2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benim sat 24 kasım.doktora 3 kez gittim.en son ense kalnlığına bakıldı.çok güzel çıktı herşey.ama ben hep niye korkuyorum kiii

maşallah canım ne güzel .... aman benim cildim çok kurudu..sivilcemde var pek güzel hissetmiyorum kendimi... ama erkek hissediyom bende... erkek anneyi güzelleştiridemii..

merhaba hanımlar
aşk olsun beni neden listenize almadınız bende 10 haftalık hamileyim
geçenlerde yazmıştım yine ama baktım yine listede yokum
benim cinsiyetiyle ilgili herhangi bir tahminim yok ama nedense erkek gibi bu hisse nerden kapıldım bilmiyorum ama rabbim hayırlı evlat versin

Benim sat 24 kasım.doktora 3 kez gittim.en son ense kalnlığına bakıldı.çok güzel çıktı herşey.ama ben hep niye korkuyorum kiii

CAnım bak ne güzel herşey yolundaymışş.. takma kafana bişey... korkmana gerke yok...bebişin güzel güzel büyüyüyor annesii ikinizide üzme...:ecrin_bebek:

canım benden san tavsiye geçen doktordan dinledim şimdi biz stres yaparsak kanımızda iki madde salgılanırmış biri kortizon diğeri adrenalin kan yoluylA bebeişlerimize geçip ayn ı şeyleri onunda hissetmesini sağlıyormuşuz o yüzden bütün anne adaylarına tavsiyem kessinlikle kötü şeyleri aklına getiripte stres yapmayın :) bebeğiniz için aynı zaman da ne kadar rahat stresten uzak bi hamilelik geçirisek bebeğimiz o kadar sağlıklı olurmuş kendisiylede barışık uslu bi bebek olurmuşgamyoncuiremsu:CüvCüv:
maşallah canım ne güzel .... aman benim cildim çok kurudu..sivilcemde var pek güzel hissetmiyorum kendimi... ama erkek hissediyom bende... erkek anneyi güzelleştiridemii..
evet canım erkekten güzelleşirisn kızda tersi allah bilio gönlümden kız geçio hep yani kız istiorum ama herzaman dediğim gibi sağlıklı olsun 4 tane oğlum olsun allah hakkımızda hayırlı olanı versin sivilceler konusunda geçen cilt analizi yaptırdım kadın bana dediki yüzünüz leklenmeye müsait gözenekleriniz derin mutlaka sabah akşam cidinize temizleyici tonik kullanın ve nemlendirin özellikle hamielikte cilt bakımı önemli kendimize bakalım sonradan bakarsın lekekler kalıcı olur filan aman aman delikafadulden

canım inan daha hiç cildimi analiz ettirmedimm...tonik kullanmayı hiç sevmem su sabun yetiyor yaa...ama güneş çok büyük tehlike dikkat etmek gerekiyor...

mehtap gülü çok geçmiş olsun... dualarımız senınle...

metap gulu dualarımız senınle allah bebegıne guc versın sana tutunma gucu versın kalbını korusun kucuk melegın rabbım

mehtap gulu gecmıs olsun..dualarımız senınle..ınsallah hayırlısyla bebisınlede senle olacaktır:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ALLAH razı olsun canlarımm.RABBİM hepimizin duasını kabul etsin..meleğim inşallah benimle kalırr..RABBİM hepimizin meleğini korusun bacılarım..

Cnm dualarımız seninle ama lütfen sende pozitif ol. İlaçlarını düzenli kullan. Hakkında hayırlısı olsun. Allah herşeyin en hayırlısını bilir. :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın güzel annecikler.. bakıyomda herkes cinsiyet tahminine başlamış bile kaydirigubbakcemile5
gerçi önce sağlıklı olsunda ben hep kızım olsun istedim şimdi hep kız olacakmış gibi geliyo.. hadi hayırlısı artık

merhaba arkadaşlar günaydın herkeze selamlar umarım iyisinizdir ben grip oldum ateşim yok ama halsizlik ve burun akıntısı var. bebeğime bi zararı olurmu sizce ....

