2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ne zaman gidiceksin gerçi gittiğinde 2'li test içinde gidersin demi ben 23. de gidicem 2 li tets ve ense kalınlığı için

Canım aklıma gelmişken söyleyeyim Şifa Hastanesinde ikili test yapılmıyormuş.
Ben şimdiden doğum için hastane aramaya başladım. Artık iyi bir hastane bulup oranın doktoruna muayeneler için gitmek istiyorum

Saol tatlım iyiyim . Sen nasılsın? Bebiş nasıl?

Merhaba kızlar
bişey sorcam ben. Siz bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman dudunuz ? Ben 5. haftada gitmiştim doktor 17 şubatta gel dedi kalp atışlarını o zaman duyarız dedim. Rüyalarıma giriryor bebeğimi düşürüyorum filan . Haftaya 9 olacak kesin duyulur değil mi

Selam cnm. Evet artık gittiğinde duyarsın merak etme

İnş. canım benim ya arkadaşlar nasıl durabiliyorsun diyorlar onlar korkutuyor beni. Yoksa ben çok sakinim bu konuda. Kaderciyim biraz olan olur diyorum. Hayırlısı artık.

Evet hayatım herşeyin hayırlısı. Stres yapmaya gerek yok. Bende önceden çok endişeleniyordum birşey olucak diye ama artık üstüne düşmüyorum.

Saol tatlım iyiyim . Sen nasılsın? Bebiş nasıl?

sağol canım ikimizde iyiyiz, dün doktorum aradı , ben kan ve idrarı daha yeni vermiştim, sonuçları iyiymiş, folic aside devam, sadece dışardan kesinlikle yemek yemek yasak dedi, çiğ köfte iyi pişmemiş etlerde mikrop varmış, o yüzden dışardan kesinlikle yemek yemeyin kızlar,
randevum 28 şubatta, herhalde ikili testide yapar gitiğimde, sen ne zaman gideceksin doktora

Çok sevindim canım. Dışardan alınan yiyeceklere dikkat etmek gerekir gerçekten. Mümkün olduğunca yemememiz lazım. Canım bana 6 marta gün verdi doktor. O gün gittiğimde 2 tarama testi yapılcak.

merhaba kızlar....hanı yazmıstım bı kere belkı hatırlarsınız.bende 2009 eylul annesı adayıyım. sat 19 aralık eklersenız sevınırım. daha once kalp atısını duyamamıstık ve ben cok korkmustum. dun duyduk allahıma bınlerce sukurler olsun....sıze bı sey danısmak ıstıyorum: benım bulantım hıc yok. gogus hassasıyetı vardı.ama oda azaldı.bazen var bazen hıc yok.korkutuyo bu durum benı.bu gogus hassıyetı hep suruyomu sızde.yoksa hormon durumuna gore bazen belırgın bazen de yokmu? kafamı taktım buna bugun.... bu arada ben bugun allahın ıznıyle 7+4 um. daha once bı kaybım oldugu ıcınde cok korkagım...bu yuzden arasıra basınızı agrıtırsam bana kızmayın olurmu? tekrardan merhaba...aranızda olmak cok guzelll :)))

hoşgeldin canım. Merak ettim seni. Iyisiniz di mi?

tatlım canım benim işlerim çoktu ta yoksa aklım hep burdaydı sen nasılsın dün bebeğimi görmeye gittim dayanamadım midem de çok felaket bu hafta bebişim 22,7 mm büyümüş teyzesi normal dedi allah'ıma şükürler olsun

bende istiyorum. Dilek ben dün bir tıp merkezine gittim karabağlarda küçük bir yer orda bile yapılıyormuş
bende istiyorum bir hastane doğum yapabileceğim aynen bulalım gidelim beraber

kızlar varmı benım gıbı olan? bu arad sanırım cınsıyet tahmınıde yapıyomussunuz.ben kız gıbı hıssedıyorum ama bılemıyorum yınede...

canım çok sevindim ben 9+6 oldum bugün benimde bulantım olmadı korma göğsüm de bazen çok ağrıyo bazen olmuyo normal yani aslında bazen bende korkuyorun amaa... gönlünü ferah tut.a.s

canım kesin duyarsın hareket bile görebilirsin yani

mrb canım .Benimde hiç bulantım yok.Göğüslerde dediğin gibi hormon durumuna göre acıyor. Bende akşamları çok acıyor.

Selam canım. Herkeste bulantı olmuyor. Ayrıca benim göğüslerimde genelde akşam çok ağrıyorlar. Sabah hiçbirşey yok.

kızlar varmı benım gıbı olan? bu arad sanırım cınsıyet tahmınıde yapıyomussunuz.ben kız gıbı hıssedıyorum ama bılemıyorum yınede...

canım korkmana gerek yok demekki rahat bi hamilelik geçirceksin benim bir arkadşımda senin gibi hiç bir belirtisi yoktu hiç olmadıda karnı büyümesinden başka :sm_cool: şimdi 7 aylık hamiş sen rahatına bak , ne güzel kalp atışınıda duymuşsun önemli olan o zaten... Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasib etsin hayırlı , ömürlü evlatlar nasib etsin amin....:teytey:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…