sen ne zaman gidiceksin cnm doktora?
Kızlar arkadaşlar dolma getirmişler öğle yemeğine. Bir canım çekti hemen eşimi aradım akşama dolma al diye. Artık o gece de pişse yerim herhalde. İlk defa canım bişeyi bu kadar çekti. Aş mı eriyorum ne :)
Kızlar arkadaşlar dolma getirmişler öğle yemeğine. Bir canım çekti hemen eşimi aradım akşama dolma al diye. Artık o gece de pişse yerim herhalde. İlk defa canım bişeyi bu kadar çekti. Aş mı eriyorum ne :)
kızlar ben tam 5 haftalıkken doktora gittim hamile olduğumu öğrendim.
devlet hastanesine gitmiştim sadece kan testi yapıldı ultrason falan yok ben de hiiiç hoşlanmadım.. bugün 6+1'im, özele gidicem ve düşünüyorum da, onlar da kan testi yapmazlar değil mii kafamçokkarıştı
kardelen hakkaten bi dene bile tattırmadılarsa yuhh terbiyesizleeer deseydin canım onlara ayıp ayıpklava:
canım özele gidersen mutlaka ultrasonla bakarlar.ama 4-5 gün daha beklesen gittiğinde kalp atışlarınıda duyardın.gerci belki bu gittiğindede duyarsın inşallah.haberlerini ver bize
efil06 Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bir durum ne desem boş ama yinede kendini ve bebeğini ihmal etme
bu durumdan kurtulmam lazım bebeğimle ilgilenmek istiyorum saol canım
Sakura--- mrh bende bursa dan doğumumuzda aynı güne geliyo inş.hangi dokt.gidiyosun sen
ayyy seçenek olsa seçim yapmak kolay da işte... pfffff...
alacağın olsun kardelen, canım çekti :roflol:
bu mevsimde yiyemem de şimdi dolma biberini falan :roflol:
aKLIMA DA GELDİ YAZDIKTAN SONRA HEPİMİZİN CANI ÇEKEBİLİR DİYE :)
bana güç veriyosunuz sizleri çok seviyorum iyiki burası var çok teşekkür edrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?