2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok sğl kızlar allah hepimizin bebişlerini korusun inş.

amin canım sen şimdi bol bol istirahat et sana moral verecek kişilerle görüş kafanı dahıt rahat ol rahatla.... bebeğinle konuş yaramazlık yapmamasını söyle ona... güzel güzel büyüsün.. biz elimizden geleni yapalım olmazsa zaten olmaz... herşey nasip... güzel anniş...a.s.

cesnar merak ettim son adet tarihinin ilk gününü yazabilirmisin canım

canım üzülme lütfen gelişir inş sen stres yapma stres çok etkilio.. dualarımız seninle.. inşş bebeni sağ salim kucağına alırsın...

arkadaşlar bebek sahibi olan arkadaşlarımdan biliyorum doktorlar bazen insanı gereksiz strese sokuyor üzüyor bir kaç arkadaşa bebeğin böbreği büyük, karaciğeri büyük tarzında şeyler söylediler amniotik sıvı testi yapmak falan istediler ve bebekler gayet sağlıklı doğdu evet biz doktoralar kadar bilmiyoruz elbette ama sonuçta ultrasondan bakıyorlar bir makina ve hata payı var doktoralarımız güvenelim ama söyledikleri herçeyi de % 100 doğru kabul edip kendimizi üzmeyelim

canım maşallah bebişine gayet iyi o arkadaş yanlış yazmış bence ben 6+5 ken 8mm di bebeğim üzme boşyere kendini canım gayet güzel

bu arada herkeze merhabalar nasılsınız güzel annişler bakılm

doğru söylüyosun gammacığım hem zaten bebeğimize doktor öyle şeyler dese bile napabilirizki dua etmekten başka umarım hiçbirimiz olumsuz birşey duymayız amin.

ist lu arkadaşlar hava bugün ne kadar güzel dimi içimde bi coşku var bütün camları açtım kendimi çok mutlu hissediorum yorgunluk morgunluk yok sanki havalar çok mu etkilio ne psikolojimizi... diğer illerde havalar nasıl bakalımm???

manisa da aynı cnm ama ben çalıştığım için sefasını süremiyom:jeyyar:

canım benım hiç kendını bence uzme bence bende 5 haftalıkekn keseyı görmüştüm doktor iii gözüktü gözükmeyede bılırdı dedi benımde nokta kdardı senın sat benden daha sonra dr dediği 6 haftada falan zaten galıba kese bellı olurmuş bende tam net bılmıyorum ama dr dediği.senınkı geç döllenme falan olabılır.sana bır örnek verıyım canım bız agrıdakı ıken bır arkadasa 6 aylıkken hamışken cocukta gelışım bozuklugu var hamılelık sonlanmalı dediler(tabi istege baglı istersen o rıskle dogurursun) 6 ay aklı nerdeydı dr un. neyse hem apar topar ankaraya gataya gıttıler şimdı 1.5 yaşında kızı var.gayet saglıklı ......eger bu dr yıne aynı şeyi sölerse 3 gun sonra başka doktora daha git hemen pes etme canım.dualarımız senınle:Saruboceq::Saruboceq:

bende sana katılıyorum canım

evet benzer bi hadiseyi ablamda yaşadı otistik olucak dediler ablam 9 ay ağladı bir kısı var maaşallah 3 yaşında şuan benden akıllı yanii.kapalı kutu Rabbim bilir.güzel düşünelim güzel olur inş.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…