2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Seni çok iyi anlıyorum canım. Bazen bende öyle oluyorum özellikle çıkardıktan sonra moralim çok bozuluyor ve ağlamaya başlıyorum. Bu zor günlerde geçecek canım yaaa,
sıkma canını. Bak haftasonuna çok az kaldı dinlenicez. Yiyebilirsen eğer biraz çikolata falan ye. Mutluluk hormonunu arttırır derler yaa belki kendini daha ii hissettirir.

Ayy hiç hoş değil gerçekten. İmkanın varsa kapının önüne çık biraz hava al gel bence cnm.

Canım sen pek memnun değilsin galiba çalıştığın yerden. Ama olur böyle şeyler iş hayatında bazen gözlerini ve kulaklarını kapatmak gerekir ama elinde olmadanda morali bozulur insanın.
Bence sen şu geçiş dönemini orda atlatmaya bak. Ne kadar zamandır orda çalışıyorsun ?
Hamileliğini orda geçirdikten sonra işe başladığında yeni bir iş arar , ayrılırsın .

benimde tam karnım değil böyle sol kasım ayada böyle tatlı tatlı kaşınıyor sanırım genişlediğinden mi

Evet cnm. Onlar hep normalmiş. Benimde karnıma birşeyler batıyor gibiydi. Doktor rahim genişlediği için dedi.

ama böyle hiç hamileymişim gibi gelmiyor yaa delikafadulden

Yakında kaşır senin minik kuzu merak etme sırnaşık şey

sağol tatlım ya içimden böyle ağlamak geliyo

yeni 1 sene oldu canım ya. ama çok stresli garip bir patronumuz var sürekli sigara içilen bir ortam bir odada 5-6 kişi sigara içiyor havasıda kötü geliyor bana

nevestabircan canım gerçekten zor çalışırken hamilelik sabah kalkmak bir dert çalışmak bir dert haftaya benimde derslerim başlıcak 60 kişiye nasıl ders anlatacam bilmiyorum ama sıkıntı yapmayacağım olduğu kadar
bu arada hapşırırken sakın kendinizi sıkmayın ben çok sessiz hapşururdum eskiden ana tehlikeliymiş sesli hapşırın

yeni 1 sene oldu canım ya. ama çok stresli garip bir patronumuz var sürekli sigara içilen bir ortam bir odada 5-6 kişi sigara içiyor havasıda kötü geliyor bana

Canım senin hamile olduğunu bilmiyorlar mı? Neden içiyorlar ki senin yanında sigara?
Benim kendi dept. müdürüm de çok garip bir adam bazen fazlasıyla sinirli. Geçen burda temizlikçi bayan bayıldı. Hemen koştuk tabi . Bunu aradım yardım göndersin diye. Ne dedi biliyor musun ? "Böyle şeylerde hep beni buluyor yaaaa, gebersin" dedi. Hiç birşey demeden kapattım telefonu. O gün canım çok sıkıldı, çünkü orda yatan bir can ve bu aralar çok ta hassasız. O günden beri hiç ne yanına uğradım, ne de muhatap oldum iş dışında. Ona bende çok gıcığım ama bakalım ne olacak? Ama kendi kendimi stres edemiycem onun yüzünden...

yasak artık kapalı ortamlarda içmek nefret ediyorum sigaradan bide sen hamilesin çok zor bir durum hiç anlayış göstermiyorlar mı hamilenin yanında içmeleim diye ne insanlar var ya klava:

bende stres yapmamalıyım haklısın içimden çalışmak gelmiyor ya. camı açtım biraz duman çıksın diye

yasak artık kapalı ortamlarda içmek nefret ediyorum sigaradan bide sen hamilesin çok zor bir durum hiç anlayış göstermiyorlar mı hamilenin yanında içmeleim diye ne insanlar var ya klava:

yok içiyorlar aslında yasak ama o zaman bellirli bir süre vermesi lazımmış sigara için. ama hayatta vermez takıntılı bir dakikanın bile hesabını yapar

canım bence hamilşe olduğunu ve sigaradan rahatsız olduğunu içmemelerini söylemelisin.. sigaranın minik yavruna çok zararı var.. daşarda içsinler... kişiliksiz insanlar ne olcak.... buna engel olman gerekiyor tavrını koy derim... baktın gene yapıyorlar patrona söyle baktın gene olmuyo muhattap olma Allaha havale et.... cezalarını bulurlar elbet.....

dilekcim sence bebişimin boyu nasıl dün yani 8+6 günlükken 22.2 mm çıktı ne dersin senin kaçtı o günlerde hatırlıyormusun... doktor resmini verdi kafasını kollarını bacaklarını gördük minicik yavrumun maşallah deyin teyzeleri......

yok içiyorlar aslında yasak ama o zaman bellirli bir süre vermesi lazımmış sigara için. ama hayatta vermez takıntılı bir dakikanın bile hesabını yapar

Bu nasıl bir patrondur yaaa :uhm: Siz mesai saatleri içerisinde hiç çay molası falanda mı vermiyorsunuz? Arkadaşlarının yaptığıda büyük ayıp yani...Ne düşüncesiz insanlar var yaaa. :mymeka:

şikayet edilecek bi merci falan bişey olmalı mutlaka yaa ....
olmaz ki böyle öküzlük, çok çok çok özür dilerim ama !
müthiş kızıyorum şöylelerine yaaa resmen insanlık dışı hareketlerde bulunuyorlar !

Evet canım ya sigara içilirmi hiç hamilenin yanında? Ne kadar kaba insanlarmış onlar. Benim patronumun odası bir uçta benimki bir uçta. Adam çok tedirgin oluyor bana duman gelirse diye. Sürekli kapımı kapattırıyor Allah razı olsun. Sende bir konuş canım bence. Yazık bebişine ya

Maşallah minik kuzuya maşallahhhhhhhh Bende dün gördüm kolunu bacağını oynatıyordu :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…