kızlar bende bugun bi değişiklik farkettim kirpiklerim uzamış :) zaten çok uzundu ama sanki daha bi uzamış ve kaşlarımbirbirine girmesine rağmen güzelleşmişim ya sanki ben kesin erkek doğurucam kızlr size sölüorum hiç bir belirti kız demio :) sizde değişiklik durumu nasıl ?
Benim sat 24 kasım.doktora 3 kez gittim.en son ense kalnlığına bakıldı.çok güzel çıktı herşey.ama ben hep niye korkuyorum kiii
canım benden san tavsiye geçen doktordan dinledim şimdi biz stres yaparsak kanımızda iki madde salgılanırmış biri kortizon diğeri adrenalin kan yoluylA bebeişlerimize geçip ayn ı şeyleri onunda hissetmesini sağlıyormuşuz o yüzden bütün anne adaylarına tavsiyem kessinlikle kötü şeyleri aklına getiripte stres yapmayın :) bebeğiniz için aynı zaman da ne kadar rahat stresten uzak bi hamilelik geçirisek bebeğimiz o kadar sağlıklı olurmuş kendisiylede barışık uslu bi bebek olurmuşgamyoncuiremsu:CüvCüv:Benim sat 24 kasım.doktora 3 kez gittim.en son ense kalnlığına bakıldı.çok güzel çıktı herşey.ama ben hep niye korkuyorum kiii
evet canım erkekten güzelleşirisn kızda tersi allah bilio gönlümden kız geçio hep yani kız istiorum ama herzaman dediğim gibi sağlıklı olsun 4 tane oğlum olsun allah hakkımızda hayırlı olanı versin sivilceler konusunda geçen cilt analizi yaptırdım kadın bana dediki yüzünüz leklenmeye müsait gözenekleriniz derin mutlaka sabah akşam cidinize temizleyici tonik kullanın ve nemlendirin özellikle hamielikte cilt bakımı önemli kendimize bakalım sonradan bakarsın lekekler kalıcı olur filan aman aman delikafaduldenmaşallah canım ne güzel .... amanbenim cildim çok kurudu..sivilcemde var pek güzel hissetmiyorum kendimi... ama erkek hissediyom bende... erkek anneyi güzelleştiridemii..
mehtap gülü çok geçmiş olsun... dualarımız senınle...
metap gulu dualarımız senınle allah bebegıne guc versın sana tutunma gucu versın kalbını korusun kucuk melegın rabbım
mehtap gulu gecmıs olsun..dualarımız senınle..ınsallah hayırlısyla bebisınlede senle olacaktır:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kıslar nasılsınız bebişler nasıl?topiğe eylül anne adayıyım diye, bir girdim kaldım..
kıslar dr'a gittim bebeğim gelişmiyormuş,rahimin verimsiz yerine yerleşmiş,düşük tehlikem var diye 10 gündür yatıyorum,10gün daha yatacakmışım.keşke yatsamda bebeğime bişey olmasa ama maalesef..cumartesi kendi dr'umu bulamadım başka bi dr muayene etti ve kese var bebek görülmüyo dedi.kanda gebelik testi yaptırdı,değerim 4473,2 çıktı.bugün testi tekrarlayacaktık ama istemedim. kendi dr'um gelmiş,ona kontrole gittim.durumu anlattım,teste baktı değerin çok güzel yükselmiş dedi.vajınal ultrasonla baktı 5,5-6 haftalık ve kesede şekil bozukluğu var,kalbi belli belirsiz atıyo,p.tesi kontrole gel büyük bi ihtimal kürtaj dedi ve ekledi progestan ve folik asite devam et..
işte kıslar durumum bundan ibaret.ne yapacağımı şaşırdım kafayı yemek üzereyim.RABBİM'e dua etmekten başka yapacak birşeyim yok.
kıslar lütfen hepiniz hamişsiniz RABBİM hamişlerin duasını kabul edermiş.ALLAH rızası için noluuur benim içinde dua edim bebişim hayırlısıyla,sağlıklı olarak doğsun..p.tesi gittiğimde ALLAH'ımın izniyle mutlu olarak dönmek istiyorum artık..
Günaydın Arkadaşlar?
Nasılsınız bakalım? Bebişleriniz nasıllar ? Umarım hepsinin keyfi yerindedir.
Biliyor musunuz ben hala doktor arayışındayım(( bir tane doktor bulmuştum ama
o da hastane doktoru değilmiş. Kafamı karıştırdılar doğum yapmayı düşündüğün
bir hastanenin doktorunda yaptır tüm kontrollerini sonra da o hastanede doğum yap dediler,
böylesi çok daha sağlıklı oluyor dediler.
Ben yine öncelikle iyi bir doktor sonra da iyi bir hastane araştırıyorum İzmirde. Aslında SSK ile anlaşması olan özel bir hastan düşünüyorum. Bu konuda sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?
günaydın kızlaaarr :teytey: :teytey:
dilekcim ben özel polikliniğe gidiyorum, burda özel hastane yok, gidebilmem için 2 saat yol katetmem lazım bursa merkeze..
doktorum devlette görevli, akşamları h.sonları falan poliklinikte oluyor. ben orada muayene oluyorum ve doğumumu da devlette o doktor yaptıracak Allahın izniyle...
geçen kurban bayramında hamile bi kadını çabuk doğurtturmaya kalkmışlardı ve anne de bebek de ölmüştü, haberlerde izlemiştim..
dua ettim bayrama denk gelmesin diye, tam bir hafta sonrası ama erken gelmeye kalkarsa diye ödüm kopuyor :roflol:
sakuracım üzülme benimde bayram öncesi tam Rabbim uygun bi zamanda doğum nasip eder inş.hepimize
inşallah canım amin...
tek sevindiğim şey bu bayram gezmeyecek olmamız :roflol:
k.valide saolsun "oraya gidin, buraya gidin, onları da unutmayın...." vs vs gezip duruyoruz sayesinde ama bu bayram evdeyim inşallah :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:[/QUOTE
aynen cnm bizde daha 20 günlük olmıcaz nasipse çıkmayız herhal hiçbiyeresırnaşık şey
aynen cnm bizde daha 20 günlük olmıcaz nasipse çıkmayız herhal hiçbiyeresırnaşık şey
ohhhh bi de bayramdan bi kaç gün önce olursa var yaaa değmeyin keyfime :teytey: :teytey:
gerçi gelen giden de dolu olur ya neyse :roflol::roflol::roflol:
aslında bnm başka bi sıkıntım var evim küçük...gelen gideni nasıl ağırlıcam bilmiyom..inş.bebişimi çok iyi olsun da ...bi çare bulcaz ama kadınmilleti işte takıldı kafama yatağını nereye koycaz? olunca nasıl yatıcaz? vs vs.bir sürü soru var kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?