2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Herşeyin hayırlısı cnm. Sürekli dinleniyorum zaten. Bakalım çilek ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek artık. Senin durumun nasıl? Varmı kasılman?

evet canım ara ara oluyor kasılmam allahtan çok uzun surmuyo . . . .bizde doktorun verdigi ilacları kullanıyoruz iste...mumkun oldugunca yatıyorum ben is yapmamaya calısıyorum....salı gunu kontrolumuz var bizim bakalım durum ne olacak........o zamana 36. haftamda olcam diyorum soyle 37 falan olsam en azından

ya bnm net gidip gelio da pardan canlarım
özge cim sakın sıkma kendini ne kaldı şunun şurasında çilek çim üzmez inş.seni
çingene cnm aynı şikayetler bende de var halsizilikkkk

hadi güsel haberlerle gel cnm inş.

özgecim annen yanında değilmi ???

evet cnm annem babam yanımdalar. Hazır asker olarak bekliyor hepsi :))))

Merak etme cnm ilaçlar baya işe yarıyor zaten. Senin bebişte bekleyecektir. Bol bol dinlen. Çok önemli yorma keendini

gülcan kaçar kızlar daha kahvaltı sofrası ortada koçiş dışarı çıkmıştı birazdan gelır toplayayım bari ayıp olmasın öpüyoruz sizleriopuyorumnanaktan

Yok tülaycım gayet rahatım valla. sabırsızlanıyorum artık ya doğsada bi koklasam şöleeeee ohh miss hayırlısıyla :))

bende bugun ogleden sonra agdaya gitcem.......vaktı vardı daha ama dedim ne olur ne olmaz bizimki gelmik için acele ediyo temiz olalım :))

Yok tülaycım gayet rahatım valla. sabırsızlanıyorum artık ya doğsada bi koklasam şöleeeee ohh miss hayırlısıyla :))

inş. hayırlısıyla cnm bizde 4 gözle bekliyoss oğlumu sanki oda dışarı çıkmak ister gibi bi hareketli özge teyzesi sormaa bak sabahtan beri hiç durmadı maaşallahhhh

ємєℓ;8375655 .!.:
bende bugun ogleden sonra agdaya gitcem.......vaktı vardı daha ama dedim ne olur ne olmaz bizimki gelmik için acele ediyo temiz olalım :))

Ayy aynen hayatım bende bugün gitmeyi düşünüyorum. temiz olalımda nolur nolmaz

selam kızlar
dün yeni doğum yapan arkadaşıma gittim
10 gün oldu doğum yapalı, şekermi şeker bi oğlu olmuş, maşallah
herşey normalken suni sancıyla 1 cm dahi açılma olmayınca sezeryana almışlar
doğumdan sonrada bebeği emzirmeye çalışmışlar fakar annenin göğüs ucu çıkık olmadığı için epey uğraşmışlar, tabii bebek beslenemeyince mama vermişler yeni doğan yavruya
pompalarla, şırıngalarla zar zor annenin göğüs ucunu çıkarabilmişler
göğüslerinizi inceleyin ucu varmı yokmu diye
duş alırken ucunu çıkarmaya çalışmak gerekmiş
yoksa bebek çok zorlanıyormuş emmeye, doymayıncada malum mama veriyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…