2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

anne adayımız. .....................sat..............tahmini doğum tarihi

1- irem34............................................ .............................26 ağustos
2- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 eylül
3- burko(burcu)........................24 kasım.............................2 eylül
4- ayderim...............................24 kasım.............................2 eylül
5- shekercim............................26 kasım.............................2 eylül
6- pelin_74..............................26 kasım..............................2 eylül
7- birbelemir...........................26 kasım..............................2 eylül
8- efil06....................................26 kasım.............................2 eylül
9- delfindora............................27 kasım..............................3 eylül
10- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 eylül
11- telli....................................27 kasım...............................3 eylül
12- flower_85...........................27 kasım...............................9 eylül
13- farsena..............................28 kasım................................4 eylül
14- candy5..............................28 kasım................................4 eylül
15- aylin20...............................29 kasım...............................5 eylül
16- açeyla...............................30 kasım................................6 eylül
17- okyanus84..........................1 aralık.................................7 eylül
18- mozijiku .............................1 aralık.................................7 eylül
19- cntz_06...............................1 aralık.................................7 eylül
20- kedinihal.............................2 aralık.... ...........................8 eylül
21- bengiii(emel).......................3 aralık................................8 eylül
22- zeynepsz.............................3 aralık................................8 eylül
23- deryaa1...............................3 aralık................................9 eylül
24- serdi...................................4 aralık................................9 eylül
25- cingene00...........................5 aralık.................................9 eylül
26- yasemin-66.........................7 aralık...............................13 eylül
27-((eslem))..............................7 aralık................................13 eylül
28- fussilet................................7 aralık.................................13 eylül
29- m.reyyan.......................................... .............................13 eylül
30-emrelebisemre.....................7 aralık................................14 eylül
31- nevesta..............................8 aralık................................14 eylül
32- sevil78................................8 aralık................................14 eylül
33- madlen .............................9 aralık................................15 eylül
34- eda_naz.............................9 aralık.................................15 eylül
35- mrs_derya..........................9 aralık.................................15 eylül
36- özge_844..........................12 aralık.................................15 eylül
37- atropin_tr .........................11 aralık................................17 eylül
38- asos1980(ayşe)..................13 aralık….............................19 eylül
39- marall...............................13 aralık….............................19 eylül
40- kardelen23-.......................13 aralık................................19 eylül
41-fatoşgül..............................14 aralık................................20 eylül
42-guluncani...........................14 aralık...............................20 eylül
43-kardelen79.........................14 aralık................................20 eylül
44- ultlar ................................15 aralık................................20 eylül
45- icedream...........................15 aralık................................20 eylül
46- süm-er...........................................................................23 eylül
47- fbozkurt.............................18 aralık...............................24 eylül
48- salihas..............................18 aralık...............................24 eylül
49- mehtap gülü...................................................................24 eylül
50-sivaslı58.............................20 aralık. ..............................26 eylül
51-rapunzell_85........................20 aralık...............................26 eylül
52- _sakura_.........................22 aralık................................28 eylül
53- trackeki............................23 aralık................................29 eylül
54- sidelya81...........................23 aralık................................29 eylül
55-gamma..............................24 aralık.................................30 eylül
56- kamille.............................25 aralık...................................1 ekim

[enter][ı][/ı]eylül ayının güzel annelerinin kilo ve cinsiyet tahmin listesi [/center]

a. Adayı.....................ocak...............cins tah

1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49.................... ..kız
3-((eslem))....................48.5................. ..kız
4-ultlar.........................75................. .....kız
5-rapunzell_82.............63......................k ız
6-desire1983.................68..................... .kız
7-mozijiku....................67.................... ..erkek
8-emrelebisemre.........72.......................kız
9-bengiii......................49................... ...kız
10-flower_85..................64..................... ..kız
11-burko......................76..................... ...kız
12-asos1980.................64....................... .erkek
13-dilekakal................53....................... .kız
13-yasemin-66.............58..........................kız
14-gamma....................65..........................kız[/quote]
15-fatoşgül..............62..........................kız

Cok sukur yarın aksam doktorumuza gidebilicezz ve bende işallah bebişiminn minik kalbinin sesinii duycam...........

günaydın arkadaşlar bugün hiç iyi değilim sabah midemde ne varsa çıkardım kahvaltıdan sonra çok kötüydü kusmaya alışkın biri değilim. mahvoldum öğüre öğüre halada kötüyüm

15-fatoşgül..............62..........................kız[/QUOTE]

bu nedir? ortalama nezaman doğacaklarınımı yazdınız. benide yazın benidee benideeee hihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar günaydın herkese :)) bir haftadır giremedim biraz rahatsızdım, nasılsınız? bu arada çin takvimine göremi tahmin ediyorsunuz cinsiyeti? anlayamadım?

günaydın kıssslar 2009 eylül ün en güzel annişleri nasılsınız....ben biraz daha iyiyim 2.aya göre inş. böyle devam eder.

günaydın tatlı annişler nasılsınız_?
bu akşam kontrole gidicem, devlete gitmiştim kendim test yaptıktan sonra, ne ultrason ne bişey...
özele gidicem :dilcikar: çocuumu görürüm hem :roflol:

günaydın kıssslar 2009 eylül ün en güzel annişleri nasılsınız....ben biraz daha iyiyim 2.aya göre inş. böyle devam eder.

GÜnaydın cnm. Kaç haftalık oldun sen?

günaydın tatlı annişler nasılsınız_?
bu akşam kontrole gidicem, devlete gitmiştim kendim test yaptıktan sonra, ne ultrason ne bişey...
özele gidicem :dilcikar: çocuumu görürüm hem :roflol:

Günaydın şeker. Güzel haberlerle gel inşallah

soyadları savran canım arkadasım
benım eşim asker o yuzden burdayız sehır sehır gezıyoz:bbo:

Evet canım soyismi Savran olan birilerini tanıyorum belki onlardandır.
Zor olmalı şehir şehir gezmek, her gittiğin yerde yeniden bir hayat kurup,
çevrene alışmaya çalışmak... Allah kolaylık versin canım.

Dilekcim nasılsın?

Pek iyi olduğum söylenemez canım yaa, sen nasılsın ?
İç bulantılarım eskisi kadar yoğun olmasada devam ediyor.
Çıkarmadığım gece yok artık, her gece balkonda titreye titreye
çıkarıyorum.senağlama
Bugünler biran önce geçsin artık yaaaa((
Senin bulantı durumların nasıl gidio?

Benimde devam ediyor cnm bulantılarım. Ama ben gece rahatım Allaha şükür. Sabah başlıyor işte. Yatıncaya kadar. Geçicek inşallah cnm bugünlerde. Doya doya yemek yemeyi özledim valla cokacimcoook

daha 6+1'im ve bulantılarım falan başlamadı..
böyle devam eder diye umuyorum ama acayip korkuyorum...
Allah yardımcımız olsun valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…