2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iii geceler kızlar ya 2 gundur hıç keyfım yok gıremıyorum paso yatıyorum.
bışey sorcam sıze 1 saat önce falan cok garıp bışey yasadım ne ydı tam bılmıyorum ama çok korktum sankı karnımdan bışeymı koptu saplandımı içinde bişeymi hareket etti bılmıyorum gülebılırsınız ama ınanın cok garıptı bı anlık ve şiddetliydi hemen çamasırıma baktım bışey yok tu ama cok korktum bılmıyorum ne olabılır sizce bugun çok akıntım oldu bide renksızdı ama
evdede kımse yok çok korktum valla bu kız manyakmı demeyın:çok üzgünüm:

Ani bir hareket yapmışsan ondan kaynaklı rahim kasların gerilmiştir. Endişelenme. Sanırım şuan ağrın falan yoktur.

Ani bir hareket yapmışsan ondan kaynaklı rahim kasların gerilmiştir. Endişelenme. Sanırım şuan ağrın falan yoktur.

yok canım koltukta yatıyodum tv ızlıyodum agrım falan da yok bılmıyyorum çok garipti
cvp için çook teşekürler

Canımmmm çoooooooooooooook sevindim senin için. :teytey: Gözünaydın. Kol , bacak hareketlerini görmek nasılda heyecanlandırmıştır di mi seni.... Darısı daha göremeyenelerin başına artık. Gördün mü bak ben sana demiştim boşu boşuna aklımıza kötü şeyler getirmeyelim diye. Sana bunları diyorum ama ne olursa olsun bazen bende endişeleniyorum çünkü bu bir annelik içgüdüsü elimizde değil ki...:CüvCüv:.Bunlar gerçekten bizim için çok güzel bilgiler. Bu bilgilerle çoğu kişiyi rahatlattın. Teşekkürler. a.s.Doktorunda ne kadar iyiymiş, ne sorduysan cevaplamış. Ben bu açıdan çok talihsiz olduğum için senağlama
Neyse canım Allah mutluluğunu hiç bozmasın. :Saruboceq:6 Marttaki ikili testlerinde de yüzünü güldürsün inşallah.kaydirigubbakcemile5

Mozijiku kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Kızlar az önce doktordan geldim. Minik zuzumu gördüm tekrar içim rahat şimdi. Herşey yolundaymış. Normalde bugün 9+2 olması lazım 9+4 çıktı. Kalp atışları gayet normalmiş. Kolunu bacağını oynatıyordu minik zuzummm. Yalnız benim tansiyonum 13 e 9 çıktı. Çok stres yapmışım doktorum biraz kızdı açıkçası.Bebeğine zarar vericeksin dedi. Sen ne yaparsan yap ne düşünürsen düşün elinden hiçbirşey gelmez. Sen sadece sabırla bebeğinin büyümesini bekliceksin dedi. Yani kızlar lütfen sizde rahat olun, benim gibi tansiyonunuzu yükseltmeyin.
Kafamıza takılan birkaç soruyu sordum. Akıntım 1 gün oluyor 1 gün olmuyor. Önemli değil her bünye farklı dedi. Bazısında hiçolmaz. Migren ve gastritim var. Migren için hiçbirşey yapamayız ilaç içemezsin bekliceksin geçmesini dedi. Gastrit içinse Rennie Duo içebilirsin dedi. Hiçbir zararı yokmuş. Zencefili sordum içebilirmiyim diye. İçme dedi bana. Mümkün olduğunca dayanmaya çalış mide bulantılarına dedi. Buarada 1 kiloya yakın kilo vermişim. Sorun değil 3-4 kilo verenler var üzülme bebeğine zarar gelmez dedi. Ayrıca hiçbirşey yiyemediğimden bahsettim. İlk 3 ay yiyebildiğini ye, seni zorlamıcam. 3 aydan sonra asıl başlıcaksın beslenmeye dedi. Ayrıca istediğim kadar maden suyu içebilirmişim. Mideni rahatlatır zaten hergün istediğin kadar içebilirsin dedi
Ve benden rica etti kendimi çok fazla dinlememem için. Kendini tedirgin etme dedi. Belin ağrıyabilir, kasığın ağrır ağrımaz, bulantın birden kesilir. Bunlara kafanı takma dedi.Çünkü bebeğim benden daha fazla etkileniyormuş.
Bir dahaki randevum 6 martta. İkili tarama testi yapılacak o gün.
Amma çok yazdım dimi. Şimdilik aklımda kalanlar bunlar.
Lütfen sizde stres yapmayın kızlar. Bol bol dua etmekten başka çaremiz yok. Bebişlerimiz Allaha emanet...

