ilk sayfaya bak canım
derya nasılsın okullar açıldı hadi bakalım iş başı tatil güzeldir ya bende bugün muhasebeciyle konuştum bizim şirketin 37. haftada izne ayrılıyorsun dedi bende 32. hafta olması lazım dedim değişti o dedi benide artık burda doğurtturursunuz dedim tabiki içimden:)) çok saçma acaba gerçekten varmı öle bişey bazıları erken doğum yapıyo sonuçta tam 40. haftada gelmiyoki 37 38. haftalardada geldiği oluyo
mrb kızlar bugün sabah uyandığımda kanamam oldu.okula gidecektim iç çamasırımı degiştiriken farkettim o anki halimi tahmin edemessiniz dizlerimin bagı cözüldü bir anda.doktoru aradık daha hastanede değildi.neyse 1-2 saat sonra gittik hastaneye.daha öncedende bir kaybım olduğu için çok ve riskli bir gebelik gecirecegimden dolayı çok daha hassasız eşimle.doktor kalp atışlarının iyi olduğunu ve rahimiçi kanamanın olmadığını söyledi.progestanı ilk günden zaten kullanıyorum birde düşük önleyici ilaç verdi.süreklide yatıyorum.umarım hersey yolunda gider kızlar dualarınızı esirgemeyin .kendinizidde yormayın kendinize iyi bakın hepiniz.
selam kızlar,
asos bir tek sen varsın galiba .. nasıl gidiyor okul. Ben okulun açılmasına çok sevindim, kafam acaip dağıldı. 15 gün meğerse kendi kendime bunalımdaymışım.. 24 saat bebek düşünmekten ve kendimi dinlemekten.. Çocuklar süper ya, yorulsam da mutlu ediyorlar beni. Bir de daha mı sakin oldum nedir; pek sinirlenmiyorum eskiden daha sinirliydim..
Ne olsun güzelim, iyilik valla dediğim gibi okula gittim kafam dağıldı, otur otur hastalık hastası olmuştum:)) güzelim herkes 32. haftada izin alır.. Muhasebecinin işine gelmiyor galiba... Bunun yasal maddleri var kanunda.. hatta sonrasında da süt izni filan var.. iyice araştır sonra onların karşına bilgilenmiş olarak çık... Nerde çalışıyorsun canım özel sektör değil mi?[/Q
ewet canım özel mağazacılık yapıyorum bugünde burdan biri söledi aynısını hastaneye gitmiş bi kadın 32. haftasıymış rapor almaya 37. haftada demişler sanırım benimde kafam karıştı bunu iyice araştırmak lazım
tatlım canım benim işlerim çoktu ta yoksa aklım hep burdaydı sen nasılsın dün bebeğimi görmeye gittim dayanamadım midem de çok felaket bu hafta bebişim 22,7 mm büyümüş teyzesi normal dedi allah'ıma şükürler olsun
bende istiyorum. Dilek ben dün bir tıp merkezine gittim karabağlarda küçük bir yer orda bile yapılıyormuş
bende istiyorum bir hastane doğum yapabileceğim aynen bulalım gidelim beraber
Tamam canım valla bulalım gidelim beraber. Ben 2 gündür araştırıyorum. Bu konuda bayağı tavsiye aldım istersen sana faks çekerim onları. Sonra birlikte düşünür, kararlaştırırız.
Benim sat 24 kasım.doktora 3 kez gittim.en son ense kalnlığına bakıldı.çok güzel çıktı herşey.ama ben hep niye korkuyorum kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?