inş. hayırlısıyla cnm bizde 4 gözle bekliyoss oğlumu sanki oda dışarı çıkmak ister gibi bi hareketli özge teyzesi sormaa bak sabahtan beri hiç durmadı maaşallahhhh
bizde kaçtık kızlar.. karnımız iyice acıktı.. tekrar görüşürüz..
allah bağışlasın cnm.arkadaşının bebğini...e olağan sıkıntılar bunlar doğumdan sonra ... bizinele rbekliyor bakalammmselam kızlar
dün yeni doğum yapan arkadaşıma gittim
10 gün oldu doğum yapalı, şekermi şeker bi oğlu olmuş, maşallah
herşey normalken suni sancıyla 1 cm dahi açılma olmayınca sezeryana almışlar
doğumdan sonrada bebeği emzirmeye çalışmışlar fakar annenin göğüs ucu çıkık olmadığı için epey uğraşmışlar, tabii bebek beslenemeyince mama vermişler yeni doğan yavruya
pompalarla, şırıngalarla zar zor annenin göğüs ucunu çıkarabilmişler
göğüslerinizi inceleyin ucu varmı yokmu diye
duş alırken ucunu çıkarmaya çalışmak gerekmiş
yoksa bebek çok zorlanıyormuş emmeye, doymayıncada malum mama veriyolarmış
...............
selam kızlar
dün yeni doğum yapan arkadaşıma gittim
10 gün oldu doğum yapalı, şekermi şeker bi oğlu olmuş, maşallah
herşey normalken suni sancıyla 1 cm dahi açılma olmayınca sezeryana almışlar
doğumdan sonrada bebeği emzirmeye çalışmışlar fakar annenin göğüs ucu çıkık olmadığı için epey uğraşmışlar, tabii bebek beslenemeyince mama vermişler yeni doğan yavruya
pompalarla, şırıngalarla zar zor annenin göğüs ucunu çıkarabilmişler
göğüslerinizi inceleyin ucu varmı yokmu diye
duş alırken ucunu çıkarmaya çalışmak gerekmiş
yoksa bebek çok zorlanıyormuş emmeye, doymayıncada malum mama veriyolarmış
ay bende bi temzlik yapsammı bugün bak aklıma sokuyonuz özge ve emel..ne olur ne olmassss
Kudurukkkkkkkk . maşallah paşama. Benim kızda öyle hele dün akşam baya canımı acıttı. kanalamı girdi nedir anlamadım ama darbe üstüne darbe yedim alttan :)
ємєℓ;8375655 .!.:bende bugun ogleden sonra agdaya gitcem.......vaktı vardı daha ama dedim ne olur ne olmaz bizimki gelmik için acele ediyo temiz olalım :))
saolun kızlar ama gün geçtikçe agırlaşıyorum...geceleri hiç uyuyamıyorum...bi otaraf bi butaraf derken geceler kabus gibi geçiyor....bazen sag tarafıma yatmış buluyorum kendimi bilemiyorum kaç saat öyle uyumuşum vicdan azabı çekiyorum
saolun kızlar ama gün geçtikçe agırlaşıyorum...geceleri hiç uyuyamıyorum...bi otaraf bi butaraf derken geceler kabus gibi geçiyor....bazen sag tarafıma yatmış buluyorum kendimi bilemiyorum kaç saat öyle uyumuşum vicdan azabı çekiyorum
aynen kıssss bi kudurukk ablam sen hazırlıklı ol bu kadar hareketli doğduktan sonra da böle gider diyooo.akşam yürüşte nasıl canımı acıttı sormaaaa
Yandık o zaman bacım benimkininde durası yok ya cadımı olcak neeee
eeeeeeeeee anasına bak kızını al derler yaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
(şaka şaka özge cimmmm)
afiyet olsun cnm
allah bağışlasın cnm.arkadaşının bebğini...e olağan sıkıntılar bunlar doğumdan sonra ... bizinele rbekliyor bakalammm
hoşgelnn hatice cim
Hoşgeldin cnm. nabersin? Oyy yerim ben kuzuyu. Benimde en çok korktuğum şey bebeği emzirememek. İnş. mama vermek zorunda kalmayız ya
Valla belli olmas bacım. bundan sonra tetikte olmak lazım
anacım çişin çok gelmiş olmasın :) şaka bi yana nasıldı su..bebegin suyu bulanık olurmuş.:CüvCüv:Herkese selam kızlar gece iki üç gibi tuvalete kalktığımda şarr diye bi su boşaldı benden sonra durdu... Doktorum 15 ine kadar tatilde.. Bulduğum bi doktordan randevu aldım 13:45 de gidicem yavruşumun suyuna baktırmaya.. Bakalım bişey yoktur inşallah, Varsada bakarsınız kucağıma alıp dönerim :)
Sende hoşgeldin Haticecim. Ohh ne güzel ya bende yapmak istedim domates ama nasip olmadı
Herkese selam kızlar gece iki üç gibi tuvalete kalktığımda şarr diye bi su boşaldı benden sonra durdu... Doktorum 15 ine kadar tatilde.. Bulduğum bi doktordan randevu aldım 13:45 de gidicem yavruşumun suyuna baktırmaya.. Bakalım bişey yoktur inşallah, Varsada bakarsınız kucağıma alıp dönerim :)
Herkese selam kızlar gece iki üç gibi tuvalete kalktığımda şarr diye bi su boşaldı benden sonra durdu... Doktorum 15 ine kadar tatilde.. Bulduğum bi doktordan randevu aldım 13:45 de gidicem yavruşumun suyuna baktırmaya.. Bakalım bişey yoktur inşallah, Varsada bakarsınız kucağıma alıp dönerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?