2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ilahi sakuracım çok tatlısın....ya aslında evet yatak odama benimde olmaz olsa nasıl ısıncaz ben klima taraftarıd değilim yani klimayla ısınıyorduk ama
şimdi bebiş gelince ne o öyle farfar soba kuralım diyoz ama bakalım....ayyy anne olmak bu sanırım her ayrıntıyı düşünüyorum yaa
:teytey::teytey:

merhaba arkadaşlar günaydın herkeze selamlar umarım iyisinizdir ben grip oldum ateşim yok ama halsizlik ve burun akıntısı var. bebeğime bi zararı olurmu sizce ....

günaydın cnm sanmıyorum çünkü her hamile mutlaka grip oluyodur yanii.
geçenlerde bende oldum ayy bi aksırıyodum sorma ....ödem patlıyodu bebişime bişi olcek diye ama...geçti çok şükür sende dikkat et kendine meyve ye bol bol

merhaba arkadaşlar günaydın herkeze selamlar umarım iyisinizdir ben grip oldum ateşim yok ama halsizlik ve burun akıntısı var. bebeğime bi zararı olurmu sizce ....

canım bi zararı olacağını sanmıyorum ıhlamur iç güzelce giyin terle ve üşütme..
malum... ilaç alamıyoruz...
çok geçmiş olsun a.s.

çok sinir oluyorum fussiletcim bi bilsen, daha lohusasın ama ev bi dünya!
bi de bizim 7 değil 17 kuşak sülale burda oturuyor...
dıdısının dıdısı bile gelir şimdi kötükedihüso

çok sinir oluyorum fussiletcim bi bilsen, daha lohusasın ama ev bi dünya!
bi de bizim 7 değil 17 kuşak sülale burda oturuyor...
dıdısının dıdısı bile gelir şimdi kötükedihüso
[/QUOTE]

kız üle dime takıları düşün:roflol::roflol::roflol:

kız üle dime takıları düşün:roflol::roflol::roflol:

aaah ah mevlüt yapmıcam dedim de annelerden dayak yiyordum nerdeyse :roflol: :roflol:
onların hatrına katlanıcaz artık :roflol:
ya bi gün gelsinler mevlüt günü, görsünler gözün aydın desinler sonra rahat bıraksınlar ama nerdeee delikafadulden

ay kızlar akşam yatıyordum kalkarken ani kalmışım dalmışım aniden kasığıma çok şiddetli bir sancı geldi. nerdeyse 1 dakika aaaaaaa diy bağırdım çok kötüydüya korktum valla...

ay kızlar akşam yatıyordum kalkarken ani kalmışım dalmışım aniden kasığıma çok şiddetli bir sancı geldi. nerdeyse 1 dakika aaaaaaa diy bağırdım çok kötüydüya korktum valla...

bana da oluyor bazen sonra 9 aylıkmışım gibi karnımı tutuyorum ama korku mahvediyor insanı...

Kızlar ya şimdiden misafirleri onu bunu düşünürseniz geçmez bu kadar zaman boşverin zamanı gelince düşünürüz :) Ama ilk zaman gelip de kız tarafı bebeği kıza erkek tarafı erkeğe benzetir hatta daha hastane odasında bile ha ha :)) Çok sinir bozucu ya buruş buruş bir şeyi benzetmeleri , bir de o dönem hassas olduğunuzu kimse düşünmez söyler söyler dururlar

yaa banada mevlüt mantıklı geliyoo...bi gün de gelen gelsin dimi ya ben cinsiyet tahmini hiç yapamıyom duygusuzmuyum ne eşim arada oğlum diye seviyoo ben

hemeen cadıyım ya nerden biliyon belki kız bu sefer ayy kısım diye seviyoo ama inan içimden hiç bişi geçmiyo..süprizzzzz

aa tatlım ani hareket yok yatakta dönerken dikkatsiz ani dönersem benimde kasıklarım acıyo...dikkat etmemiz lazım:CüvCüv::CüvCüv:

valla benzetsinler dursunlar o sinirle terslersek de seslerini çıkarmasınlar kötükedihüso
insan zaten canından bezmiş oluyor kötükedihüso

ben çin takvimine baktım oğlan görünüyor yüzük falımda da kız benneyaptımki
doktor söylesin ebn tahmin etmicem :dilcikar: :roflol: :roflol:
hissettiğim bişey de yok napiim delikafadulden

hıı evet.ama düne kadar o benzetmeleri bende yapıyodum ee Allah ın sopası yok banada birileri yapar herhalde:sm_cool::sm_cool:

hıı evet.ama düne kadar o benzetmeleri bende yapıyodum ee Allah ın sopası yok banada birileri yapar herhalde:sm_cool::sm_cool:

geçmiş olsun canım, sinir krizlerine hazır ol :1closedeyes: :roflol: :roflol: :roflol:

selam hatunlar
sormayın gitsin benimden içimden bişey geçmiyor
ama gönlümden kız geçiyor :))

benzetme olayına gelince eşim fena kızıyor valla

oooo ben doğum için para biriktiriyomusun diye sormuştum
hanımlar mevlüt okutmaya kadar gelmiş
hayırlı olsun efeniim

a.s cnm öle o kısmı işimize gelmedi ondan sanırımdelikafaduldendelikafadulden

GÜNAYDIN EYLÜL AYININ EN GÜZEL EN TATLI ANNE ADAYLARI VE BEBİŞLERİ NASILSINIZ BAKALIM BUGÜN:))
benim cildim bebek gibiydi ama çok sivilceler çıkdı gözlerime inanamadım halada inanamıyorum güzelim cilt gitti birde kuruluk çok oldu cildde kız hissediyodum belirtilerdee onu gösteriyo ama hiçde belli olmuyo belirtilere inanmamak lazım ama insan dayanamıyo işte

valla gönlümüzden geçen aynı :roflol:
para biriktirmek hiç beceremediğim bişey yaa :çok üzgünüm:
zaten şimdi doğalgaz ft. falan anca oluyor..
bahar gibi yani ilk 3 ayı atlatayım sonrasında beziydi, ıslak mendiliydi stoklamayı düşünüyorum çünkü biriktirmeyi hiç beceremem...

aman olsun ya bebişim iyi olsunda nasıl sa aileden birine illaki benzeyecek ne yapalım

soydur çeker ..tur kokar demişler :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

flower günaydın sanada canım
kız annenin güzelliğini alırmış derler
bende aynadan bakınıyorum güzelleşiyormuyum yoksa çirkinleşiyormuyum diye
ona göre tahmin etcek kız yada erkek diye :)))))))
senin kızın mı olcak nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…