2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kıs dilek bana hiç pas vermiyosun bugün. Bak alındım hamileyim sırnaşık şeysırnaşık şey

Olur mu kız :))) O da ne demek ? Daha sabah senin için ne kadar mutlu olduğumu yazmadım mı? :1hug:
Hemen hatrını sorayım da gönlünü alayım bari sırnaşık şey
Nasılsınız canım bugün? Keyifler yolunda di mi?

nevestacım benim aldığımın beli lastikli ve karın kısmını penyeden yapmışlar çok rahat bişey şuanda giyebilirim 6-7 aylıkkende. kumaş likralı olduğu için esnek.... umarım sende istediğin gibi bişey bulursun yanlız alırken sıkı pazarlık yapın hamiş pantolonu diye fazla fiyat söylüyorlar bana 50 dediler pazarlıkla 35 aldım. gerçi koçiş vardı o yaptı pazarlığı ben pek becerememde....

Koton'da çok güzel hamile elbiseleri tavsiye ederim. Geçenlerde bir tanesine bayıldım.
Ama almak için çok erken diye alamadım.

hamilelikte dayanamayacağım tek şey migrenim olacak sanırım kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
çok kötü ağrıyor yaa :çok üzgünüm:

:1hug: İyiyiz cnm Allaha şükür. Herşeye rağmen moralimizi dik tutmaya çalışıyoruz. Sen nasılsın bakalım? Bulantın ne alemde?

yaza denk gelceği için son aylar bende elbise tercih ederim diye düşünüyorum

hamile pantolonu almayın kızlar kotlarınızn içine penye diktirin bel olarak, üstüne uzun bişey giyerek ayarlayabilirsiniz..
ya da model bile olabilir, kotun düğmeleri açık, içinde penye tayt giymiş gibi olur mesela yerimseniben

kızlar isim düşünen varmı ben şimdiden internetten araştırıyorum hem kız hemde erkek isimleri....

Canım bir tavsiye yazmıştım migren için okudunmu sen onu?

evet canım aklımda zaten hatta kolonya beni mahvediyor demiştim delikafadulden
eve gider gitmez yapıcam ama kokuya katlanmaya çalışırım ama ağrıya çok zor...

:1hug: İyiyiz cnm Allaha şükür. Herşeye rağmen moralimizi dik tutmaya çalışıyoruz. Sen nasılsın bakalım? Bulantın ne alemde?

Ben sabahtan daha iyiydim de şimdi yine bulantım biraz şiddetlendi. Hani artık tamamen geçti ya da devam ediyor hala diye birşey söyleyemiyorum çünkü ne zaman başlayıp ne zaman azalacağı hiç belli bile olmuyor.

kızlar isim düşünen varmı ben şimdiden internetten araştırıyorum hem kız hemde erkek isimleri....

iki kızım olursa berra ve erva ya da rana (bunda kararsızım araştırmam lazım)
iki oğlum olursa buğra ve kayra derdim hep ama buğranın anlamı hoş değil... kayra da banelleşti (o zaman lisedeydim :roflol: )
şimdi oğluş için sadece eymen hayalim.. bakalım...

canım çok sağol. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. cümlemizinkinide. bizde 7 aylık olabilecekmiyiz vakit geçmiyor heyecanlanıyorum aklım hep onda sen nasıl geçirdin günleri

inanki hiç anlamadım desem yeridir. çalışıyorum günler birbirini kovalıyor resmen.
internette bulduğum bir kaç doktorun sitesi var her hafta mutlaka bebeğim bu hafta neyapıyor diye bakıyordum. yanlız haftada 1 kez değil. en az üç kez aynı sayfayı okuduğum oluyordu. Çok şükür rahat ve güzel geçirdim 7 ayı bakalım kalan 2 ay nasıl geçecek.
:içelim: keyfinize bakın ve tadını çıkarmaya çalışın bence. naz yapabileceğiniz kişilere naz yapmayı ihmal etmeyin. siz yapmayınca çünkü kimse sen hamilesin seni biraz şımartayım demiyor. :teytey:

kıyamam canım ya eminim çok kötüdür Allah dayanma gücü ve sabrı versin

sağol canım Allah razı olsun :1hug:
öncesinde sadece reglimden 1 gün önce akşama doğru ağrırdı uyurdum geçerdi ama şimdi çok daha beter olmaya başladı..hem çok sık tutuyor hem de ağır...

evet ama maalesef bacaklarda genişliyor bol kota olur ama dar kesimlere mümkün değil kilo almadım ama bacaklarım kalınlaştı ilk aylar dediğin olabilir bide hamileyken arkadaşlar dedi daralıyormuşsun ben elbise istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…