2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

salihas hoşgeldin canımcım.
meryem istanbulda temizlikçi bulmak bir dertmiş anacım. gelen de işini doğru dürüst yapmıyor deli ediyorlar adamı.
tülay sen 12,5 ile fil oluyorsan ben 17 ile ne oluyorum acaba bi sor bakem kendine??????

ayy canım benımmmŞeniz bu göbekle iş degıl herşey zor oluyo:)))

yorma kendını canım gelmez alıtunamız vaktın olur bol bol yaparsın ufak tefek işlerini ozaman

bahar temız yapıyor canı m bana gelende dedıgım gıı ınce iş yok benım artık duvarlar falan temız. ınce ıslerım kaldı. tabıı camlar falan da sılınecek tekrardan

ayy canım benımmmŞeniz bu göbekle iş degıl herşey zor oluyo:)))

yorma kendını canım gelmez alıtunamız vaktın olur bol bol yaparsın ufak tefek işlerini ozaman

inşallah canım. artık olmadı ben hastanedeyken annem topalar ablamı gelını falan halleder.
kızlar kayınvalıde 1 hafta bızde kaldı kadın butun utulerımı bıtırdı sağolsun. onlarda olsa ne yapardım bılmıyorum vallla

ah cnm yaaa ama ben 66 kiloyla hamile kaldım

sen ve bebişin sağlıklı olunda cnm inş.
valla ben hiç bişi takmıyooommmm şu doğumu atlatalım
cam perde de neymişşş

sen ve bebişin sağlıklı olunda cnm inş.
valla ben hiç bişi takmıyooommmm şu doğumu atlatalım
cam perde de neymişşş

canım ben sımdılık cam olaını gectım:) ev fena. yanı utulerı anca yerlestırdım. çocugun odası falan. ev havadaydı yenı yenı oturuyor. o otururken ben zıyan olucam:) rahatsız oluyorum. bırde halılarımı sermedım ben yıkattıktan sonra halıyle sık sık tozlanıyor heryer

kızlar bebişleriniize tulum aldınızmı cevremdekiler kullanışlı değil alma dediler ben hiç tulum almadım

ne şanslısınız varya kıymetini bilin ben burda yalnızım c.tesi camlarımı sildim..kocamdanda üstüne azar işittim niye silmişim eee ben sılmeyınce kım sılcek.....

kızlar bebişleriniize tulum aldınızmı cevremdekiler kullanışlı değil alma dediler ben hiç tulum almadım

tulum dedıklerı bu heryerını tek seferde kapatan seylerse ben bol bol aldım. ayaklı olanlar uzun kullanılmıyor. bu yuzden ayaksız al canım..

bende semedim cnm halıları büyük temizlikten sonra sericem olsun yaaa sen rahat ol...hamişsin sen sana gelen evine değil sana ve bebğine gelcek

ne şanslısınız varya kıymetini bilin ben burda yalnızım c.tesi camlarımı sildim..kocamdanda üstüne azar işittim niye silmişim eee ben sılmeyınce kım sılcek.....

canım ben utu yapamıyorum ayakta kalamıyorum. gercekten Allah razı olsun. sende kendın yapma bve canım yokmu bı kadın tut temızlesın

canım ne camı doğumada izmire geleceksen o halde yıpratma kendini dönüşte silersin güzelim.

ah canım yaaa hakket dikkat et ama son günler artık allah korusun bırak yaaa kalsın...doğumda gelen yakınlarına sildir ne var mazeretin var

ben aldım canım hemde baya bi aldım ama ayaksız olursa daha kullanışlı oluyomuş..benımkılerinde çogu ayaklı tersine-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…