kızlar akşamları bendede çok oluyo karnım batlıycak derecede şişiyor sanki dersin 4 aylık sabah fıs diye iniyo şaştım kaldım....
daha 6+1'im ve bulantılarım falan başlamadı..
böyle devam eder diye umuyorum ama acayip korkuyorum...
Allah yardımcımız olsun valla..
Günaydın cnm. Herkes içinden geçeni söylüyor tahmin ediyoruz yani
Umarım hiç başlamamaz canım. Ama başlaması için şu an biraz erken.
Çok berbat bir durum , Allah hepimize yardım etsin inşallah.
hımm, anladım cnm tşk. hisler yani :)) bende 55 kiloyum çin tavk. göre kız çıkıyo ama ben erkek hissediyorum :dance:
Evet canım yaa umarım en kısa sürede geçer. Dün gece bir arkadaşla konuştuk, o da çok berbat geçirmiş bu dönemi. İlk dört ayında 15 kilo vermiş ama bebeği ona rağmen çok sağlıklı bir şekilde ve 4 kilo doğmuş:))) Çok fazla endişelenmeyelim yani...
korktuğum cevap da buydu :roflol: :roflol:
aman olsun napalım, biz de çektirdik annelere değil mi ama :roflol:
ayyy o takvime sinir oldum zatenklava:
21 yaşta sadece ocak ayında kalırsan erkek, diğer 11 ay kız ve başka hiçbir yaşta böyle bi durum yok ve ben ocakta kaldım :roflol: :roflol:
ama bi çok yakınıma baktığımda tutmayanların sayısı çok fazlaydı :teytey:
sağlıkla gelsinler de...
kızlar hoşgeldiniz
fussilet senle bebişlerimiz aynı hehe
bu mide bulantıları beni öldürücek hiç belli olmuo ne zaman gelicek geçtiğimiz hafta hiç bişi yoktu şimdi yine başladı ya acaba yediğim şeylerden mi ? şimdi çok kötü midem bulanıo çıkardım çıkarıcam napıım kızlar ?
mide bulantıları başlayan canlarım
geçmiş olsun, geçer en kısa zmanada inşallah, geçmezsse bile azmasın inşallah
ben pek baş edemiyorum
artık krakerdende bıktım, sabahları tost iyi geliyor şimdilik
dilekakal canım sen 10, haftana girceksin, bulantıların varmıydı?
vardıysa geçti mi, hani ümit olsun banada diye :):)
bu mide bulantıları beni öldürücek hiç belli olmuo ne zaman gelicek geçtiğimiz hafta hiç bişi yoktu şimdi yine başladı ya acaba yediğim şeylerden mi ? şimdi çok kötü midem bulanıo çıkardım çıkarıcam napıım kızlar ?
çok geç çıkardım bile nerdeyse 10.haftaya geldim hala daha devam edio ne zaman biticek bu kabus ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?