2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gammacım teşekkür ederim ben de stres yapmak istemiyorum ama , dr. gitmeden önce 2/3 gün huzursuz oluyorum aklıma neler neler geliyor bir bilsen :)) En iyi korku filmlerine taş çıkartır he he :)

folik asit kullanıyorum diğer vitaminlere henüz başlamadık bugün 9 haftalık oldum....

Günaydın fıstıklar. Nabersiniz?

Saol cnm teşekkür ederim.

mozijikucum çok sevindim tatlım insan çok mutlu oluo ya şimdi kolu bacağı da mı oluşmuş yadelikafadulden ne tatlı maşaaallah doktorun çok ilgiliymiş nereye gidiosun canım

Evet cnm ya mucize gibi birşey. Minicik ve kolu bacağı var delikafadulden

Cnm sen doktoruna hatırlat bunu. Mutlaka tansiyonuna baksın. Ayrıca bebeğide ölçmesi gerekiyor ultrasondan. Baktın yapmıyor bunları, o zaman hemen değiştir o doktoru derim sana.

Saol cnmmmmm :sm_cool: Darısı hepinizin başına inşallah. Doktorum çok iyi gerçekten. Bütün sorularımı yanıtladı. Beni rahatlattı. Birazcık kızdı ama haklı adam yani.

Saol cnm bnm . Merak etmeyin hepiniz görceksiniz yakında minikleri. Elini kolunu sallıcak size. Allahım sen bebeklerimizi koru :Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın cnm. Tşk ederim :CüvCüv:

Ben hamilelik öncesi 3 ay folik asit kullandım , 5. haftada öğrendim dr. megadyn diye bir multivitamin verdi bana içerisinde folik asitte var . Ama folik asit kullanıp kullanmadığımı hiç sormadı , tuhaf yarın sorayım ben ona .

Gammacım teşekkür ederim ben de stres yapmak istemiyorum ama , dr. gitmeden önce 2/3 gün huzursuz oluyorum aklıma neler neler geliyor bir bilsen :)) En iyi korku filmlerine taş çıkartır he he :)

canım ya sende benim gibisin. bende öyle kuruyorum kendi kendime seni anlayabiliyorum ama iyi düşün lütfen iyi olsun canım

Kızlar günaydın,
Ben 2 gün önce folik asit kullanmayı bıraktım. Dün 11.haftaya girdim.
Sizce hata mı yapıyorum devam etsem mi ? Yoksa artık çok ta önemi yok mu?
Bu konuda bir bilginiz var mı?

Kıss benim gibimi olmak istiyosun. Bak ben stres yaptımda noldu. Tansiyon fırladı. Yapma güzelim sakin ol. Bebeğine zarar veriyosun farkında olmadan.

Kızlar günaydın,

dilek günaydın canım. Nasılsın bebişin nasıl?
doktor ilk 3 ay demişti bence bir hafta daha içebilirsin.
ama şuda var nette okudum 8. haftadan sonra bir işe yaramaz diyor istersen sende bak hafta hafta gebelik yazan herhengi bi siteden gebelik org.'ta var mesela oku ordan
çünkü folik asit bebeğin Allah korusun sakat olmaması için organlarının iyi gelişmesi içinmiş ama 8. haftaya kadar hemen hemen organları geliştiği için orda bir işe yaramaz artık diyor

Kızlar günaydın,

Tatlım günaydın. Dün folik asitide sordum. Ne zamana kadar içicem dedim doktora. 14. haftaya kadar devam ediceksin dedi. Sende içmeye devam et istersen canım sen bilirsin.

kızlar bu gün canım çok sıkılıyor hiç çalışmak istemiyorum. midem böyle bir hoş. arada ağrım oluyor birazcık ama. uykum var çalışasım yok hemde hiç ama izinde alamam ağlamak istiyorum. halimde yok sanırım üşüttüm habşur hapşur kaç gündür mahvoldum.

evet cnm bende hep uyumak, ve tembellik yapmak istiyorum. Ama maalesef bende çalışıyorum :1no2:

günaydın kızlaaarr :teytey:
sabah midem bi garip kalktım yaa, ama bi bulanmadı gitti :roflol:
biraz bulansın istiyorum böyle hamile olduğumu hissedeyim :roflol:
kaşınıyo muyum ne :roflol: :roflol: :roflol:

evet cnm bende hep uyumak, ve tembellik yapmak istiyorum. Ama maalesef bende çalışıyorum :1no2:

ama bu gün başka ne biliyim üff ya çok sıkılıyorum bide bizim burası hep yoğun stresli sevmediğin insanlar var ama muhattap olmak zorunda olduğum kendini bişey sanan müdür azrlayıp duran herşeyi patrona yetiştiren

günaydın kızlaaarr :teytey:
sabah midem bi garip kalktım yaa, ama bi bulanmadı gitti :roflol:
bariz bulansın istiyorum böyle hamile olduğumu hissedeyim :roflol:
kaşınıyo muyum ne :roflol: :roflol: :roflol:

Günaydın cnm. Evet bencede sen çok kaşınmaya başlamışsın sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…