2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa canım thalia nın hastasıyım ben bilmem mi :) dizilerinn hepsini izledim kasetleri de vardı bi zamanlar bende senin avatarında o zaten degil mi :)

ya çok sıkıcı bişey yumurta yesem yasak kızartma yapsam yasak salam sucuk sosis yesem yasak yediğim bi peynir birde çok nadir zeytin tuzlu olduğu için oda yasak normalde

şekerim neden bu kadar sıkı bı şekilde zorluo doktor seni başka ne yenirki zaten kahvaltıda :) anlayamadım doktorunu o zaman peynirin tussuzunu al zeytinide öle yumurtayı pişirerk ye galiba öle sevmiosun patlıcan közle maydonoz domates salatalık filan öle yada mısır gevreği al onlardan ye :)

aaaa canım thalia nın hastasıyım ben bilmem mi :) dizilerinn hepsini izledim kasetleri de vardı bi zamanlar bende senin avatarında o zaten degil mi :)
evet canım sende bizdensin :) ben ayrıca nıcole scherzingeri diorum oda esmer güzeli vucudu filan saçları bi bak netten :)

Beni mi benzettin yok kız Thaliaya'ya ? ilahi:))) Yakından uzaktan ilgim yok. Ah keşke o kadar güzel olsam... Ama az önce söylediğin amerikalı kadına biraz benzediğim söylenebilir.

canım yapılan tahlillerde tuz oranı biraz fazla çıkdı tulu ondan tuzsuz yemeye çalış yemeklerinde çok az tuz kullan vucudunda ödem olmaması için dedi karaciğerim bişeye yapışıkmış galiba tam anlamadım ileride kaşıntın çok olur dediki ben arada kaşınmaya başladım zaten ondanda tatlı yağlı kızartma türü şeyler yasak kabızlıkdan dolayı ekmek yasak çavdar ekmeği yada kepek ekmeği kahve çay yasak vs...... off çok uzun oldu dimi en sevdiğim şeyler yasak (

ya çok sıkıcı bişey yumurta yesem yasak kızartma yapsam yasak salam sucuk sosis yesem yasak yediğim bi peynir birde çok nadir zeytin tuzlu olduğu için oda yasak normalde

canım yumurta niye yasak olsun bilakis haftada 5 kez yemen lazım ama iyi kaynatılmıs seklinde kırma degil yani.......ben kahvaltı da bir yumurta haslıyorum kendime iki dilim kepekli ekmek ( lifli besin oldugu için tercih ediyorum) . . . . .peynir recel ve sut onun dısında domates ve salatalıgı pek tuketmemeye calısıorum malum hormonlular . . .zeytini unuttum bak .......uzerinden iki saat sonre 2-3 kasık pekmez içiyorum . . . . .aralarda fındık kayısı kurusu kuru uzum arada bunları atıstırıorum

Beni mi benzettin yok kız Thaliaya'ya ? ilahi:))) Yakından uzaktan ilgim yok. Ah keşke o kadar güzel olsam... Ama az önce söylediğin amerikalı kadına biraz benzediğim söylenebilir.

inan benziosun o günden beri dicem bi türlü fırsatım olmadı avatarındaki resmin bezio bence istersen emele de soralım :) sanki çirkinde kendidi bide o kadar güzel olsam diosun :jeyyar::1hug:

canım sımıt ye benım en favorı kahvaltım valla peynır sımıt domates ohh mıs gibi
kahvaltıda tatlı falan sevıyosan pekmez tereyag-ballı ekmek ye ben hiç sevmem ama

anladım canım ozaman vucudundaki tuz miktarını dengelicek şeyker yiyebilirsin mesela patates haşlamsı bol bol ye ödem olmasını engeller onun dışında netten araştıralım vucudundaki tuzu dengelicek besinler neler bide bol bol su içmen lazım hatta bizden daha fazla :) buluruz bişiler sen merak etme :)

canım karaciğerimle ilgili problem varmış ondan haftada 1kere falan yiyorum ama simit olabilir bak

VÜCUT SU TUTMUŞSA
Kuş üzümü: 100 gramı günlük C vitamini ihtiyacının tam 3 katını karşılar. Antibakteriyel ve yanmayı önleyici etkileri vardır. Zengin potasyum ve düşük tuz içeriği, dehidratasyonu olanlar için önemli bir doğal ilaçtır.
Kabak: 100 gram kabak günlük folik asit ihtiyacının 4`te birini karşılar. Yüksek orandaki potasyum sıvı-tuz dengesini sağlar.
Tahıl: İdrar yollarını açıcı, çalıştırıcı ve rahatlatıcı etkileri sayesinde dehidratasyonu rahatsızlığı bulunanların mutlaka yemeleri gerekir. Mideyi rahatlatıcı özelliği vardır.

alıntıdır

canım bak bilgileri topluyuorum san yardımcı olurum inşallah

canım dilek kendini azcık cırkın buluyo ama bence cok guzel ve tatlı resimine bakıpta soyluyorum zaten:) bence herkes kendince guzeldir :)

ben seni ilk fotonu gördüğüm andan beri benım eskı şirketımde bı arkadasım vardı ayten diye ona cok benzıyosun o da ızmırlıydı ama neresınden tam bılmıyorum hatayda oturuyodu sen tırelıydın galıba benım en yakın arkadasımda tırelıydı hiç gitmedım zimriliyım bıde

canım baktım vucuttaki tuz fazlası için bol bol su ve tuz azaltılmış yiyecekler dio istersen bide sen bak :)

bende kıymalı makarna ve mercimek çorbası ve salata yapıcam :) ben çıkıorum kızlar kendinize ve beişlerinize iii bakın allaha emanet olun bye bye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…