2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sido bu genelde bulantısı olmayan kadınların bir korkusu illa bulantı olacak diye bir durum yok bu tamamen genetik ve bünyesel bir durum mesela benimde bulantım çok yok bir gün oluyor iki üç gün olmuyor dünde yazmıştım arkadaşımın ilk gebeliği bulantısız olmuş ama 2. bebeğinde aşırı bulantısı oldu aynı annenin farklı gebeliklerinde bile durum farklı olabiliyor

tabi herkesin bünyesi farklı oda var yani. benim zaten hamile kalmadan öncede midem çok hasasstı ama ilk 7 hafta çok az bulantım oldu şimdi kötü

kızlarr ben geldimmm :) ablam hasta bende bugün ona bakıom ondan fazla giremiorum.. napıosunuzz..

ben buradayım bende bulatı yok ama yorgunluk var bide akşam heyecandan uyuyamadım zaten bıraksalar şu an uyurum

mrb kızlar bugün sabah uyandığımda kanamam oldu.okula gidecektim iç çamasırımı degiştiriken farkettim o anki halimi tahmin edemessiniz dizlerimin bagı cözüldü bir anda.doktoru aradık daha hastanede değildi.neyse 1-2 saat sonra gittik hastaneye.daha öncedende bir kaybım olduğu için çok ve riskli bir gebelik gecirecegimden dolayı çok daha hassasız eşimle.doktor kalp atışlarının iyi olduğunu ve rahimiçi kanamanın olmadığını söyledi.progestanı ilk günden zaten kullanıyorum birde düşük önleyici ilaç verdi.süreklide yatıyorum.umarım hersey yolunda gider kızlar dualarınızı esirgemeyin .kendinizidde yormayın kendinize iyi bakın hepiniz.

canım Allah bebeğini korusun hep seninle kalsın. korkma sakın kötü şeyler geçirme aklından stres falan yapma Allah'ın izniyle sapa sağlam kucağına al inşallah

Canım benim geçmiş olsun. İlaçlarını iç, dinlen. Pozitif düşün. Bizde dua edicez. Merak etme bebişine birşey olmayacak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım dua ediyorum kendini yorma stres yapma Allah bebişini korusun

salihas cım yat dinlen bol bol dualarımız seninle bebişin inş. sana sımsıkı tutunur allahın izniylede hiç bişeycik olmaz canım

kedinihal hoşgeldin canım geçmiş olsun ablana

geçmiş olsun arkadaşım dualarımız seninle inşallah atlatırsın

kızlar coook tesekkur ederım.ıcımı rahatlattınız valla....sagolun...ınsallah ıcımızde ıyıdır bebısler...guzel guzel buyuyolardır ınsallahhhhh amınnnnnnnnn

canım bılıyorum kolay deıl ama bence rahat olmalısın.cunku bazı gebelıkler lekelı yada kanamalı gecebılıyo.onemlı olan kalp atısının devamı.e bebeıs ıyıymıs bak oyle demıs doktor.rahım ıcı kanamada yokmus.sen sımdı sakınce dınlen bence.bende dua edıyorum sana.allah bebısını ve hepımızınkılerı korusun. kuzucuklarımız allaha emanet....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…