2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar nasılsınız bebişler nasıl

ben iyiyim, çabuk yoruluyorum ağrılarım var okadar
bebişimiz çok zayıf
proten alarak beslemeye çalışıyorum
cuma günü doktora gitcez bakalım, doğum sancısı varmı, ne durumdayız

sen nasılsın? bebişin nasıll

canım bi sakıncası yoksa zayıf demissin nekadarki bebişin?

sağol eslem benimde son gittigimde 100 gr almış kızım sadece.bende gebelik sekeri var o yüzden diyet yapıyorum.acaba ondanmı az kilo aldı bebişim .soruyorum dra ama diyete devam etmelisin diyor.ne yapayım sasırdım bende.birde sıcaklarla uğrasıyoruz canım ne olsun

kızlar hastane cantanıza carsaf yastık kılıfı falanda koyucaksınız dimi

protein lazımmış bebğin kilo alması için
onlarda kilo yapmaz bie sanırım
diyetini etkilemez herhalde

hastaneye çarşaf yastık kılıfı niye koycaz kii? hastane vermiyomu?
yoksa sen devlette mi yapcan doğumu?

geçen hafta 33 haftalıktı bebişim kilosuda 1,967 gr

canım ama o haftada 1700. ve 2700 arası normalmiş. bende kilo veriyorum son zamanlarda ama bebek almiş cok sukur 2 gun önce gittim 2200gr olmustu. iştahım yok dedim doktora önemli degil bişey olmaz dediii....

bende devlette yapacagım için düşünüyorum koymayı canım. sonucta mikrop kapmaya hazır bi vaziyette olcazz dimi ama?

canım hastane veriyorda hani daha temiz daha güvenli evden götürmek diye düşündüm .

canım protein Yumurta, et, balık, peynir ve süt.. de daha zengin ama su sıcaklarda süt içebiliyorum sadecee yumurtayı ve balıgı sevmiyomm hiçç(((((((

alttakii kızanlarr gecmişi bitiremedinizmi desem cok bişeyde yok ölee nerdesiniz beeeaaaaa

canım ama o haftada 1700. ve 2700 arası normalmiş. bende kilo veriyorum son zamanlarda ama bebek almiş cok sukur 2 gun önce gittim 2200gr olmustu. iştahım yok dedim doktora önemli degil bişey olmaz dediii....

yok yaa benim kız bir önceki kontrole göre çok az almış
doktor kızdı, yemiyomusun dedi, protein almıyormusun dedi
evet almadım 15 - 20 gün oraya buraya koşuşturmaktan
abimin düğün telaşına iyi beslenemedim, dinlenemedimde
buda bebeğime yansıdı tabii
ortalama ya göre 200 - 300 gram eksik miş kilosu
şimdi dikkat etmeye çalışıyorum
inşallah toparlanır, ağrılarıma ve kasılmalarıma göre erken sezeryana girebilirmişim
cuma günü belli olur artık

canım sende bol bol beslen madem az kaldı? sezeryan sebebi ne?

canım sen içini ferah tut.kasılma önleyici ilac kuullanıyormusun.bebişlerin kilosu konusunda da sıkılıyoruz evet ama biz üç kardesiz üçümüzde zayıf doğmusuz.ama sonra emerek ii kilo almışız.bebişlerimizde güzelce emerde kilo alırlar inşallah.

canım sende bol bol beslen madem az kaldı? sezeryan sebebi ne?

öyle yapıyorum fatoşum, beslenmeye çalışıyorum, bebğim için
kalçamda sorun var, küçükken ameliyat olmuştum, ondan sebep normal doğuma almicak doktor, risk taşıyo çünkü

yok kasılma önleyici ilaç vermedi canım
çok sertleşiyor bazen, taş gibi oluyor dedim
bu sertleşmeler rahmi açar dedi, rahim açılmadan, normal doğum yoluna girmeden bebeğim sezeryana alıcam dedi
en azından 2,500 olsa sorun teşkil etmez yavrum
yoksa küveze alınır yanii
dediğin gibi dünyaya gelince sağ salim emerlerse toparlanırlar inşallah

yaw oturduğum yerde şakır şakır terliyorum yaaa
fenalık geldi bana
yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım, pazara uğricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…