CANIM ÇOK SEVİNDİM AY NE KADAR MUTLU OLDUN KİMBİLİR HAREKLERİNİ GÖRÜNCE ALLAH BİZEDE NAİP EDER İNŞALLAH. AY TEKRAR ÇOK SEVİNDİM ÇOK MUTLU OLDUM. TARAMA TESTİNDE İYİ ÇIKAR MERAK ETME SEN.

HERKESE GÜNAYDINLAR NASILSINIZ KIZLAR?

günaydın kızlar herkeze selam dün yoktum ben lekem geldi gene doktora gittim Rabbime hamd olsun bebeğim iyiyiymiş çok korktum dün istirahatteydim bugün işe başladım dün 8+6 dı boyu 22.2 mm nasıl iyimi sizce kızlar ne dersiniz.....

canım benim çok sevindim bebeğinin iyi olduğuna. Iyi dinlenmişsindir. çalışmak zor oluyor ya. Meleğin büyümüş maşallah

sağol nevestacım şimdilik iyiyim inşallah birdaha korku yaşamayız...amin Rabbim kimseye yaşatmasın...

amin canım benim.korkma içini ferah tut olurmu. diyene bak diceksin bende hep korkuyorum aklım hep bebişimde ama iyi düşünelim iyi olsun olur mu?

canım reşekküredrim ceap için bende stesden ölcem ya birincisinde hiçbirşeygörmeden düştü bundada aksi birşey olcak diye korkuyorum ama allahın izniyle görürürm inşaah.benimde 5+3 de gitdim üstden görünmedi aldan bakınca görebildi aslında bu yüzden biraz endieliyim neyse az aldı bakacaz.

canım benimde 6+5 ken duyuldu kalp atışı.. bazen daha geçte duyulabiliyo döllenme gününe bağlı o yüzden endişe etme.. birde doktorun ultrason cihazına bağlı.... yüreğini ferah tut

günaydın güzel anneler
Mozijiku senin adına çok sevindim stres yapma rahat ol
sabah bulantım oluyor artık çubuk kraker ve naneli sakız iyi geliyor şimdilik demek zencefili tavsiye etmedi doktor napalım bizde klasik yöntemlere devam ederiz...CADIARZU

sanada günaydın tatlım benimde sabah kalktığımda çok bulantım oluyor iş yerine yürüyorum 20 dk. sonra kahvaltı yapıyorum gevrek yedim iyi geldi tavsiye ederim

merhaba arkadaşlar
ben nisan annelerindenim
samimiyetimle söylüyorum içinizi rahattutun ilk haftalarda görülmemeleri çok normal
bende o günlerde telaş ediyordum ama çok şükürbebeğim 7 aylık oldu.
ilk haftalarda neden görünmüyor diyor insan daha sonra niye hala karnım büyümedi daha sonra niye hareket etmiyor. herşey vakti geldiğinde oluyor. telaş ederek sadece bebeğinize ve kendinize zarar verirsiniz. şimdi bebeğim gece boyu durmadan içimde dönüyor hatta uyutmuyor bu günleride göreceğinize eminim. Hamileliğin tadını çıkarın stresi bırakın bence. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı ve sağlıkla onları büyütmeyi nasip etsin.

canım çok sağol. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. cümlemizinkinide. bizde 7 aylık olabilecekmiyiz vakit geçmiyor heyecanlanıyorum aklım hep onda sen nasıl geçirdin günleri

Kızlar günaydın , kendi kendime nazarım mı değdi hafif hafif bulantım başladı henüz öğürmedim ama midem bir tuhaf . Bir bardak süt içtim bir de kreker yiyebildim vitaminimi alamdım of of birde yarın dr. gidicem strese girdim yine uykusuz kaldım , bu gece de öyle geçer .

canım bende senin gibiydim ama 6. haftada başlıyor maalesef çok şiddetli olmasada hamile olduğunu hissettiriyor stres yapma ilk aylarda besin almasanda problem değil 3. aydan sonra güzel beslenmek daha önemli stres bebeğine daha çok zarar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…