Herşeyin hayırlısı cnm. Sürekli dinleniyorum zaten. Bakalım çilek ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek artık. Senin durumun nasıl? Varmı kasılman?
ємєℓ;8375377 .!.:evet canım ara ara oluyor kasılmam allahtan çok uzun surmuyo . . . .bizde doktorun verdigi ilacları kullanıyoruz iste...mumkun oldugunca yatıyorum ben is yapmamaya calısıyorum....salı gunu kontrolumuz var bizim bakalım durum ne olacak........o zamana 36. haftamda olcam diyorum soyle 37 falan olsam en azından
Evet cnm inşallah allah bebeklerimizi bize bağışlasın. allah yüzümüzü kara çıkarmasın.
özgecim annen yanında değilmi ???
ємєℓ;8375377 .!.:evet canım ara ara oluyor kasılmam allahtan çok uzun surmuyo . . . .bizde doktorun verdigi ilacları kullanıyoruz iste...mumkun oldugunca yatıyorum ben is yapmamaya calısıyorum....salı gunu kontrolumuz var bizim bakalım durum ne olacak........o zamana 36. haftamda olcam diyorum soyle 37 falan olsam en azından
gülcan kaçar kızlar daha kahvaltı sofrası ortada koçiş dışarı çıkmıştı birazdan gelır toplayayım bari ayıp olmasın öpüyoruz sizleriopuyorumnanaktan
slm kızlarr nasılsınız bakalım....benim minnoş 33 haftalık oldu
Yok tülaycım gayet rahatım valla. sabırsızlanıyorum artık ya doğsada bi koklasam şöleeeee ohh miss hayırlısıyla :))
merhaba canım ohh masallah bi haftayı daha geride bıraktınız :)slm kızlarr nasılsınız bakalım....benim minnoş 33 haftalık oldu
ємєℓ;8375655 .!.:bende bugun ogleden sonra agdaya gitcem.......vaktı vardı daha ama dedim ne olur ne olmaz bizimki gelmik için acele ediyo temiz olalım :))
slm kızlarr nasılsınız bakalım....benim minnoş 33 haftalık oldu
Ayy aynen hayatım bende bugün gitmeyi düşünüyorum. temiz olalımda nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?