2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iyi dilek ve dualarınız için sağolun. benim kasık ağrılarım biraz arttı. umarım bi problem yaratmaz

salihacım çok geçmiş olsun....Allah bbeğini ve saeni korusunn... canım kasık ağrısı bazı kişilerde oluyo sıkma canını...

selam kızlar,
asos bir tek sen varsın galiba .. nasıl gidiyor okul. Ben okulun açılmasına çok sevindim, kafam acaip dağıldı. 15 gün meğerse kendi kendime bunalımdaymışım.. 24 saat bebek düşünmekten ve kendimi dinlemekten.. Çocuklar süper ya, yorulsam da mutlu ediyorlar beni. Bir de daha mı sakin oldum nedir; pek sinirlenmiyorum eskiden daha sinirliydim..

derya nasılsın okullar açıldı hadi bakalım iş başı tatil güzeldir ya bende bugün muhasebeciyle konuştum bizim şirketin 37. haftada izne ayrılıyorsun dedi bende 32. hafta olması lazım dedim değişti o dedi benide artık burda doğurtturursunuz dedim tabiki içimden:)) çok saçma acaba gerçekten varmı öle bişey bazıları erken doğum yapıyo sonuçta tam 40. haftada gelmiyoki 37 38. haftalardada geldiği oluyo

Ne olsun güzelim, iyilik valla dediğim gibi okula gittim kafam dağıldı, otur otur hastalık hastası olmuştum:)) güzelim herkes 32. haftada izin alır.. Muhasebecinin işine gelmiyor galiba... Bunun yasal maddleri var kanunda.. hatta sonrasında da süt izni filan var.. iyice araştır sonra onların karşına bilgilenmiş olarak çık... Nerde çalışıyorsun canım özel sektör değil mi?

Merhaba canim. Bir hafta once ayni olay benimde basima geldi. Kanamayi gordugumde cok korkmustum ve aglamaya basladim.Benim de bebisim su anda iyi cok sukur.Bir haftadir yatiyorum. Uc hafta daha yatak istirahati verdi doktor. Ben de progestan kullaniyorum. 12.haftadan sonra progestani birakacagim. Insallah hersey yolunda gider. Benim erken dogum riskim de var buna ragmen moralimi yuksek tutmaya calisiyorum. Birde annemler geldi acayip moral oldu tavsiye ederim:))))

kızlar slm nasılsınız bakalım bugun....benim gene bulantılarım oluyo.ama allaha şükür kusmadım bugun...ya beni en çok yıpratan şey midemin kazıntısı....sanki günlerdir bi lokmacık bişey yememişim gibi sürekli kazınıyor...gece mide kazıntıma uyanıyorum.açlıktan uyyamıyorum napcam ben böyle ya

slm canım mart annnelerini okuyordum doğmaya başlamışlar ....nisan anneleri bebişlerine çok güzel şeyler almışş.. ahh ne güzel yaa...aynen okulların açılması banada çok iyi geldi evdeyken depresyona bile girerdim birde tatildeyken havalar çok güzeldii.. dinlenmek için fazla evden çıkmıyordum..bu haftada soğuk rüzgar yağmur...çok kötü ama şimdi tatil olsaydı yağmur yağarken uyurdumm... miniklerimle çok mutluyum ama...hihoyyythihoyyyt

şimdi doğum izinleri kanununa baktımda önceki yasada doğumöncesi 3 hafta doğum sonrası 6 haftaymış ama yasa değişmiş ve şimdiki hali doğum öncesi 8 doğum sonrasıda 8 haftaymış çoğul gebeliklerde bu izinlere 2 hafta daha eklenirmiş kişi isterse doktor onayı ile son 3 haftaya kadar çalışırmış sanırım bizim muhasebeci hala eski yasayı hatırlıyo

İyi değilim canım ben yine. Mide bulantılarına devam. Maşallah nazar değmesin annesi :lepi:
Çok sevindim senin adına....

bende istiyorum. Dilek ben dün bir tıp merkezine gittim karabağlarda küçük bir yer orda bile yapılıyormuş
bende istiyorum bir hastane doğum yapabileceğim aynen bulalım gidelim beraber

Tamam canım valla bulalım gidelim beraber. Ben 2 gündür araştırıyorum. Bu konuda bayağı tavsiye aldım istersen sana faks çekerim onları. Sonra birlikte düşünür, kararlaştırırız.

Tamam canım valla bulalım gidelim beraber. Ben 2 gündür araştırıyorum. Bu konuda bayağı tavsiye aldım istersen sana faks çekerim onları. Sonra birlikte düşünür, kararlaştırırız.

Kızlar bana sorarsanız hiç işinizi riske atmayın derim. Allah korusun, bebişiniz erkenci olursa, ya da acil sezeryan vb bir operasyona ihtiyaç duyarsanız bu işin ehli ve her tür techizatı olan bir yerde doğum yapmak en iyisi. Bu iş üzerine ün yapmış özel hastaneler var. Biliyorsunuzdur. Ama ben aynı işi yapacakları halde 3-5000 TL arası para almalarını soygunculuk olarak görüyorum. Bu nedenle kısmet olursa son 3 ay Dokuz Eylüle devam edip doğumu da orada yapmak istiyorum.Çok methediyor orada doğuran arkadaşlarım. Özelden farksız ilgileniyorlarmış, çok temizmiş, doğumdan hemen sonra çocuk doktoru bebişi alıp iyice inceliyormuş, aşıları yapılıyormuş. Harika bencea.s

Benim sat 24 kasım.doktora 3 kez gittim.en son ense kalnlığına bakıldı.çok güzel çıktı herşey.ama ben hep niye korkuyorum kiii

Seninle satlarımız aynı canımsüprizzzzzBen daha ense kalınlığını ölçtürmedim. Randevum pazartesi. E normal tabii, hamileliğin her döneminde içimizde bir heyecanla birlikte bir korku da olacak hep. Kese yerinde mi, içinde embriyo var mı, kalbi atıyor mu, kalbi atmaya devam ediyor mu, 2li iyi çıkacak mı, hala sağlıklı mı, 3lü iyi çıkacak mı, (arada tabii kız mı erkek miyerimseniben), zamanında doğacak mı, doğum nasıl olacak, zorlanır mıyım.......doğduktan sonra da ayrı dertler başlıyor anacığımbenneyaptımkiBundan sonra bize rahat yüzü yok arkadaşımkaydirigubbakcemileAmaaan olsun, biz seve seve göze aldık da girdik bu işe. Hepsinin güzelliği ayrı. Yaşamak lazım:asigim:

Günaydın anneler..Benim bebişler üçüz olduğu halde..şu ana kadar bi kaç kez içim bulandı ve çıkardım..dediğiniz gibi göğüslerde bazen ağrı var bazen yok..hafif hafif bazen karnımın alt kısmında gerilme hissediyorum..bunlar da sık sık olmuyor tabi..herşey yolunda ve normal..ama vucudumuzu dinleyip belirti bulamamakta bazen endişe veriyor..paso uyuyorum zaten..ve geceleri wc ye kalkıyorum ve karmançorman rüyalar görüyorum..Benim bebişlerin ikiz olanları 15mm..tek olan 20mm..malum ikizler biraz daha geriden geliyorlar..bu durumda normalmiş dr.umun dediğine göre..8 haftalıkken de bebeklerin kap atışlarını dinledik..çok güzeldi..allah herbirimizin yüzünü güldürsün ve hep mutlu haberler vermek nasip olsun bizlere inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…