günaydın kızlarrrrrrrr. Nabersiniz? Ben ilacı bıraktım 2 gün önce benim kasılmalar artarak geriye döndü. Hakkımızda hayırlısı.
günaydın annecikler.. nasılsınız..
ємєℓ;8374913 .!.:tulaycım sen su geceliklerini nerden aldım 5 tl ye canım yaaa anneme diyemde alsın bana
günaydın kızlarrrrrrrr. Nabersiniz? Ben ilacı bıraktım 2 gün önce benim kasılmalar artarak geriye döndü. Hakkımızda hayırlısı.
cnm ben baktırmıcam:kedi: dr um bakçek vallaaaa sanırım yaniiii normalde ult.baktığı görüntülerde herşey normal doğumu gösteriyordu ama son muayne çatıı ve çcouğun doğum kanalına girdiğiydi ama gidince görcezz bakemmm
ємєℓ;8375115 .!.:gunaydın canım da niye bıraktın kı ilaclarını :uhm: onları bitene kadar kullanmak gerekmiyor mu ....Allah korusunda canım......konrtol ne zaman
hoşgeldın özgecim niye bıraktın kı ilacını dr mu dedigünaydın kızlarrrrrrrr. Nabersiniz? Ben ilacı bıraktım 2 gün önce benim kasılmalar artarak geriye döndü. Hakkımızda hayırlısı.
günaydın annecikler.. nasılsınız..
ya emelcim havuzlu çarşınının girişinde hemen erdinç ticaretin ordaki girişinde köşede bi pijamacı var ordan ama : şöle diyim biraz koca karı işi ama ben tek kullanımlık yani kirlenince atarım sonra giymicem şey zaten penye gecelik oyüzden ucuzundan aldım ama bi baksın kısa kollu diz üstü modelleri var dı cnm
Doktor kontrolunde bıraktım cnm. Artık içmemi istemedi. Zaten hemen doğurmassın dedi bıraksan bile. Kontrolumuz 15 ağustosta.
Doktor kontrolunde bıraktım cnm. Artık içmemi istemedi. Zaten hemen doğurmassın dedi bıraksan bile. Kontrolumuz 15 ağustosta.
özgecim endişe etme canım zaten 36 haftayıda bitiriyosun artık dr da demiş hemen dogmaz diye bi 10-15 gün sonra dogursanda normal artık ama tabi kasılmalar seni rahatsız eder
birşey olmaz inşallah annesi üzülme.. zaten miniğimiz bayağıda büyüdü artık.. yoksa doktor bıraktırmazdıı ilacını
iyi olmaya çalışıyoz kızlar.. aynı şikayetler bende de çok halsizim..kolumu kaldıracak halim yok size bile zar zor yazıyom.. doğumdan sonrada böyle olursak bebişlere nasıl bakcaz yaa
ємєℓ;8375284 .!.:ozgecim sıkma canını insallah bisey olmaz doktorunda oyle demis zaten......bence bir iki hafta daha beklediler mi tamam dogsada sorun olmaz . . .sen yine de ayakta çok kalma yat uzan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?