2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım benim ki onden gidiyo siteye gidip kendi kafama gore resimler bulup halledeyim dedim ama olmadı

off çok sıkılıyorum kızlar hala işdeyim ben hamarat temiz titiz insan artık hiç bişey yapmak gelmiyo içimden napcam bilmiyorum evin temizliğe ihtiyacı var benimde enrjiye

Yaaa ne güzel. Demek Tireliydi. Tanıyor muyumdur acaba? Her zaman beklerim canım bu taraflara gelirsen, tanışmış oluruz. Sen ne yapıyordun Tekirdağda?

kızlar doktor 3 gün sonra tekrar bakalım dedi.karından baktı.bakalım daha küçük olldugundan olabilirmiş...

mrb arkadaslar bugün miniğimin kalp atışlarını duyduk inşallah hiçbir sorun olmadan kucaklarız hepimiz.bu kalp ömür boyu sağlıkla atar inşallah.heyet raporu alabilsem izmirde kalacaktım ama hamileliğin 12.haftasına kadar heyet raporu verilemiyormuş. urfaya dönüyorum inşallah sorun cıkmassa mart ayında geri geliyorum izmire.

kızlar doktor 3 gün sonra tekrar bakalım dedi.karından baktı.bakalım daha küçük olldugundan olabilirmiş...

canım bak aramızda iki gün var 3 gün sonra gitti
ğinde duyarsın bence canım.birde eger geç döllenme olursa kalp atışları geç duyuluyor aklında bulunsun.belkide öyle bir durumdur.sen içini ferah tut .hersey yolundadır inşallah

Yaaa ne güzel. Demek Tireliydi. Tanıyor muyumdur acaba? Her zaman beklerim canım bu taraflara gelirsen, tanışmış oluruz. Sen ne yapıyordun Tekirdağda?

soyadları savran canım arkadasım
benım eşim asker o yuzden burdayız sehır sehır gezıyoz:bbo:

canım senınle satlarımız aynı sayılır 3 gun var aramızda ben 10 gun önce keseyı gördüğümde kalp atışınıda sordum daha başlamaz dedi 15 gun sonra geldıgınde bıle belkı duyamazsın acele etme falan demıştı o yüzden sıkma canını kişiden kişi göre değişiyo haftaya göre umarım 3 gun sonra duyarsın o pıt pıltarı :Saruboceq:

güzel dileklerın hepimiz için olsun ınş.ne guzel duymuşsun kalp atışları darısı başımıza
bende bu ay sonuna dogru gelirim artık ızmıre ailemın yanına görüşürüz izmirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…