2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

salihas sen izmirde idin galiba canım dimi unıv.de dogum yapcam demişsin ege mi dokuz eylül mü düşünüyorsun?????

bisss geldikkkkk eslem cim saol yanıt için bizde muhtemelen şimdilik 1 ilerki yaşlarında da 1 tane keseriz diye düşünyosss ama nasip bakalım bebişininin kilosuda ii bence ama sen yinede dikkat et son zamanlar kilo alması için çok önemli beslenme

teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum.yüksek lisansa başvuru yapmıştım onu kazanmışım bebek doğacak ben 20 gün sonra okula gidicem kafam çok karışık bunaldım...

neyse ben biraz yatayım inşallah uyurumda kafamın yorgunluğu geçer gider...Allah hepimizin yardımcısı olsun ..

teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum.yüksek lisansa başvuru yapmıştım onu kazanmışım bebek doğacak ben 20 gün sonra okula gidicem kafam çok karışık bunaldım...

aaaaa olsun be cnm gelirsin üstesinden ama bebişi bırakacak birileri var demii???

kızlar ben gebeligim boyunca toplasanız en fazla 4 yada 5 kez balık yemişimdir...ığğğ hiç yiyemiyorum balık :S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…