flower günaydın sanada canım
kız annenin güzelliğini alırmış derler
bende aynadan bakınıyorum güzelleşiyormuyum yoksa çirkinleşiyormuyum diye
ona göre tahmin etcek kız yada erkek diye :)))))))
senin kızın mı olcak nee[/QUO
vallahi canım ben çirkinleştiğimi hissediyorum ama eşime sorduğuma galiba moralim bozulmasın diye hayır çok güzelleştin diyo şakacı işte:))
GÜNAYDIN EYLÜL AYININ EN GÜZEL EN TATLI ANNE ADAYLARI VE BEBİŞLERİ NASILSINIZ BAKALIM BUGÜN:))
benim cildim bebek gibiydi ama çok sivilceler çıkdı gözlerime inanamadım halada inanamıyorum güzelim cilt gitti birde kuruluk çok oldu cildde kız hissediyodum belirtilerdee onu gösteriyo ama hiçde belli olmuyo belirtilere inanmamak lazım ama insan dayanamıyo işte
GÜNAYDIN EYLÜL AYININ EN GÜZEL EN TATLI ANNE ADAYLARI VE BEBİŞLERİ NASILSINIZ BAKALIM BUGÜN:))
benim cildim bebek gibiydi ama çok sivilceler çıkdı gözlerime inanamadım halada inanamıyorum güzelim cilt gitti birde kuruluk çok oldu cildde kız hissediyodum belirtilerdee onu gösteriyo ama hiçde belli olmuyo belirtilere inanmamak lazım ama insan dayanamıyo işte
dış ses: sağlıklı olsun yeter
iç ses: cinsiyeti ne acaba_?
:roflol: :roflol:
değil midelikafadulden
dış ses: sağlıklı olsun yeter
iç ses: cinsiyeti ne acaba_?
:roflol: :roflol:
değil midelikafadulden
ya svilce bende de var kız mı demek bu ...yok ya Allah bilir ne olucağını...vatana millete ailesine hayırlı evlat versin Allah ım inş.
selam güzel anneler Allahıma şükürler olsunkalp atışını duydum bebişimin herşey normal dedi 12. haftada gideceğim ikili test için çok güzel bir duyguymuş
hakkaten hee beni de sivilceler basıyor, bu -kız/erkek değil de- gebelikten dolayı olabilir mi ki_?
bi de her zaman makinayla 10 dk da aldığım bacaklarımı geçen akşam ağlaya ağlaya aldım, çok canım yandı_?
bi alakası olabilir mi yoksa o an yorgunluktan falan mı olmuştur sizce_*
gamma çoks evindim hayırlısı olsun darısı bizim başımıza....
selam güzel anneler Allahıma şükürler olsunkalp atışını duydum bebişimin herşey normal dedi 12. haftada gideceğim ikili test için çok güzel bir duyguymuş
kız sen cem yılmaz gibisin bugün neden ki.....a.s.a.s.a.s.
iç ses dış ses olayı çok süper , hatta geçen eşim cinsiyetine baktırmayalım sürpriz olsun dedi , uçuyordum az kalsın ona doğru :)) Dr. geçen ' siz yeni nesil anneler ne tuhafsınız izin verilse dr.dan çıkmayacaksınız ne kadar çok gelmek istiyorsunuz ' dedi .Vallah ielimde olsa her gün gidip görmek isterim sağlıkla büyüyor mu diye :)
bi de her zaman makinayla 10 dk da aldığım bacaklarımı geçen akşam ağlaya ağlaya aldım, çok canım yandı_?
bi alakası olabilir mi yoksa o an yorgunluktan falan mı olmuştur sizce_*[/B]
Benim bırak bacağımı , kaşımı bıyığımı alırken bile canım yanıyor :tomato: Bir de göğüsler acayip sızlıyor benim , özel bir önelm alan var mı sütyen konusunda ???
canım bende hiç bi belirti olmadığı için gaz dışında pantolon haricinde hiç bi değişiklik yapmadım:)))
bu arada kızlar hiç abartısız özellikle akşamları 6 aylık birinin karnı nasılsa benimde aynı öle şişiyor ve beni çok rahatsız ediyor bu gaz sabah kalktığımda bile çok olmasada azcık oluyor şişlik normalmi bu bi tek benmi böleyim yoksa herkezdemi oluyor
canım sen kalp atışını görmedinmi kaç haftalıkdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?