2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrrrrrrr. Nabersiniz? Ben ilacı bıraktım 2 gün önce benim kasılmalar artarak geriye döndü. Hakkımızda hayırlısı.

gunaydın canım da niye bıraktın kı ilaclarını :uhm: onları bitene kadar kullanmak gerekmiyor mu ....Allah korusunda canım......konrtol ne zaman

günaydın annecikler.. nasılsınız..

gunaydın canımmm....geceyi uykusuz geçirmis olsakta sıcaklardan dolayı iyiyiz sen nasılsın

ємєℓ;8374913 .!.:
tulaycım sen su geceliklerini nerden aldım 5 tl ye canım yaaa anneme diyemde alsın bana

ya emelcim havuzlu çarşınının girişinde hemen erdinç ticaretin ordaki girişinde köşede bi pijamacı var ordan ama : şöle diyim biraz koca karı işi ama ben tek kullanımlık yani kirlenince atarım sonra giymicem şey zaten penye gecelik oyüzden ucuzundan aldım ama bi baksın kısa kollu diz üstü modelleri var dı cnm

offf çocuk çıkarmasından çok o muayeneyi düşünüyorum nasıl olcak diyeee....neyse sen bizden önce olcan anlatırsın artık bızee

ємєℓ;8375115 .!.:
gunaydın canım da niye bıraktın kı ilaclarını :uhm: onları bitene kadar kullanmak gerekmiyor mu ....Allah korusunda canım......konrtol ne zaman

Doktor kontrolunde bıraktım cnm. Artık içmemi istemedi. Zaten hemen doğurmassın dedi bıraksan bile. Kontrolumuz 15 ağustosta.

günaydın kızlarrrrrrrr. Nabersiniz? Ben ilacı bıraktım 2 gün önce benim kasılmalar artarak geriye döndü. Hakkımızda hayırlısı.
hoşgeldın özgecim niye bıraktın kı ilacını dr mu dedi
günaydın annecikler.. nasılsınız..

hoşgeldın şeker ii olmaya çalışıyoz şükür sen nasılsın prensesın nasıl bakalım

iyi olmaya çalışıyoz kızlar.. aynı şikayetler bende de çok halsizim..kolumu kaldıracak halim yok size bile zar zor yazıyom.. doğumdan sonrada böyle olursak bebişlere nasıl bakcaz yaa

tamamdır canım telefon ettim simdi oda cumartesi pazarına cıktıydı geccelik bakayım diye 7 milyona almıs bi tane dedim havzlu carsıyada bak bakcak simdi :)

Doktor kontrolunde bıraktım cnm. Artık içmemi istemedi. Zaten hemen doğurmassın dedi bıraksan bile. Kontrolumuz 15 ağustosta.

özgecim endişe etme canım zaten 36 haftayıda bitiriyosun artık dr da demiş hemen dogmaz diye bi 10-15 gün sonra dogursanda normal artık ama tabi kasılmalar seni rahatsız eder

Hamileler yazın nasıl beslenmeli?

•Kalsiyumun zengin kaynağı olan süt, yoğurt ve peynir düzenli tüketilmeli.
•Su tüketimi 10 bardağın altına inmemeli.
•Her gün 1 adet yumurta veya 1 porsiyon etli sebze veya kuru baklagil yemeği yemeye özen göstermeli. Kuru baklagil, bulgur karışımı yemekleri, C vitamininden zengin sebze ve meyvelerle birlikte sık yenmeli.
•Taze sebze ve meyve tüketilmeli. Hazır meyve suları, gazoz ve kolalı içecekler yerine taze sıkılmış meyve suları, ayran, bitki çayları, meyvenin kendi tadı ile yapılmış kompostolar, içecek olarak tercih edilmeli. Kilo kontrolü için meyvenin kendisi tercih edilmeli.
•Salam, sosis, sucuk gibi katkı maddeleri ve aşırı tuz içeren yiyecekler mümkün olduğu kadar yenmemeli.
•Kuru meyveler ve kuruyemişler yoğun enerjileri yanında, demir ve kalsiyum gibi minerallerden zengin olduğu için beslenmede uygun şekilde, alınan kilo kontrol edilerek tüketilmeli.
•Yemeklerde muhakkak iyotlu tuz kullanılmalı, doğal besinler ile yeterli alınmayan iyot, ancak iyotlu tuzun kullanılması ile anne sütünden bebeğe geçer.
•Sebzelerin, makarna ve eriştenin, mercimek, nohut ve kuru fasulyenin haşlama suları dökülmemeli, bu yiyecekler önceden yıkanıp ıslatıldıktan sonra pişirilmeli.
•Yenilen yiyeceklerin besleyici değerini korumak ve özellikle anemiyi (kansızlığı) önlemek açısından yemeklerle birlikte çay, kahve içilmemeli, yemek yedikten 1-2 saat sonra açık olarak içilmeli, içecek olarak ıhlamur, nane, papatya gibi bitki çayları tercih edilmeli.
•Pekmez demir minerali içeriğine sahip bir besindir. Şeker yerine tatlı olarak tercih edilmeli , böylece kansızlığa karşı önlem alınmış olur.
•Sigara ve alkol kullanılmamalı.

özgecim endişe etme canım zaten 36 haftayıda bitiriyosun artık dr da demiş hemen dogmaz diye bi 10-15 gün sonra dogursanda normal artık ama tabi kasılmalar seni rahatsız eder

evet hayatım şükür atlattık zaten riskli dönemi. Zaten artık doğurmak için can atıyorum valla :)))) son haftalar zor geçiyor hakkaten

ozgecim sıkma canını insallah bisey olmaz doktorunda oyle demis zaten......bence bir iki hafta daha beklediler mi tamam dogsada sorun olmaz . . .sen yine de ayakta çok kalma yat uzan

iyi olmaya çalışıyoz kızlar.. aynı şikayetler bende de çok halsizim..kolumu kaldıracak halim yok size bile zar zor yazıyom.. doğumdan sonrada böyle olursak bebişlere nasıl bakcaz yaa

bilmiyorum valla inş.eskı halımıze döneriz hadi 15-20 gun annecıklerle ıdare ettık ama sonrasında iş başa düşüyo yıne

ємєℓ;8375284 .!.:
ozgecim sıkma canını insallah bisey olmaz doktorunda oyle demis zaten......bence bir iki hafta daha beklediler mi tamam dogsada sorun olmaz . . .sen yine de ayakta çok kalma yat uzan

Herşeyin hayırlısı cnm. Sürekli dinleniyorum zaten. Bakalım çilek ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek artık. Senin durumun nasıl? Varmı kasılman?

ben bütün gece rüyamda kk yı gördüm bugun bi dogum haberi alırsak şaşmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…