Günaydın Arkadaşlar?
Nasılsınız bakalım? Bebişleriniz nasıllar ? Umarım hepsinin keyfi yerindedir.
Biliyor musunuz ben hala doktor arayışındayım (( bir tane doktor bulmuştum ama
o da hastane doktoru değilmiş. Kafamı karıştırdılar doğum yapmayı düşündüğün
bir hastanenin doktorunda yaptır tüm kontrollerini sonra da o hastanede doğum yap dediler,
böylesi çok daha sağlıklı oluyor dediler.
Ben yine öncelikle iyi bir doktor sonra da iyi bir hastane araştırıyorum İzmirde. Aslında SSK ile anlaşması olan özel bir hastan düşünüyorum. Bu konuda sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?

günaydın kızlaaarr :teytey: :teytey:
dilekcim ben özel polikliniğe gidiyorum, burda özel hastane yok, gidebilmem için 2 saat yol katetmem lazım bursa merkeze..
doktorum devlette görevli, akşamları h.sonları falan poliklinikte oluyor. ben orada muayene oluyorum ve doğumumu da devlette o doktor yaptıracak Allahın izniyle...
geçen kurban bayramında hamile bi kadını çabuk doğurtturmaya kalkmışlardı ve anne de bebek de ölmüştü, haberlerde izlemiştim..
dua ettim bayrama denk gelmesin diye, tam bir hafta sonrası ama erken gelmeye kalkarsa diye ödüm kopuyor :roflol:

günaydın tatlım iiyiz.benm bulantılarım bazen bayağı artıyoo.10.haftadayız artık ama...evet engüzel ssk ile anlaşmalı bi hastane seç ve bu konunun üzerine çok düşme derim hani derlerye sakınan göze çöp batar Rabbim bütün anneleri kayırmıştır eminim.benm eşimde gerekirse özel hastanede yap diyor doğumu araştırıyor ama bence devlet kadın doğum evi bana göre en uygun yer.Rabbim sağlık versin bişi olduktan sonra (Allah Korusun)pamuklara sarsan,altınlara boğsan yine olur....sen içini ferah tut ama dr önemli böyle seni motive edecek 24 saat arıyabilceğin bi dr bulursan ne ala...benim dr öyle çok şükür

sakuracım üzülme benimde bayram öncesi tam Rabbim uygun bi zamanda doğum nasip eder inş.hepimize

sakuracım üzülme benimde bayram öncesi tam Rabbim uygun bi zamanda doğum nasip eder inş.hepimize

inşallah canım amin...
tek sevindiğim şey bu bayram gezmeyecek olmamız :roflol:
k.valide saolsun "oraya gidin, buraya gidin, onları da unutmayın...." vs vs gezip duruyoruz sayesinde ama bu bayram evdeyim inşallah :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

aynen cnm bizde daha 20 günlük olmıcaz nasipse çıkmayız herhal hiçbiyeresırnaşık şey

ohhhh bi de bayramdan bi kaç gün önce olursa var yaaa değmeyin keyfime :teytey: :teytey:
gerçi gelen giden de dolu olur ya neyse :roflol::roflol::roflol:

ohhhh bi de bayramdan bi kaç gün önce olursa var yaaa değmeyin keyfime :teytey: :teytey:
gerçi gelen giden de dolu olur ya neyse :roflol::roflol::roflol:

aslında bnm başka bi sıkıntım var evim küçük...gelen gideni nasıl ağırlıcam bilmiyom..inş.bebişimi çok iyi olsun da ...bi çare bulcaz ama kadınmilleti işte takıldı kafama yatağını nereye koycaz? olunca nasıl yatıcaz? vs vs.bir sürü soru var kafamda

olduğu zaman hepsi düzenleniyor ama illa ki insanın kafasını o zamana kadar kurcalıyor değil mi...
benim çok küçük değil evim 3+1 ama odalarım minik minik...
mesela yatak odam sıkış tıkış olur çok girip çıkılırsa kimse sığmaz :roflol: :roflol:
amaann gelen de çok oturmasın canım hasta ziyareti bu :roflol:

merhaba arkadaşlar günaydın herkeze selamlar umarım iyisinizdir ben grip oldum ateşim yok ama halsizlik ve burun akıntısı var. bebeğime bi zararı olurmu sizce ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…