2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inş. hayırlısıyla cnm bizde 4 gözle bekliyoss oğlumu sanki oda dışarı çıkmak ister gibi bi hareketli özge teyzesi sormaa bak sabahtan beri hiç durmadı maaşallahhhh

Kudurukkkkkkkk . maşallah paşama. Benim kızda öyle hele dün akşam baya canımı acıttı. kanalamı girdi nedir anlamadım ama darbe üstüne darbe yedim alttan :)

Günaydıııııııın kızlar nasılsınız bugün?
Ben annemlerdeyim kışlık hazırlık yapıyoruz domates falan koyacağız dolaba yoruldum yahu ne zormuş ev hanımı olmakşakkıdı

bizde kaçtık kızlar.. karnımız iyice acıktı.. tekrar görüşürüz..

afiyet olsun cnm

allah bağışlasın cnm.arkadaşının bebğini...e olağan sıkıntılar bunlar doğumdan sonra ... bizinele rbekliyor bakalammm

hoşgelnn hatice cim

Hoşgeldin cnm. nabersin? Oyy yerim ben kuzuyu. Benimde en çok korktuğum şey bebeği emzirememek. İnş. mama vermek zorunda kalmayız ya

ay bende bi temzlik yapsammı bugün bak aklıma sokuyonuz özge ve emel..ne olur ne olmassss

Valla belli olmas bacım. bundan sonra tetikte olmak lazım

saolun kızlar ama gün geçtikçe agırlaşıyorum...geceleri hiç uyuyamıyorum...bi otaraf bi butaraf derken geceler kabus gibi geçiyor....bazen sag tarafıma yatmış buluyorum kendimi bilemiyorum kaç saat öyle uyumuşum vicdan azabı çekiyorum

Kudurukkkkkkkk . maşallah paşama. Benim kızda öyle hele dün akşam baya canımı acıttı. kanalamı girdi nedir anlamadım ama darbe üstüne darbe yedim alttan :)

aynen kıssss bi kudurukk ablam sen hazırlıklı ol bu kadar hareketli doğduktan sonra da böle gider diyooo.akşam yürüşte nasıl canımı acıttı sormaaaa

ємєℓ;8375655 .!.:
bende bugun ogleden sonra agdaya gitcem.......vaktı vardı daha ama dedim ne olur ne olmaz bizimki gelmik için acele ediyo temiz olalım :))

emelcim agdaya nereye gidiyosun sen cnm..hihoyyyt

Hayatım merak etme gece sağ tarafına yatmış olarak bulursan kendini çok zaman geçmemiş oluyormuş. Yani sağ tarafına döneli az bir zaman geçe zaten refleks olarak uyanıyormuşsun. Doktorum söylemişti banada.

cnm çok önemli değil artık sğa yatman bnm oğlan sola yatırmıyo...dr a sormuştun nasıl rahat edersen öle yatabilirsin demişti

Herkese selam kızlar gece iki üç gibi tuvalete kalktığımda şarr diye bi su boşaldı benden sonra durdu... Doktorum 15 ine kadar tatilde.. Bulduğum bi doktordan randevu aldım 13:45 de gidicem yavruşumun suyuna baktırmaya.. Bakalım bişey yoktur inşallah, Varsada bakarsınız kucağıma alıp dönerim :)

afiyet olsun cnm

allah bağışlasın cnm.arkadaşının bebğini...e olağan sıkıntılar bunlar doğumdan sonra ... bizinele rbekliyor bakalammm

hoşgelnn hatice cim

amin canım, Allahım bizlerede yaşatsın o duyguyu
en az sıkıntılı bir şekilde atlatmayı nasip etsin Rabbim, zor çünkü

Hoşgeldin cnm. nabersin? Oyy yerim ben kuzuyu. Benimde en çok korktuğum şey bebeği emzirememek. İnş. mama vermek zorunda kalmayız ya

Valla belli olmas bacım. bundan sonra tetikte olmak lazım

hoşbulduk hayatım
iyiyimde ağrılarım gün geçtikçe artıyor
sırt ve bel ağrılarım hiç kesilmiyor, ağır vasıta oldum yürürken zorlanıyorum
inşallah herşey yolunda giderde mamaya gerek kalmaz

anacım çişin çok gelmiş olmasın :) şaka bi yana nasıldı su..bebegin suyu bulanık olurmuş.:CüvCüv:

kız suyunmu geldi yoksaaaaa
idrar olmasın kız?
bak heyecanlandım şimdi, git biranöncede güzel haberlerle gel

günaydın tubacımmmm ay habersiz bırakma bizi emiii çatlarız meraktan... soğukkanlılığına da hayran kaldım bu arada

aa inanmıyoruuuum hayırlısı olsun tatlım benim ya. Rabbim sağlık versin her ikinize de. Benim doktor da tatilde doğumumda vekil doktor bakacak canım bana da inşallah kurtulacağız canım. sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…