sanada günaydın tatlım benimde sabah kalktığımda çok bulantım oluyor iş yerine yürüyorum 20 dk. sonra kahvaltı yapıyorum gevrek yedim iyi geldi tavsiye ederim
Belki bu konu konuşuldu ama gün içerisinde yoğun takip edemiyorum , sizler ne kullanıyorsunuz vitamin mi folik asit mi ?
pushing canım avatarımı beğenmene sevindimm.. senın avatarında az konuşulup beğenilmedi... iyi akşamlar kızlar.. dizimi izliyordum bitince girdim hemenn.. majiziku senın adına çok sevindim... darısı bize artık...
mozijikucum çok sevindim tatlım insan çok mutlu oluo ya şimdi kolu bacağı da mı oluşmuş yadelikafadulden ne tatlı maşaaallahdoktorun çok ilgiliymiş nereye gidiosun canım
iyi geceler güzel anneler, ben de yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım, en son 6+5 iken gitmiştim yarın 9+1 olacağım; ama benim anlamadığım bir şey var hani bazı arkadaşlar diyorlar ya şu kadar haftalık olmam gerekirdi doktor şu kadar dedi ... benim doktorum hi. öyle bir yorum yapmıyor bir de ölçüm de yapmıyor, hem de tansiyonumu da ölçmüyor... kızlar acana bu doktor beni baştan mı savuyor yoksa normal mi bunlar anlamadım, yani nerden anlıyor mesela hangi haftada olduğuna bana sat tarihine göre hesap yapıyor... aklım karıştı ...((
Canımmmm çoooooooooooooook sevindim senin için. :teytey: Gözünaydın. Kol , bacak hareketlerini görmek nasılda heyecanlandırmıştır di mi seni....Darısı daha göremeyenelerin başına artık. Gördün mü bak ben sana demiştim boşu boşuna aklımıza kötü şeyler getirmeyelim diye. Sana bunları diyorum ama ne olursa olsun bazen bende endişeleniyorum çünkü bu bir annelik içgüdüsü elimizde değil ki...:CüvCüv:.Bunlar gerçekten bizim için çok güzel bilgiler. Bu bilgilerle çoğu kişiyi rahatlattın. Teşekkürler. a.s.Doktorunda ne kadar iyiymiş, ne sorduysan cevaplamış. Ben bu açıdan çok talihsiz olduğum için senağlama
Neyse canım Allah mutluluğunu hiç bozmasın. :Saruboceq:6 Marttaki ikili testlerinde de yüzünü güldürsün inşallah.kaydirigubbakcemile5
Mozijiku kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Kızlar az önce doktordan geldim. Minik zuzumu gördüm tekrar içim rahat şimdi. Herşey yolundaymış. Normalde bugün 9+2 olması lazım 9+4 çıktı. Kalp atışları gayet normalmiş. Kolunu bacağını oynatıyordu minik zuzummm. Yalnız benim tansiyonum 13 e 9 çıktı. Çok stres yapmışım doktorum biraz kızdı açıkçası.Bebeğine zarar vericeksin dedi. Sen ne yaparsan yap ne düşünürsen düşün elinden hiçbirşey gelmez. Sen sadece sabırla bebeğinin büyümesini bekliceksin dedi. Yani kızlar lütfen sizde rahat olun, benim gibi tansiyonunuzu yükseltmeyin.
