bebeğim iyimiş kızlar küçücük bebişim benim. mide bulantılarım içib gittim. bebeğimimde büyümüş teyzeleri
ne zaman gidiceksin gerçi gittiğinde 2'li test içinde gidersin demi ben 23. de gidicem 2 li tets ve ense kalınlığı için
Kızlar hepinize merhabalar,,,,,,,,a.s.
işlerimin yoğunluğundan artık yazamıyorum sizlere, ama fırsat buldukça girip okuyorum yazdıklarınızı,bağımlılık yaptınız, giremediğim zamanlarda merak ediyorum neler yazdınız diye
öncelikle yasemincim çok ama çok üzüldüm, allah yardım etsin, çok zor bir durum, inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine tekrar kavuşursun, keşke elimden birşey gelse,
eeeeeeeeeee kızlar ne var ne yok, mozijiku nasılsın
Merhaba kızlar
bişey sorcam ben. Siz bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman dudunuz ? Ben 5. haftada gitmiştim doktor 17 şubatta gel dedi kalp atışlarını o zaman duyarız dedim. Rüyalarıma giriryor bebeğimi düşürüyorum filan . Haftaya 9 olacak kesin duyulur değil mi
Selam cnm. Evet artık gittiğinde duyarsın merak etme
İnş. canım benim ya arkadaşlar nasıl durabiliyorsun diyorlar onlar korkutuyor beni. Yoksa ben çok sakinim bu konuda. Kaderciyim biraz olan olur diyorum. Hayırlısı artık.
Saol tatlım iyiyim . Sen nasılsın? Bebiş nasıl?
sağol canım ikimizde iyiyiz, dün doktorum aradı , ben kan ve idrarı daha yeni vermiştim, sonuçları iyiymiş, folic aside devam, sadece dışardan kesinlikle yemek yemek yasak dedi, çiğ köfte iyi pişmemiş etlerde mikrop varmış, o yüzden dışardan kesinlikle yemek yemeyin kızlar,
randevum 28 şubatta, herhalde ikili testide yapar gitiğimde, sen ne zaman gideceksin doktora
hoşgeldin canım. Merak ettim seni. Iyisiniz di mi?
canım aklıma gelmişken söyleyeyim şifa hastanesinde ikili test yapılmıyormuş.
Ben şimdiden doğum için hastane aramaya başladım. Artık iyi bir hastane bulup oranın doktoruna muayeneler için gitmek istiyorum
merhaba kızlar....hanı yazmıstım bı kere belkı hatırlarsınız.bende 2009 eylul annesı adayıyım. sat 19 aralık eklersenız sevınırım. daha once kalp atısını duyamamıstık ve ben cok korkmustum. dun duyduk allahıma bınlerce sukurler olsun....sıze bı sey danısmak ıstıyorum: benım bulantım hıc yok. gogus hassasıyetı vardı.ama oda azaldı.bazen var bazen hıc yok.korkutuyo bu durum benı.bu gogus hassıyetı hep suruyomu sızde.yoksa hormon durumuna gore bazen belırgın bazen de yokmu? kafamı taktım buna bugun.... bu arada ben bugun allahın ıznıyle 7+4 um. daha once bı kaybım oldugu ıcınde cok korkagım...bu yuzden arasıra basınızı agrıtırsam bana kızmayın olurmu? tekrardan merhaba...aranızda olmak cok guzelll :)))
merhaba kızlar....hanı yazmıstım bı kere belkı hatırlarsınız.bende 2009 eylul annesı adayıyım. sat 19 aralık eklersenız sevınırım. daha once kalp atısını duyamamıstık ve ben cok korkmustum. dun duyduk allahıma bınlerce sukurler olsun....sıze bı sey danısmak ıstıyorum: benım bulantım hıc yok. gogus hassasıyetı vardı.ama oda azaldı.bazen var bazen hıc yok.korkutuyo bu durum benı.bu gogus hassıyetı hep suruyomu sızde.yoksa hormon durumuna gore bazen belırgın bazen de yokmu? kafamı taktım buna bugun.... bu arada ben bugun allahın ıznıyle 7+4 um. daha once bı kaybım oldugu ıcınde cok korkagım...bu yuzden arasıra basınızı agrıtırsam bana kızmayın olurmu? tekrardan merhaba...aranızda olmak cok guzelll :)))
merhaba kızlar
bişey sorcam ben. Siz bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman dudunuz ? Ben 5. Haftada gitmiştim doktor 17 şubatta gel dedi kalp atışlarını o zaman duyarız dedim. Rüyalarıma giriryor bebeğimi düşürüyorum filan . Haftaya 9 olacak kesin duyulur değil mi
kızlar varmı benım gıbı olan? bu arad sanırım cınsıyet tahmınıde yapıyomussunuz.ben kız gıbı hıssedıyorum ama bılemıyorum yınede...
mrb canım .benimde hiç bulantım yok.göğüslerde dediğin gibi hormon durumuna göre acıyor. Bende akşamları çok acıyor.
canım kesin duyarsın hareket bile görebilirsin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?