2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar akşamları bendede çok oluyo karnım batlıycak derecede şişiyor sanki dersin 4 aylık sabah fıs diye iniyo şaştım kaldım....

evet tatlım o bende de oluyo akşam hıı tamam hamileyim karnım çıktı diyom sabah fıssss
kaydirigubbakcemile3

daha 6+1'im ve bulantılarım falan başlamadı..
böyle devam eder diye umuyorum ama acayip korkuyorum...
Allah yardımcımız olsun valla..

Umarım hiç başlamamaz canım. Ama başlaması için şu an biraz erken.
Çok berbat bir durum , Allah hepimize yardım etsin inşallah.

Umarım hiç başlamamaz canım. Ama başlaması için şu an biraz erken.
Çok berbat bir durum , Allah hepimize yardım etsin inşallah.

korktuğum cevap da buydu :roflol: :roflol:
aman olsun napalım, biz de çektirdik annelere değil mi ama :roflol:

hımm, anladım cnm tşk. hisler yani :)) bende 55 kiloyum çin tavk. göre kız çıkıyo ama ben erkek hissediyorum :dance:

ayyy o takvime sinir oldum zaten klava:
21 yaşta sadece ocak ayında kalırsan erkek, diğer 11 ay kız ve başka hiçbir yaşta böyle bi durum yok ve ben ocakta kaldım :roflol: :roflol:
ama bi çok yakınıma baktığımda tutmayanların sayısı çok fazlaydı :teytey:
sağlıkla gelsinler de...

Evet bende bundan korkuyordum zaten. Bebişlerimiz iyi olsunda

mide bulantıları başlayan canlarım
geçmiş olsun, geçer en kısa zmanada inşallah, geçmezsse bile azmasın inşallah

ben pek baş edemiyorum
artık krakerdende bıktım, sabahları tost iyi geliyor şimdilik

dilekakal canım sen 10, haftana girceksin, bulantıların varmıydı?
vardıysa geçti mi, hani ümit olsun banada diye :):)

evt cnm onu baz almak saçmalaık etrafımda kimsenin tutmuyor birde % 90 diyorlar.:dilcikar:

bu mide bulantıları beni öldürücek hiç belli olmuo ne zaman gelicek geçtiğimiz hafta hiç bişi yoktu şimdi yine başladı ya acaba yediğim şeylerden mi ? şimdi çok kötü midem bulanıo çıkardım çıkarıcam napıım kızlar ?

derin derin nefes al camı açıp al mümkünse biraz rahatlarsın inş. cnm kıyamam ben sana

Canım ben 10. haftamı yarın doldurup, 11. haftanın içerisine gireceğim.
Bulantılarım olmaz mı hiç? Beni benden ediyorlar resmen.Benim 6.haftadan sonra başladı bulantılarım 8 haftadan sonra iyice fazlalaştı ve son 1,5 haftadır artık çıkarmalarda başladı.
12. hafta dolduktan sonra bitmesini ümit ediyorum. :Saruboceq:

Yinede sen bilirsin ama ben olsam çıkarırdım. Çıkarmayınca midem rahatlamıyor çünkü....

benimde 5, haftada hafif hafif başladı, gittikçe arttı
çıkarmalar yoktu geçen haftadan beridir çıkarıyorum, zar zor
inşallah 12, haftamız dolunca mide bulantılarımızda biter

cnm muhtemelen yediklerindendir, elma yemek rahatlatıyo mideyi dene istersen çok kişiden duydum, banada ii geliyor :)) bulansa bi dert bulanmasa bi dert benimde bulantılarım çok şiddetli değil ama bugün daha bir hafif :)) bişimi oldu acaba niye azaldı diye düşünmeye başladım :1no2: çok kendimi dinliyorum çok bi rahat bırakamadım vücudumu sürekli mercek altında:roflol:

valla ya mercimek kadarlar dünya etraflarında dönmeye bile başladı bile :) doğsun ıssırıcam göstercem ben ona bana yaptıklarını :)

ayrıca tuhaftır geçen hafta mide bulantılarım azaldığında kendi kendime acaba bişi mi oldu dedim hatta doktora bile sordum doktorum olur böle şeyler dedi geçer tekrar gelir demişti demekki çok istemişim geriye geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…