kıs dilek bana hiç pas vermiyosun bugün. Bak alındım hamileyim sırnaşık şeysırnaşık şey
Olur mu kız :))) O da ne demek ? Daha sabah senin için ne kadar mutlu olduğumu yazmadım mı? :1hug:
Hemen hatrını sorayım da gönlünü alayım bari sırnaşık şey
Nasılsınız canım bugün? Keyifler yolunda di mi?
hamilelikte dayanamayacağım tek şey migrenim olacak sanırım kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
çok kötü ağrıyor yaa :çok üzgünüm:
evet bende alıcam artık 2 tane alsam farklı farklı yeter bana
Canım bir tavsiye yazmıştım migren için okudunmu sen onu?
hamilelikte dayanamayacağım tek şey migrenim olacak sanırım kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
çok kötü ağrıyor yaa :çok üzgünüm:
:1hug: İyiyiz cnm Allaha şükür. Herşeye rağmen moralimizi dik tutmaya çalışıyoruz. Sen nasılsın bakalım? Bulantın ne alemde?
kızlar isim düşünen varmı ben şimdiden internetten araştırıyorum hem kız hemde erkek isimleri....
evet canım aklımda zatenhatta kolonya beni mahvediyor demiştim delikafadulden
eve gider gitmez yapıcam ama kokuya katlanmaya çalışırım ama ağrıya çok zor...
canım çok sağol. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. cümlemizinkinide. bizde 7 aylık olabilecekmiyiz vakit geçmiyor heyecanlanıyorum aklım hep onda sen nasıl geçirdin günleri
kıyamam canım ya eminim çok kötüdür Allah dayanma gücü ve sabrı versin
hamile pantolonu almayın kızlar kotlarınızn içine penye diktirin bel olarak, üstüne uzun bişey giyerek ayarlayabilirsiniz..
ya da model bile olabilir, kotun düğmeleri açık, içinde penye tayt giymiş gibi olur mesela yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?