gulun canı hemki nasıl iğrenç. ilaç boğazımda gidip gidip geliyooo ama herşey bebişim için
çocuk konusunda da tek cocukla bırakmayın arkadaslar benım eşim tek cocuk küçükken o kadar hıssetmez belkı ama büyünce ıçlerınde kalıyo kardes sevgısı eşimden bılıyorum annesi babasına bişey olsa başka kımsesı yok tamam eşleri olarak bız varız ama kan bagı başka.benım eşim memur maaslar malum ama allah nasip ederse 2.yıde dogururum
size tuhaf garip ve salakça gelicek ama ben 30 yaşıma kadar 3 çoçuk doğurmayı düşünüorum 3 yaş arayla siz ne düşünüosunuz bu konuda ?
dilek nıcole scherzingeri tanıomusun ? :)
kizlar birsey sorucam benim Dr um bana folik asit falan vermedi kullanmaya acaba ben gibi kullanmayan varmi neden bana vermemis olabilir?
bazen bu kadar küçük göğüsle nasıl emzircem diorum bişi sorcam diyelim şimdi az çok büyüyecekler daha sonra kilo verdiğimizde eski haline dönermi yoksa biraz kalırmı ben kalsın istiorumda :) sölemesi ayıp göğüs demeye bin şahit lazım :) :CüvCüv: delikafadulden
Ben senin gibi düşünmüyorum canım Allah hayırlı kardeşler versin öncellikle herkese ama
benim abim var (ben öz olduğuna inanamıyorum doğrusu ama), şahsen ben olmamasını yeğlerdim.Onun bana yararından çok zararı var. Benden uzak Allaha yakın olsun. Önceden hep biz kardeş olamayız birimizden biri hastanede karışmıştır %100 derdim. O da seni doğunca gördüm sen karışmamısındır da belki ben karışmışımdır derdi. Annem ise hemen atlar :))) olur mu hiç! birbirinize ne çok benziyorsunuz dediğinde ise ben hep aynı şeyi söylerdim : Köpek sahipleri bile yıllarca baktıkları köpeklerine bir süre sonra benzemeye başlıyorlar , bu bir kanıt olamaz :)))
Keşke tek çocuk olsaydım, ne çok isterdim... Bu kişiden kişiye değişir yani...
canım benim ilk hamileligimde goguslerim cok guzel buyumustu o kadar ki aynanın karsısına gecer seyrederdim hiç oyle gormemisim damarlı damarlıydı tas gibi :jeyyar: sonra emzirme bitince hoooop sonuverdiler
krem kullananlar varmı aramızda ben bebe yağı sürüorum duştan sonra ama dilek sen hatırlarsın özlem (delfindora) bi krem sölemişti bu arada onuda çok merak ediorum napıo acaba
kızlar sabah kahvaltıda neler yiyosunuz bana doktr herşeyi yasakladı ne yiyceğimi şaşırdım ya peynir zeytin yemekten sıkıldım bi akıl verin ya kızartmalar pastalar şerbetli tatlılar salam sucuk sosis yumurta çiğ yemekler vs.. herşey yasak ne yiycem ben
canım ne kremi soruyosun vucut için mi ?
zeytin yağı badem lavanta ve kakao yağını karıştırıp sürmeyi planlıorum ama bide özlemin tavsiye ettiği kremi alıcam :) bide çok fazla kilo almamaya dikkat edicem
valla kahvaltıda canımın çektiğne bağlı bazen çorba çekio çorba içiorum bazen tost bazen yumurta belli olmuo benim pek sınırlamam yok ilk 3 ay kendine yiyosun zaten bebişe değil 12 haftadan sonra sıkı bir beslenme cetveli hazırlıcam kendime :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?