Kafamıza takılan birkaç soruyu sordum. Akıntım 1 gün oluyor 1 gün olmuyor. Önemli değil her bünye farklı dedi. Bazısında hiçolmaz. Migren ve gastritim var. Migren için hiçbirşey yapamayız ilaç içemezsin bekliceksin geçmesini dedi. Gastrit içinse Rennie Duo içebilirsin dedi. Hiçbir zararı yokmuş. Zencefili sordum içebilirmiyim diye. İçme dedi bana. Mümkün olduğunca dayanmaya çalış mide bulantılarına dedi. Buarada 1 kiloya yakın kilo vermişim. Sorun değil 3-4 kilo verenler var üzülme bebeğine zarar gelmez dedi. Ayrıca hiçbirşey yiyemediğimden bahsettim. İlk 3 ay yiyebildiğini ye, seni zorlamıcam. 3 aydan sonra asıl başlıcaksın beslenmeye dedi. Ayrıca istediğim kadar maden suyu içebilirmişim. Mideni rahatlatır zaten hergün istediğin kadar içebilirsin dedi
Ve benden rica etti kendimi çok fazla dinlememem için. Kendini tedirgin etme dedi. Belin ağrıyabilir, kasığın ağrır ağrımaz, bulantın birden kesilir. Bunlara kafanı takma dedi.Çünkü bebeğim benden daha fazla etkileniyormuş.
Bir dahaki randevum 6 martta. İkili tarama testi yapılacak o gün.
Amma çok yazdım dimi. Şimdilik aklımda kalanlar bunlar.
Lütfen sizde stres yapmayın kızlar. Bol bol dua etmekten başka çaremiz yok. Bebişlerimiz Allaha emanet...
CANIM ÇOK SEVİNDİM AY NE KADAR MUTLU OLDUN KİMBİLİR HAREKLERİNİ GÖRÜNCE ALLAH BİZEDE NAİP EDER İNŞALLAH. AY TEKRAR ÇOK SEVİNDİM ÇOK MUTLU OLDUM. TARAMA TESTİNDE İYİ ÇIKAR MERAK ETME SEN.
HERKESE GÜNAYDINLAR NASILSINIZ KIZLAR?
günaydın güzel anneler
Mozijiku senin adına çok sevindimstres yapma rahat ol
sabah bulantım oluyor artık çubuk kraker ve naneli sakız iyi geliyor şimdilik demek zencefili tavsiye etmedi doktor napalım bizde klasik yöntemlere devam ederiz...CADIARZU
Gammacım teşekkür ederim ben de stres yapmak istemiyorum ama , dr. gitmeden önce 2/3 gün huzursuz oluyorum aklıma neler neler geliyor bir bilsen :)) En iyi korku filmlerine taş çıkartır he he :)
Ben hamilelik öncesi 3 ay folik asit kullandım , 5. haftada öğrendim dr. megadyn diye bir multivitamin verdi bana içerisinde folik asitte var . Ama folik asit kullanıp kullanmadığımı hiç sormadı , tuhaf yarın sorayım ben ona .
Gammacım teşekkür ederim ben de stres yapmak istemiyorum ama , dr. gitmeden önce 2/3 gün huzursuz oluyorum aklıma neler neler geliyor bir bilsen :)) En iyi korku filmlerine taş çıkartır he he :)
Kızlar günaydın,
Ben 2 gün önce folik asit kullanmayı bıraktım. Dün 11.haftaya girdim.
Sizce hata mı yapıyorum devam etsem mi ? Yoksa artık çok ta önemi yok mu?
Bu konuda bir bilginiz var mı?
Kızlar günaydın,
Ben 2 gün önce folik asit kullanmayı bıraktım. Dün 11.haftaya girdim.
Sizce hata mı yapıyorum devam etsem mi ? Yoksa artık çok ta önemi yok mu?
Bu konuda bir bilginiz var mı?
kızlar bu gün canım çok sıkılıyor hiç çalışmak istemiyorum. midem böyle bir hoş. arada ağrım oluyor birazcık ama. uykum var çalışasım yok hemde hiç ama izinde alamam ağlamak istiyorum. halimde yok sanırım üşüttüm habşur hapşur kaç gündür mahvoldum.
evet cnm bende hep uyumak, ve tembellik yapmak istiyorum. Ama maalesef bende çalışıyorum :1no2:
günaydın kızlaaarr :teytey:
sabah midem bi garip kalktım yaa, ama bi bulanmadı gitti :roflol:
bariz bulansın istiyorum böyle hamile olduğumu hissedeyim :roflol:
kaşınıyo muyum ne :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?