2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dış ses: sağlıklı olsun yeter
iç ses: cinsiyeti ne acaba_?
:roflol: :roflol:
değil midelikafadulden

ya svilce bende de var kız mı demek bu ...yok ya Allah bilir ne olucağını...vatana millete ailesine hayırlı evlat versin Allah ım inş.

selam güzel anneler Allahıma şükürler olsun kalp atışını duydum bebişimin herşey normal dedi 12. haftada gideceğim ikili test için çok güzel bir duyguymuş

iç ses dış ses olayı çok süper , hatta geçen eşim cinsiyetine baktırmayalım sürpriz olsun dedi , uçuyordum az kalsın ona doğru :)) Dr. geçen ' siz yeni nesil anneler ne tuhafsınız izin verilse dr.dan çıkmayacaksınız ne kadar çok gelmek istiyorsunuz ' dedi .Vallah ielimde olsa her gün gidip görmek isterim sağlıkla büyüyor mu diye :)

ya svilce bende de var kız mı demek bu ...yok ya Allah bilir ne olucağını...vatana millete ailesine hayırlı evlat versin Allah ım inş.

hakkaten hee beni de sivilceler basıyor, bu -kız/erkek değil de- gebelikten dolayı olabilir mi ki_?

bi de her zaman makinayla 10 dk da aldığım bacaklarımı geçen akşam ağlaya ağlaya aldım, çok canım yandı_?
bi alakası olabilir mi yoksa o an yorgunluktan falan mı olmuştur sizce_*

canım ya seninki kesin kızz dermişim:)))

şaka bi yanada sivilcelenmeler tabiki regli olamadığımızdan ve hormonlarımız değişiyo ondan olabilir canım
ama ten hassaslığıda bence normal olabilir ama nedeni için bişey diyemiycem bu arada kızlar takvim yapsanıza yapmayanlar var nekadarlık olduğunuzu göremiyoz:))

bi de her zaman makinayla 10 dk da aldığım bacaklarımı geçen akşam ağlaya ağlaya aldım, çok canım yandı_?
bi alakası olabilir mi yoksa o an yorgunluktan falan mı olmuştur sizce_*[/B][/QUOTE]

Benim bırak bacağımı , kaşımı bıyığımı alırken bile canım yanıyor :tomato: Bir de göğüsler acayip sızlıyor benim , özel bir önelm alan var mı sütyen konusunda ???

selam güzel anneler Allahıma şükürler olsun kalp atışını duydum bebişimin herşey normal dedi 12. haftada gideceğim ikili test için çok güzel bir duyguymuş

ayyy 15 gün sonra benim de kontrol var 9 haftalıkken :teytey:
ben de duyucam inşallah yaa :Saruboceq:

kız sen cem yılmaz gibisin bugün neden ki.....a.s.a.s.a.s.

halam meme kanseri için ameliyat oldu canım az önce annem aradı
doktoru ameliyatın çok iyi olduğunu ve yayılma olmadığını söylemiş o kadar mutluyum ki :sm_cool:
Allahımın izniyle daha da iyi olacak, yayılmamış olması için dua ediyorduk ve şimdi süperim :sm_cool:

çok sinirliyim ben de benimki diyor ki insanın elindeymiş sinirini kontrol etmek !
bi ciyakladım daha da ağzıı açamıyor garibim :roflol: :roflol:
len dedim hamile kalsanız da anlasan kötükedihüso

bi alakası olabilir mi yoksa o an yorgunluktan falan mı olmuştur sizce_*[/B]

Benim bırak bacağımı , kaşımı bıyığımı alırken bile canım yanıyor :tomato: Bir de göğüsler acayip sızlıyor benim , özel bir önelm alan var mı sütyen konusunda ???[/QUOTE]

canım bende hiç bi belirti olmadığı için gaz dışında pantolon haricinde hiç bi değişiklik yapmadım:)))
bu arada kızlar hiç abartısız özellikle akşamları 6 aylık birinin karnı nasılsa benimde aynı öle şişiyor ve beni çok rahatsız ediyor bu gaz sabah kalktığımda bile çok olmasada azcık oluyor şişlik normalmi bu bi tek benmi böleyim yoksa herkezdemi oluyor

teşekkürler ben 6. hafta içindeyim en küçük benim bebeğim 30 eylül muhtemel doğum tarihi o yüzden siz bende öndesiniz sizin yaşadıklarınız ben geriden takip ediyorum :))

Benim kocam daha komik daha yolun başındayız gece tuvalete falan kalkıyorum dönüyorum yatakta beyefendi sabah kalkmış diyorki ben ayrı yatıcam bu gece uyuyamıyorum diyor bende eeee şimdiden ayrı yatarsan 9 ay görüşmeyelim hatta ayırmışken git annende yat dedim :))

Benim bırak bacağımı , kaşımı bıyığımı alırken bile canım yanıyor :tomato: Bir de göğüsler acayip sızlıyor benim , özel bir önelm alan var mı sütyen konusunda ???

geceleri çıkarmayın diyorlar doktorlar onun dışında sızlıyor duruyor :bbo:

o kadar değil ama bende de normalde olmadığı kadar gaz var...

ya ben çizelge yapacaktım ama çok uzun iş sıkıldım :roflol:

Hımm benim akşamları gazdan dolayı mı bilmiyorum göbeğim şişiyor , tam hamile gibi olmaya başladım ... Bir de ben akşamları çıkarıyorum sütyenimi ama çıkartmamak daha iyiyse çıkartmam ama şiştiler çok rahatsızım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…