakura önemli değil canım bu arada yaş kaç ? emel cim ben ne yedim biliomusun bi tabağa soğuk soğuk domates salatalık doğradım üzerine tuz azıcık ekmekle onu yedim canım çekti evde zaten bişi yok gerçi mevsimi değil am napıım canım çekti istersen sende bi dene
yaşım 21 canım a.s
benim herkes yanımda olduğum halde öyleyim canım :roflol:
çizgifilmde tomla jerrye bile ağlar oldum ki zaten hep sulugözlü bi insandım :roflol:
işte aradığım bu tür çarelerdi ama ben kolonya kullanamıyorumkiiiii :1no2:
e hadi soyleyin ne yemek yapalım aksama :)
aynı dertten muzdaribim :1no2:
kolonya kokusundan boğuluyorum desem yeridir benneyaptımki
benim yaşıma en yakın sensin galiba bende 19 yaşındayım bölümün en küçüğü benim en küçük anne :) emelcim akşama sebze mi baklagilmi yoksa et türübişimi yapcan önce göz gezdir eve ona göre ben sana seçenekleri sunarım bayılıom bu işe :)delikafadulden
kızlar buğün 16,00 da yeni dr umla tanışmaya gidiyorum inşallah gönlüme göre olur ve yavrumun güzel haberlerini duyarım...
ohhhh en küçük ben değilmişim :roflol: :roflol:
sevindim valla canım yaaa çok ciddiyim bak çünkü hep "küçük anneeeee küçük anneeee" oluyordum sana devretmiş oldum :roflol:
benim yaşıma en yakın sensin galiba bende 19 yaşındayım bölümün en küçüğü benim en küçük anne :) emelcim akşama sebze mi baklagilmi yoksa et türübişimi yapcan önce göz gezdir eve ona göre ben sana seçenekleri sunarım bayılıom bu işe :)delikafadulden
bide eğer yiyebiliyorsanız yeşil mercimek yemeği çok faydalı tavsiye edebilirim hem kolayda bir yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?