2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sizde benim gibi yazdan derin dondurucuya atsaydınız şimdi güzel güzel pişirirdiniz :) ben eçn yaptım çünkü :) neyse artık şurda yaza az kaldı yapıp yapıp yeriz :)

ya bende buzluktan çıkarıp yiom ama bi yerde okumuştum.sağlıklı değil diye bakteri olabilir konsv.vs diye ama Allah a emanet artıkşakkıdı

ben birazdan çıkıcağım umarım akşama yorgun olmam da girerim akşamları ya uzanıyorum ya da ufak tefek işlerimi hallediyorum bugün zor geçiyor zaten akşama daha da erken yatmayı planlıyorum

ya bende buzluktan çıkarıp yiom ama bi yerde okumuştum.sağlıklı değil diye bakteri olabilir konsv.vs diye ama Allah a emanet artıkşakkıdı
şimdiki hormonlu haliyle yemektense böle idare edicez zaten derindondururcuya çok fazla bişi atmamıştım zaten şimdide doğum için hazırlık yapmayı planlıorum bilmiorum size ters gelebilir ama ben doğuma 1 ay kala yada 15 20 gün kala börekleri içli köfteleri sarmaları buzluğa koyucamki beni ve bebişi ziyarete gelenlere rahat hazırlıyım :) şimdiden bunu düşünüorum annemle doğurdumda sarması kaldı delikafadulden

sevgılı arkadaslar aslında bende bır eylul annesı adayıydım.sızı okuyodum hep.yazıcaktım ama kalp atısını gormeyı beklemek ıstedım.cunku daha once 1 dusuk yaptıgım ve lekelenmelerım oldugu ıcın bıraz rısklı bı durum vardı ortada.hep sızı okuyup yakında bende yazarım dıyodum.ama sanırım olmıcak.cunku 6+4 te vajınal ultrasonda gebelık kesesı gozuktu.ama ıcınde kalp atısı bebek ve yolk sac yoktu. son bır umut 1 hafta daha bekleyelım dedık ama doktorumunda benımde pek umudum yok...yanı kızlar ınsallah guzel haberler yazarım ama yazamasamda yınede takıp edıcem sızı.Allah hepınıze hayırlı dogumlar kısmat etsın. dualarınızı esırgemeyın olmazmı?

canım inşallah güzel haberlerini duyarız burda sende bizimle birlikte beişini kucağına alırsın inşallah dualarıhafata mız seninle üzülme hakkında hayırlısı olsun canım belki kalp atışlarını 1 hafata sonra duyarsın ümidini kaybetme hakkında herşeyin hayırlısı canım allah yar ve yardımcın olsun :1hug:

canım ya neolur umudunu kesme bak seniin geç döllenme olmuştu sanırım belki haftaya duyarsın kalp atısını.allahım hayırlısıyla duyurmayı nasip eder inşallah.

slm kızlar nasılsınız bugün akşama ne pişirceğimi bulamıyorum sizin aklınızda ne var ne yok bana fikir verin hadi hep beraber pişirelim :içelim:

bende şimdi ne pişirsem diye düşünüodum karnıyarık dedim ama mevsimin patlıcanı güzel değil daha doğrusu mevsimi değil sonra patates yemeği yapmaya karar verdim kıymalı salata bide pilav ama şimdi yapmam lazım çünkü akşam mide bulantım azıo neden bilmiorum :) yemek pişirecek arkadaşlar
pırasa-çorba -havuçsalatası
ıspanak-yoğurtlumakarna -çorba
bezelye-pilav -salata
etsote-pilav-çorba-salata
içliköfte-çorba-salata
mercimekyemeği-salata -makarna
nohut-pilav-salata
ethaşlama -pilav-salata
fırındaizmirpatetesliköfte-pilav-salata
pizza-çay:) (başım sıkıştğında yaptığım yemek)
köftepatateskızartması-yoğurtluçorba-bolyeşilliklisalata:)daha aklıma gelirse yazarım:)

bende 1 hafta önce öğrendim bebişimi ilk bebeğim daha eylülün son haftasınada doğumum çok karışık bir duygu umarım allah herkeze hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder inşallah

bende 1 hafta önce öğrendim bebişimi ilk bebeğim daha eylülün son haftasınada doğumum çok karışık bir duygu umarım allah herkeze hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder inşallah

hoşgeldin canım aramıza :) adet tarihin ne zaman ? alllah tamamına erdirsin sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin :)

Ahh cnm keşke yapabilsem ve yiyebilsem bütün bunları. İnş. şu bulantılar geçsinde hiç mutfaktan çıkmıcam vallacokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Ahh cnm keşke yapabilsem ve yiyebilsem bütün bunları. İnş. şu bulantılar geçsinde hiç mutfaktan çıkmıcam vallacokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Bugün şu ana kadar yaşadığım bulantılı günlerin en yoğununu geçiriyorum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Bugün bulantım öylesine şiddetliki hiçbirşey yiyemedim desem yalan değil.
Ölüp ölüp diriliyorum. Berbatım hala....

Sen çok ağır geçiriyosun cnm ya Keşke doktora sorabilsen belki bi ilaç falan verirdi

Sen çok ağır geçiriyosun cnm ya Keşke doktora sorabilsen belki bi ilaç falan verirdi

Ne bileyim canım yaaa ilaçtan da çok korkuyorum ya zarar verirse diye...
Herhalde aranızda en ağır geçiren benim zaten... Bünyemi hiç toplayamıyorum bugün.
Yarında böyle olursa arayıp doktorla konuşucam ona göre bişeyler söylesin de alayım
artık hap mı olur serum mu olur.. Yoksa dayanılacak gibi birşey değil busenağlama

bencede güzelim ya bi doktora gitsen belki bi önlem alır belki vücudunun su dengesini ayarlamak için serum falan takarlar.inşallah tez zamanda gecer.

Canım bencede kendini bu kadar kasma. Doktor bana demişti eğer çok kötü olursan sıkma kendini gel hemen serum bağlarız sana diye. Sende bi ara canım doktorunu sor lütfen. Kendinden geçtin yasık sana :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…