ben seni daha çok thalia benzetmiştim ama şimdi bakınca evet biraz andırıosun :) ama thalia ya daha çok benziosun :) ben bu arada o kadına bayılıorum acaip güzel bi kadın fiiziği filan :) isteyen arkadaşalr netten fotosuna baksın ne demek istediğimi anlıcaklardır :)
ya çok sıkıcı bişey yumurta yesem yasak kızartma yapsam yasak salam sucuk sosis yesem yasak yediğim bi peynir birde çok nadir zeytin tuzlu olduğu için oda yasak normalde
evet canım sende bizdensin :) ben ayrıca nıcole scherzingeri diorum oda esmer güzeli vucudu filan saçları bi bak netten :)aaaa canım thalia nın hastasıyım ben bilmem mi :) dizilerinn hepsini izledim kasetleri de vardı bi zamanlar bende senin avatarında o zaten degil mi :)
ben seni daha çok thalia benzetmiştim ama şimdi bakınca evet biraz andırıosun :) ama thalia ya daha çok benziosun :) ben bu arada o kadına bayılıorum acaip güzel bi kadın fiiziği filan :) isteyen arkadaşalr netten fotosuna baksın ne demek istediğimi anlıcaklardır :)
şekerim neden bu kadar sıkı bı şekilde zorluo doktor seni başka ne yenirki zaten kahvaltıda :) anlayamadım doktorunu o zaman peynirin tussuzunu al zeytinide öle yumurtayı pişirerk ye galiba öle sevmiosun patlıcan közle maydonoz domates salatalık filan öle yada mısır gevreği al onlardan ye :)
ya çok sıkıcı bişey yumurta yesem yasak kızartma yapsam yasak salam sucuk sosis yesem yasak yediğim bi peynir birde çok nadir zeytin tuzlu olduğu için oda yasak normalde
Beni mi benzettin yok kız Thaliaya'ya ? ilahi:))) Yakından uzaktan ilgim yok. Ah keşke o kadar güzel olsam... Ama az önce söylediğin amerikalı kadına biraz benzediğim söylenebilir.
canım yapılan tahlillerde tuz oranı biraz fazla çıkdı tulu ondan tuzsuz yemeye çalış yemeklerinde çok az tuz kullan vucudunda ödem olmaması için dedi karaciğerim bişeye yapışıkmış galiba tam anlamadım ileride kaşıntın çok olur dediki ben arada kaşınmaya başladım zaten ondanda tatlı yağlı kızartma türü şeyler yasak kabızlıkdan dolayı ekmek yasak çavdar ekmeği yada kepek ekmeği kahve çay yasak vs...... off çok uzun oldu dimi en sevdiğim şeyler yasak(
canım yumurta niye yasak olsun bilakis haftada 5 kez yemen lazım ama iyi kaynatılmıs seklinde kırma degil yani.......ben kahvaltı da bir yumurta haslıyorum kendime iki dilim kepekli ekmek ( lifli besin oldugu için tercih ediyorum) . . . . .peynir recel ve sut onun dısında domates ve salatalıgı pek tuketmemeye calısıorum malum hormonlular . . .zeytini unuttum bak .......uzerinden iki saat sonre 2-3 kasık pekmez içiyorum . . . . .aralarda fındık kayısı kurusu kuru uzum arada bunları atıstırıorum
evet canım sende bizdensin :) ben ayrıca nıcole scherzingeri diorum oda esmer güzeli vucudu filan saçları bi bak netten :)
Beni mi benzettin yok kız Thaliaya'ya ? ilahi:))) Yakından uzaktan ilgim yok. Ah keşke o kadar güzel olsam... Ama az önce söylediğin amerikalı kadına biraz benzediğim söylenebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?