2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar arkadaşlar dolma getirmişler öğle yemeğine. Bir canım çekti hemen eşimi aradım akşama dolma al diye. Artık o gece de pişse yerim herhalde. İlk defa canım bişeyi bu kadar çekti. Aş mı eriyorum ne :)

ayyy seçenek olsa seçim yapmak kolay da işte... pfffff...
alacağın olsun kardelen, canım çekti :roflol:
bu mevsimde yiyemem de şimdi dolma biberini falan :roflol:

Aaaa sana vermedilermi cnm? Karşındamı yediler yoksaklava:

gerçekten vermediler mi sana benim canım çekmesede arkadaşlar beni besliyorlar sağolsunlar eğer vermedilerse ayıp :dilcikar:

kızlar ben tam 5 haftalıkken doktora gittim hamile olduğumu öğrendim.
devlet hastanesine gitmiştim sadece kan testi yapıldı ultrason falan yok ben de hiiiç hoşlanmadım.. bugün 6+1'im, özele gidicem ve düşünüyorum da, onlar da kan testi yapmazlar değil mii kafamçokkarıştı

kardelen hakkaten bi dene bile tattırmadılarsa yuhh terbiyesizleeer deseydin canım onlara ayıp ayıp klava:

canım özele gidersen mutlaka ultrasonla bakarlar.ama 4-5 gün daha beklesen gittiğinde kalp atışlarınıda duyardın.gerci belki bu gittiğindede duyarsın inşallah.haberlerini ver bize

canım özele gidersen mutlaka ultrasonla bakarlar.ama 4-5 gün daha beklesen gittiğinde kalp atışlarınıda duyardın.gerci belki bu gittiğindede duyarsın inşallah.haberlerini ver bize

inşallah canım, kalp atışlarını duyarsam anca inanırım herhalde anne olacağıma :roflol:
kız haberleri vermez miyim, bağıra bağıra hem de :roflol: :teytey: :teytey:

selam kızlar nasılsınız çok fazla giremiyorum bu aralar ama aklım hep sizlerle umarım bi sorun yoktur.ya ben işlerim yüzünden hiç ilgilenemiyorum kendimle ne doğru dürüst yemek yiyebiliyorum ne göbişime bişey sürüyorum yazdıklarınızı okuyunca üzüldüm biraz.ben sizin yaptıklarınızın hiçbirini yapmıyorum.doktorada gidemiyorum bağkurumda sorun çıktı.bu işsizliktede özele gidemem çok borcum var.iyice canım sıkıldı

efil06 Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bir durum ne desem boş ama yinede kendini ve bebeğini ihmal etme

efilcim böyle bi durumda çok zor belki ama, bebeğini düşünerek güç almaya çalış..
belki her ay kontrolüne gidemezsin ama dualarınla sağlıklı ve tatlı yavrucunu alırsın kucağına a.s.
sen dua et ve onunla konuş bol bol, senin için en rahatlatıcı şeyler olacaktır bunlar a.s.

Sakura--- mrh bende bursa dan doğumumuzda aynı güne geliyo inş.hangi dokt.gidiyosun sen

sizde benim gibi yazdan derin dondurucuya atsaydınız şimdi güzel güzel pişirirdiniz :) ben eçn yaptım çünkü :) neyse artık şurda yaza az kaldı yapıp yapıp yeriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…