2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyorum görüşürüz kendinize ve bebişlere iyi bakın folik asitleri için sağlıklı beslenin öptüm byyyy

Ben senin gibi düşünmüyorum canım Allah hayırlı kardeşler versin öncellikle herkese ama
benim abim var (ben öz olduğuna inanamıyorum doğrusu ama), şahsen ben olmamasını yeğlerdim.Onun bana yararından çok zararı var. Benden uzak Allaha yakın olsun. Önceden hep biz kardeş olamayız birimizden biri hastanede karışmıştır %100 derdim. O da seni doğunca gördüm sen karışmamısındır da belki ben karışmışımdır derdi. Annem ise hemen atlar :))) olur mu hiç! birbirinize ne çok benziyorsunuz dediğinde ise ben hep aynı şeyi söylerdim : Köpek sahipleri bile yıllarca baktıkları köpeklerine bir süre sonra benzemeye başlıyorlar , bu bir kanıt olamaz :)))
Keşke tek çocuk olsaydım, ne çok isterdim... Bu kişiden kişiye değişir yani...

size tuhaf garip ve salakça gelicek ama ben 30 yaşıma kadar 3 çoçuk doğurmayı düşünüorum 3 yaş arayla siz ne düşünüosunuz bu konuda ?

canım ne guzel dusunuyosun benim simdiki aklım olsa 3 yıl ara verirdim ilki tam buyumedin insan kocaman edip soyle rahata kavustugu zamanlarda ikinci bi bebek biraz tedirgin edebiliyo :) yeniden uykusuz geceler hastalıklar falan filan ama onlar için deger dogrusu

kizlar birsey sorucam benim Dr um bana folik asit falan vermedi kullanmaya acaba ben gibi kullanmayan varmi neden bana vermemis olabilir?

canım benim folik asit muhakkak kullanmak gerekiyor bebegin sinir sistemini ve omir ilik yapısının olusmasında etkili acaba niye vermedi ki doktorun bence doktoruna bi danıs ve hemen kullanmaya basla

ben seni daha çok thalia benzetmiştim ama şimdi bakınca evet biraz andırıosun :) ama thalia ya daha çok benziosun :) ben bu arada o kadına bayılıorum acaip güzel bi kadın fiiziği filan :) isteyen arkadaşalr netten fotosuna baksın ne demek istediğimi anlıcaklardır :)

canım benim ilk hamileligimde goguslerim cok guzel buyumustu o kadar ki aynanın karsısına gecer seyrederdim hiç oyle gormemisim damarlı damarlıydı tas gibi :jeyyar: sonra emzirme bitince hoooop sonuverdiler

canım sende kendı açından haklısın yanı yaşadıklarına baglı diyorsun tabı ılk önce allah hayırlı kardeşler versın ama senın durumunda olan nadir ınsan yada benım cevremde pek karşılaşmadım özür dilerim senı de uzmek ıstemzdım... ama ben 2 cocuk ve hatta ımkan olsa daha fazlasından yanayım
görüş ayrılıgı yanı senın düşüncenede saygım var haklısın sende kendı açından

kızlar sabah kahvaltıda neler yiyosunuz bana doktr herşeyi yasakladı ne yiyceğimi şaşırdım ya peynir zeytin yemekten sıkıldım bi akıl verin ya kızartmalar pastalar şerbetli tatlılar salam sucuk sosis yumurta çiğ yemekler vs.. herşey yasak ne yiycem ben

canım benim ilk hamileligimde goguslerim cok guzel buyumustu o kadar ki aynanın karsısına gecer seyrederdim hiç oyle gormemisim damarlı damarlıydı tas gibi :jeyyar: sonra emzirme bitince hoooop sonuverdiler

ben şimdiden başladım izlemye ve dokunmaya manyak gibisevinioruz işte azıcık büyüyünce :)

valla kahvaltıda canımın çektiğne bağlı bazen çorba çekio çorba içiorum bazen tost bazen yumurta belli olmuo benim pek sınırlamam yok ilk 3 ay kendine yiyosun zaten bebişe değil 12 haftadan sonra sıkı bir beslenme cetveli hazırlıcam kendime :CüvCüv:

zeytin yağı badem lavanta ve kakao yağını karıştırıp sürmeyi planlıorum ama bide özlemin tavsiye ettiği kremi alıcam :) bide çok fazla kilo almamaya dikkat edicem

canım siz catlak kreminden bahsediyosunuz sanırım :) valla benim hamileligimde hıç çatlagım olusmadı hiç kremde kullanmadım o yuzden çok sanslıydım :) bunda da olacagını sanmıyorum zaten toplamında 10 kilo almıstım dogumdan sonra 1 ay içinde de vermistm:)

ya çok sıkıcı bişey yumurta yesem yasak kızartma yapsam yasak salam sucuk sosis yesem yasak yediğim bi peynir birde çok nadir zeytin tuzlu olduğu için oda yasak normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…