2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam herkese ben geldim kızlar doktora gittim çok aşağıdaydı bebek alttan muayene etti ve doğum başlamış 3 cm açıklık var. ilk defa doğum sandalyesine çıktım çok heyecanlıydı alttan muayene sırasında açılmam olduğu için epey bir kan geldi.. Serum ve dil altı verdiler eve yolladılar bu gecede olabilir üç gün sonrada. Sancın olunca hemen gel dediler. Çocuk haznedeymiş çok aşağıda yani azıcık soktu parmağını aaa kafası burda geliyo falan dedi şöyle bi ter boşaldı valla ya :)

Aaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum ya. delikafadulden 3. eylül bebeğide yola çıkmış. Ee cnm ağrın yokmu şimdi ya.?? bebek kaç kilo olmuş.?????

Canım yazını okurken ben bile çok heyecanlandım kimbilir sen nasılsın? İnşallah hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına az kalmış. Benimde sezeryan tarihim 25 Ağustos ama korkuyorum daha önceden bişile olursa diye. Hayırlı haberlerini duyarız inşallah.

Aaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum ya. delikafadulden 3. eylül bebeğide yola çıkmış. Ee cnm ağrın yokmu şimdi ya.?? bebek kaç kilo olmuş.?????

Bi dakika yaa önceki iki kişi kim ve doğurdular mı? Ya işin tuhafı hiç ağrım yok kızlar. Ben normalden korktuğum için sezeryan istiyodum doktorda diyor ki üç santimde millet ortalığı yıkıyo demek ki ağrı eşiğin çok yüksek kolay doğum olacak sezeryan isteme normal yap diyo. bebek derseniz 2700 olmuş. onada iyi hiç üzülme dedi.. :)

Benimde 24 Ağustostu tarihim. İşin kötüsü doktorun tatilde yaa

Ayyyyyy hayatım evet ya. 3 cm açıklıkta hissetmiyosan süper valla maşallah. Sakın sezeryan falan düşünme. Sen başarırsın normal doğumu. Allah yardımcın olsun . Dualarım seninle inanki. ayy çok heyecanlandım kız. Bebeğin kilosuda iyi maşallah. Belki sabah kucağında olucak . Ne harika birşey ya :lepi: Daha önce abcyvz ve açelya doğum yaptılar ya. İkiz doğumları oldu. Sen 3. olucaksın

Kızlar kapı süsümü bitirdim. Bunlar da resimleri. Tabii içinde benim 36 haftalık göbüşümde var.

Eklentiler

• $102_9393.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 21
  • $102_9395.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 17

Ay süpermiş yaa inşallah tatlım ban adua edin ne olur :)

kaç haftalıksın canım.hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah:dance:

Saol kuzum iyiyim valla. Tuğba baya heyecanlandırdı benide. Sanki ben gidiyom doğuma kaydirigubbakcemile3 kıs tuğba şimdi hepimizi doğurtcan ayak üstü he :)))))))
ay hakkaten yaaa. oğluşum bile tepiklemeye başladı gene :) alıştırmak lazım hayatım psikolojiyi. sırası gelen doğuma gidecek bundan sonra. hoooyyyyy... :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…