2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kısaca "kaşındım" diyebilirsin pushingcim :roflol:

aynen öle KAŞINDIM ama olsun şimdi o sağlıklı diye rahatım en azından :) arkadaşlar benden tavsiye niye midem bulanmıo die tabiri caizse kaşınmayın :)

ama hafif hafif bnm bulantım sürekli var.alıştım galiba bulantıyla yaşamaya...Rabbim in birkolaylığı bence bu alışmak şükür ler olsun.ya alışamasaydık ilk günkü gibi çekicez ne kötü olurdu

kızlar bendede acayip gaz sancısı oluyo.gece baya şiş oluyo göbüşüm.mide bulantım yok ama kokuya hassasiyet başladı.

Hafif bulantıyı atlatmakta , ona alışmakta kolay tabi.... Benim yaşadığım bu şiddetli bulantıya alışabilmek mümkün değil ama...

Hafif bulantıyı atlatmakta , ona alışmakta kolay tabi.... Benim yaşadığım bu şiddetli bulantıya alışabilmek mümkün değil ama...

ah cnm bnm ben şimdi için öyle dedim 6 . haftayla 8.hafta arası bende berbattım hele sabahları içim çıkıyodu sanki
:ecrin_bebek:

merhabalar sevgili anneler
Benim bu gün sol kasığımda bir sancı var önemsemeli miyim sizce? Yoksa rahim genişlediğinden filan mı olur?

kızlar bende yemek yedim ama tabi ne kadar yedim sayılırsa canım hiç bişi istemio zar zor bi kase çorba yedim ben yine anneme gidicem galiba

ben çok açım yaaa cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
ama ne yesem karar veremiyorum :uhm:
çok seçenek var sanki, ben de var ya :roflol:

yemek seçiminde ben de çok zorlanıyorum....pek seçici oldum yaaa ben hiç büle değildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…