kabak çekirdeği çok faydalıymış özellikle folik asit bakımından :) aklınızda bulunsun
çok saol canım ya bebişimin canı saolsun ama böle bişey yiyememek kötü
bende öyle duymuştum e bende menüyü verem kuru ve pilav(kayınvalidem yaptı hehehe)
hayırlı akşamlar hepinize
canım ya su tablonu nasıl yaptın sitesine gittim orda nereye girecegimi bilemedim
evet canım benim ki onden gidiyo siteye gidip kendi kafama gore resimler bulup halledeyim dedim ama olmadı
inan benziosun o günden beri dicem bi türlü fırsatım olmadı avatarındaki resmin bezio bence istersen emele de soralım :) sanki çirkinde kendidi bide o kadar güzel olsam diosun :jeyyar::1hug:
canım dilek kendini azcık cırkın buluyo ama bence cok guzel ve tatlı resimine bakıpta soyluyorum zaten:) bence herkes kendince guzeldir :)
ben seni ilk fotonu gördüğüm andan beri benım eskı şirketımde bı arkadasım vardı ayten diye ona cok benzıyosun o da ızmırlıydı ama neresınden tam bılmıyorum hatayda oturuyodu sen tırelıydın galıba benım en yakın arkadasımda tırelıydı hiç gitmedım zimriliyım bıde
slm kızlar bugun ultrasona girdik ama bebegimin kalp atışlarını duyamadık
slm kızlar bugun ultrasona girdik ama bebegimin kalp atışlarını duyamadık
kızlar doktor 3 gün sonra tekrar bakalım dedi.karından baktı.bakalım daha küçük olldugundan olabilirmiş...
Yaaa ne güzel. Demek Tireliydi. Tanıyor muyumdur acaba? Her zaman beklerim canım bu taraflara gelirsen, tanışmış oluruz. Sen ne yapıyordun Tekirdağda?
kızlar doktor 3 gün sonra tekrar bakalım dedi.karından baktı.bakalım daha küçük olldugundan olabilirmiş...
mrb arkadaslar bugün miniğimin kalp atışlarını duyduk inşallah hiçbir sorun olmadan kucaklarız hepimiz.bu kalp ömür boyu sağlıkla atar inşallah.heyet raporu alabilsem izmirde kalacaktım ama hamileliğin 12.haftasına kadar heyet raporu verilemiyormuş. urfaya dönüyorum inşallah sorun cıkmassa mart ayında geri geliyorum izmire.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?