evet ya Allah'tan nete karışamıyorlar ama grafiker olunca netsiz olmaz yani netsiz olcak olsa emin ol oda yasak olurdu. mesela şuan odada 12 pc var sadece 5 tanesinde net var aslında sınırsız paket kullanılıyo yani anla artık. çok komik ya. daha yasaklar var mesela diyelimki rahatsızsın işe gelmedin ama doktorada gitmedin yada rapor almadın iki günlük yömiye olarak kesiliyo 2 gün gelmemiş gibi paran kesiliyor. bir iş yanlış basılınca mesela işi yapandan maaşından direk kesiliyor çok stresli çokta sıkıcı.
Kızlar günaydın,
Ben 2 gün önce folik asit kullanmayı bıraktım. Dün 11.haftaya girdim.
Sizce hata mı yapıyorum devam etsem mi ? Yoksa artık çok ta önemi yok mu?
Bu konuda bir bilginiz var mı?
Maşallah minik kuzuya maşallahhhhhhhhBende dün gördüm kolunu bacağını oynatıyordu :ecrin_bebek:
Günaydın kızlarr. Gerçi size öğlen olmuş gece uyuyamadığım için çok geç kalktım. Bügün itibariyle 10 gün yine raporluyum. Sanırım 3 ve 4 üncü ayları evde tamamlayacağım. Sersem gibi bişey oldun yaaa. Çalışan arkadaşlara allah kolaylık versin çok zor. Ben 2. gebeliğimde düşük tehliken olduğu halde çalışıyordum. Çok zor..
maşallah canım; inşallah sağlıkla büyür ve kollarına kavuşur. Ben de yarım saate kadar gideceğim 9+1 oldum; sence görür müyüm hareket filan... heyecan bastı valla... bir de doktoru fırçalayayım... neden bebeşimi şimdiye kadar ölçmemiş anlamadım; yoksa gelişimi mi düşük de ölçülemiyor anlamadım... hem tansiyonum neden ölçülmüyor onu da soracam.. uff yaa bir ona bir buna gitmekten yoruldum kime güvenecem ben şimdi(((
görürsün canım. Ben dün 9+2 idim. Sağlıklı haberlerini bekliyoruz merakla. Yaz gelince
tamam canım; hayırlı haberlerle gelirim inşallah... ya Allahın hikmetine bak fasülye kadar şey her bir organı gelişiyor... ateist olsaydım her halde bu mucizenin karşısında müslüman olurdum..
ben çıkıyorum, bana dua edin tabi ben de size...:)) Mozicim karnın azcık çıktı mı; ben üst düğmeyi vuramıyorum artık:))
HAydi Allaha emanet olun, geç kalacam :))
internet kısıtlaması aslında bizim şirkette de var. Ama tabi hak vermekte lazım kimisi işlerini yapamıyor internette gezmekten. Ama mola veya telefonla konuşma konusunda falan hiç sorun yaşamayız mesela isteyen kendinin müsait olduğunu düşünüyorsa istediği sıklıkta molayada çıkabilir. şirket telefonundan istediği kişiyide arayabilir.
Tabi bu durum yalnızca idari kadro için geçerli , işçiler bunları yapamıyor.
Ayrıca çok saçma mesela regl döneminde rahatsızlanıyoruz ve izin almak zorunda kalıyoruz. Bunun için doktora gitmeye gerek yok elbette. Verdikleri paradan kesmeleri ise ne saçma. Sizin yıllık izniniz yok mu bari ondan kessinler. Bu kadar katlanıyorsun ama maaş durumu iyi mi bari?
ben çıkıyorum, bana dua edin tabi ben de size...:)) Mozicim karnın azcık çıktı mı; ben üst düğmeyi vuramıyorum artık:))
HAydi Allaha emanet olun, geç kalacam :))
kızlar ben hamiş pantolonu giyiyorum çok rahat bence sizde hemen 1 tane alın çok rahat oluyor...
iyi fena değil yaini ama şuan piyasa kötü allah'tan maaşları günü gününde alırız tam
İyi bari o açıdan sorunun yok. Zaten maaşını da alamasan işin çekilecek gibi değil.
iyi bari o açıdan sorunun yok. Zaten maaşını da alamasan işin çekilecek gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?