çok sğl kızlar allah hepimizin bebişlerini korusun inş.
kızlar mrh ben şimdi dokt.geldim şimdi 6-7 haftalıkım ama göbişten baktı bebişimin kesesini küçük nokta kadar gözüktü dokt.kan testi yaptırdı tekrar 2424 çıktı değerim sonra aşağıdan tekrar baktık biraz dahanetti ama çok küçük yani normalinden küçükmüş c.tesi tekrar gidicem yine gelişmeyoksa kürtaj yapcaklarmış çok kötüyüm ya gözlerim şişti ağlarken dua edin bana bebişim beni bırakmasın aranızda böyle olan varmı sonradan gelişen offff
merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelikler ben doktora 6+2 günlükken gittim bebişim 5mm miş geçen biri yazmıştı hatırlamıyorum 6 buçuk haftalıkken 21mm yazmış şaşırdım acaba benimki küçük onunkimi büyük
canım maşallah bebişine gayet iyi o arkadaş yanlış yazmış bence ben 6+5 ken 8mm di bebeğim üzme boşyere kendini canım gayet güzel
bu arada herkeze merhabalar nasılsınız güzel annişler bakılm[/QUOTE
sağol tatlım ne olsun gün sayıyoz,kendimi asker gibi hissediyorum artık heee:1ninca:
ist lu arkadaşlar hava bugün ne kadar güzel dimi içimde bi coşku var bütün camları açtım kendimi çok mutlu hissediorum yorgunluk morgunluk yok sanki havalar çok mu etkilio ne psikolojimizi... diğer illerde havalar nasıl bakalımm???
kızlar mrh ben şimdi dokt.geldim şimdi 6-7 haftalıkım ama göbişten baktı bebişimin kesesini küçük nokta kadar gözüktü dokt.kan testi yaptırdı tekrar 2424 çıktı değerim sonra aşağıdan tekrar baktık biraz dahanetti ama çok küçük yani normalinden küçükmüş c.tesi tekrar gidicem yine gelişmeyoksa kürtaj yapcaklarmış çok kötüyüm ya gözlerim şişti ağlarken dua edin bana bebişim beni bırakmasın aranızda böyle olan varmı sonradan gelişen offff
canım benım hiç kendını bence uzme bence bende 5 haftalıkekn keseyı görmüştüm doktor iii gözüktü gözükmeyede bılırdı dedi benımde nokta kdardı senın sat benden daha sonra dr dediği 6 haftada falan zaten galıba kese bellı olurmuş bende tam net bılmıyorum ama dr dediği.senınkı geç döllenme falan olabılır.sana bır örnek verıyım canım bız agrıdakı ıken bır arkadasa 6 aylıkken hamışken cocukta gelışım bozuklugu var hamılelık sonlanmalı dediler(tabi istege baglı istersen o rıskle dogurursun) 6 ay aklı nerdeydı dr un. Neyse hem apar topar ankaraya gataya gıttıler şimdı 1.5 yaşında kızı var.gayet saglıklı ......eger bu dr yıne aynı şeyi sölerse 3 gun sonra başka doktora daha git hemen pes etme canım.dualarımız senınle:saruboceq::saruboceq:
canım benım hiç kendını bence uzme bence bende 5 haftalıkekn keseyı görmüştüm doktor iii gözüktü gözükmeyede bılırdı dedi benımde nokta kdardı senın sat benden daha sonra dr dediği 6 haftada falan zaten galıba kese bellı olurmuş bende tam net bılmıyorum ama dr dediği.senınkı geç döllenme falan olabılır.sana bır örnek verıyım canım bız agrıdakı ıken bır arkadasa 6 aylıkken hamışken cocukta gelışım bozuklugu var hamılelık sonlanmalı dediler(tabi istege baglı istersen o rıskle dogurursun) 6 ay aklı nerdeydı dr un. neyse hem apar topar ankaraya gataya gıttıler şimdı 1.5 yaşında kızı var.gayet saglıklı ......eger bu dr yıne aynı şeyi sölerse 3 gun sonra başka doktora daha git hemen pes etme canım.dualarımız senınle:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar oturmaktan heralde bacaklarım çok ağrıyor
kızlar oturmaktan heralde bacaklarım çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?